- 30 Ekim 2013
- 20.457
- 57.138
- 798
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.641
Benim bigin 6. Gunum cok gazim kalmadi sukur gecer elbetAmin... inşallah yatmaya çalışıyorum da sıkılıyorum...acayip gaz var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim bigin 6. Gunum cok gazim kalmadi sukur gecer elbetAmin... inşallah yatmaya çalışıyorum da sıkılıyorum...acayip gaz var
Başta oluyo mu yani...Allahım inşallah bebişlerim tutarBenim bigin 6. Gunum cok gazim kalmadi sukur gecer elbet
benimde olmustu 10.gunum deyim bende. allah gonlumuze gore versin insallah.Başta oluyo mu yani...Allahım inşallah bebişlerim tutar
Amin inşallah..ilk deneme mi kaç tane kondu?benimde olmustu 10.gunum deyim bende. allah gonlumuze gore versin insallah.
benim ikinci 1 tane kondu..hayirlisi insallah hakkimizda.. emeklerimizi bosa cikarmasin Rabbim..Amin inşallah..ilk deneme mi kaç tane kondu?
Canım senmi dedin iki tane koy yoksa doktormu dedi bide ilk denemenmiydi ben dedim doktora iki koy diye gıcık doktor kabul etmediBaşta oluyo mu yani...Allahım inşallah bebişlerim tutar
Canım durumun nasıl inş bi sıkıntı yok dikkat et kendineBenim bigin 6. Gunum cok gazim kalmadi sukur gecer elbet
Ben demedim sdce telde yrn gel tek mi iki tane mi embriyoların durumuna göre karar verelim demşti transfere grdiğimde iki tane çok iyi var onları koyucam diğerleri çok ii değil dedi akşama hbr vercek donduramıcaz heralde sperm morfoloji bozuk ya zaten bizim...ilk denemeydi..drum çok iiiydi..çokk şefkatle yaklaştı transfer ve sonrası hep dua ettim sonra bitti dediler ben anlamadım bile sadece takılırken bi basınç hissettimCanım senmi dedin iki tane koy yoksa doktormu dedi bide ilk denemenmiydi ben dedim doktora iki koy diye gıcık doktor kabul etmedi
İşte o basınç bendede oldu canım çok ağrıdı benimde ilk denemem doktor çok Soguktu zsten çıkışta gormedim bile onu rahim kalinligimi sordum sadece bebek için iyi dedi iki taneyide kabul etmediBen demedim sdce telde yrn gel tek mi iki tane mi embriyoların durumuna göre karar verelim demşti transfere grdiğimde iki tane çok iyi var onları koyucam diğerleri çok ii değil dedi akşama hbr vercek donduramıcaz heralde sperm morfoloji bozuk ya zaten bizim...ilk denemeydi..drum çok iiiydi..çokk şefkatle yaklaştı transfer ve sonrası hep dua ettim sonra bitti dediler ben anlamadım bile sadece takılırken bi basınç hissettim
Embriyo konulmadan önce rahmini temizledilermiBen demedim sdce telde yrn gel tek mi iki tane mi embriyoların durumuna göre karar verelim demşti transfere grdiğimde iki tane çok iyi var onları koyucam diğerleri çok ii değil dedi akşama hbr vercek donduramıcaz heralde sperm morfoloji bozuk ya zaten bizim...ilk denemeydi..drum çok iiiydi..çokk şefkatle yaklaştı transfer ve sonrası hep dua ettim sonra bitti dediler ben anlamadım bile sadece takılırken bi basınç hissettim
Yani bilmiyorumki nasil :) adet olacak gibi sancim cok var ama oyle surekli yatmisyorum iste yapmiyorum ama dolasiyorum evde :) okaar ilac kullaniyorumki onlarin etkisimi bebekmi bilemedimCanım durumun nasıl inş bi sıkıntı yok dikkat et kendine
Yani bilmiyorumki nasil :) adet olacak gibi sancim cok var ama oyle surekli yatmisyorum iste yapmiyorum ama dolasiyorum evde :) okaar ilac kullaniyorumki onlarin etkisimi bebekmi bCanım durumun nasıl inş bi sıkıntı yok dikkat et kendine
Başta oluyo mu yani...Allahım inşallah bebişlerim tutar
Benimde sancı oluyo arada gaz problemide var kabız olmamak için kiraz kayısı yiyiyom oda bende ishal yaptı karışık durum bendeki jeli koyarken kendi kendime diyom keşke bu borunun dili olsada bana dese icerde durum nasıl bebeğim ordami diye galiba yavaş yavaş kafayı siyiriyom allah sonumu Hayır etsin inş :)Yani bilmiyorumki nasil :) adet olacak gibi sancim cok var ama oyle surekli yatmisyorum iste yapmiyorum ama dolasiyorum evde :) okaar ilac kullaniyorumki onlarin etkisimi bebekmi bilemedim
Hahaha hepimiz oyle dusunuyoruz kendinde sorun arama :) Rabbim insallah emeklerimizin karsiligini verir ..bende hic kabiz olmadim bende kayisi ve sabah kahvaltidan once yarim litre ilik su iciyorum birde hergun 2 havucu rendeleyip zeytinyagi dokup yiyorumBenimde sancı oluyo arada gaz problemide var kabız olmamak için kiraz kayısı yiyiyom oda bende ishal yaptı karışık durum bendeki jeli koyarken kendi kendime diyom keşke bu borunun dili olsada bana dese icerde durum nasıl bebeğim ordami diye galiba yavaş yavaş kafayı siyiriyom allah sonumu Hayır etsin inş :)
Amin canim valla kaynanam sağolasun agzimi boş birakmiyo artık yemek gormekten tiksindim midem bulaniyo havuç suyu iç günde bir bardakHahaha hepimiz oyle dusunuyoruz kendinde sorun arama :) Rabbim insallah emeklerimizin karsiligini verir ..bende hic kabiz olmadim bende kayisi ve sabah kahvaltidan once yarim litre ilik su iciyorum birde hergun 2 havucu rendeleyip zeytinyagi dokup yiyorum
Kati sikacak almak istemedim pekte sevmem oyle seyleri benimde annem agzimi bos birakmiyor :)Amin canim valla kaynanam sağolasun agzimi boş birakmiyo artık yemek gormekten tiksindim midem bulaniyo havuç suyu iç günde bir bardak
Benimde yok ama eve gittiğimde eltimden istiycem getirsin taze sıkayim bariKati sikacak almak istemedim pekte sevmem oyle seyleri benimde annem agzimi bos birakmiyor :)
benimde gaz problemim çok varBenimde sancı oluyo arada gaz problemide var kabız olmamak için kiraz kayısı yiyiyom oda bende ishal yaptı karışık durum bendeki jeli koyarken kendi kendime diyom keşke bu borunun dili olsada bana dese icerde durum nasıl bebeğim ordami diye galiba yavaş yavaş kafayı siyiriyom allah sonumu Hayır etsin inş :)
Benim eltimde yok :))) neyse ne farkeder bende ta kendisini yiyorumBenimde yok ama eve gittiğimde eltimden istiycem getirsin taze sıkayim bari