2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Canım senmi dedin iki tane koy yoksa doktormu dedi bide ilk denemenmiydi ben dedim doktora iki koy diye gıcık doktor kabul etmedi
Ben demedim sdce telde yrn gel tek mi iki tane mi embriyoların durumuna göre karar verelim demşti transfere grdiğimde iki tane çok iyi var onları koyucam diğerleri çok ii değil dedi akşama hbr vercek donduramıcaz heralde sperm morfoloji bozuk ya zaten bizim...ilk denemeydi..drum çok iiiydi..çokk şefkatle yaklaştı transfer ve sonrası hep dua ettim sonra bitti dediler ben anlamadım bile sadece takılırken bi basınç hissettim

Ben demedim sdce telde yrn gel tek mi iki tane mi embriyoların durumuna göre karar verelim demşti transfere grdiğimde iki tane çok iyi var onları koyucam diğerleri çok ii değil dedi akşama hbr vercek donduramıcaz heralde sperm morfoloji bozuk ya zaten bizim...ilk denemeydi..drum çok iiiydi..çokk şefkatle yaklaştı transfer ve sonrası hep dua ettim sonra bitti dediler ben anlamadım bile sadece takılırken bi basınç hissettim
İşte o basınç bendede oldu canım çok ağrıdı benimde ilk denemem doktor çok Soguktu zsten çıkışta gormedim bile onu rahim kalinligimi sordum sadece bebek için iyi dedi iki taneyide kabul etmedi

Embriyo konulmadan önce rahmini temizledilermi

Canım durumun nasıl inş bi sıkıntı yok dikkat et kendine
Yani bilmiyorumki nasil :) adet olacak gibi sancim cok var ama oyle surekli yatmisyorum iste yapmiyorum ama dolasiyorum evde :) okaar ilac kullaniyorumki onlarin etkisimi bebekmi b
Başta oluyo mu yani...Allahım inşallah bebişlerim tutar

Benim basta vardi ama azaldi tabi tuttumu tuttmadimi bilmiyorum

Yani bilmiyorumki nasil :) adet olacak gibi sancim cok var ama oyle surekli yatmisyorum iste yapmiyorum ama dolasiyorum evde :) okaar ilac kullaniyorumki onlarin etkisimi bebekmi bilemedim
Benimde sancı oluyo arada gaz problemide var kabız olmamak için kiraz kayısı yiyiyom oda bende ishal yaptı karışık durum bendeki jeli koyarken kendi kendime diyom keşke bu borunun dili olsada bana dese icerde durum nasıl bebeğim ordami diye galiba yavaş yavaş kafayı siyiriyom allah sonumu Hayır etsin inş :)

Benimde sancı oluyo arada gaz problemide var kabız olmamak için kiraz kayısı yiyiyom oda bende ishal yaptı karışık durum bendeki jeli koyarken kendi kendime diyom keşke bu borunun dili olsada bana dese icerde durum nasıl bebeğim ordami diye galiba yavaş yavaş kafayı siyiriyom allah sonumu Hayır etsin inş :)
Hahaha hepimiz oyle dusunuyoruz kendinde sorun arama :) Rabbim insallah emeklerimizin karsiligini verir ..bende hic kabiz olmadim bende kayisi ve sabah kahvaltidan once yarim litre ilik su iciyorum birde hergun 2 havucu rendeleyip zeytinyagi dokup yiyorum

Hahaha hepimiz oyle dusunuyoruz kendinde sorun arama :) Rabbim insallah emeklerimizin karsiligini verir ..bende hic kabiz olmadim bende kayisi ve sabah kahvaltidan once yarim litre ilik su iciyorum birde hergun 2 havucu rendeleyip zeytinyagi dokup yiyorum
Amin canim valla kaynanam sağolasun agzimi boş birakmiyo artık yemek gormekten tiksindim midem bulaniyo havuç suyu iç günde bir bardak

benimde gaz problemim çok var :(( sizler nasıl vakit geciriyosunuz bugün 1. gün ben şimdiden bunaldımmm. bu beklemek çok zor .(

secıdo ne durumdasın cnm kaç gun kaldı pazartesıydı buyuk gun dı mı

Back
X