- 24 Nisan 2015
- 2.154
- 964
- 43
- Konu Sahibi basbelasiyim
- #1.701
Yok canım benim üçüncü Gün embriyosuyduBendeki konduktan sonra uzaktan heralde senin 5. Gün kondu dimi cnm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok canım benim üçüncü Gün embriyosuyduBendeki konduktan sonra uzaktan heralde senin 5. Gün kondu dimi cnm
İnşallah iyi sonuçlar alıcazzzYok canım benim üçüncü Gün embriyosuydu
İnş canım rabbim ağzından duysunİnşallah iyi sonuçlar alıcazzz
Canım benimkullandigim ilaçlar bunlar hibor kan sulandirici iğne monodoks folbiol crinone jel prednol hap bide estrofem bunları kullaniyom
Canım ben urfa osm de yaptım aspirinde kanı sulandiriyo monodoksu yumurta toplama isleminden sonra beş gün kullandim bitti şimdi sadece jel kan sulandirici iğne folik asit bide estrofem kullanıyorumBayagi birseyler aliyormusun. Bende sadece folbiol, asprin, estrofem seklinde. Monodoks antibiotik degilmiydi? Hala transfer sonrasi devam etmen degisik olmus. Acaba dusuk dozdami kullaniyorsun. Hibor ignesi asprin yerinemi acaba? Benim doktor bak ondan da vermedi. Merak ettim hangi merkezdesiniz?
Ben de coraspin estrofem elevit bir de crione jel kullanıyorumCanım ben urfa osm de yaptım aspirinde kanı sulandiriyo monodoksu yumurta toplama isleminden sonra beş gün kullandim bitti şimdi sadece jel kan sulandirici iğne folik asit bide estrofem kullanıyorum
evet canım ya belim kasıklarım çok ağrıyo bende anlamadım kese yerleşirdir diyolar inş. öledir senin varmı canım :)Ağrın varmı canım
inş canımmmİnşallah iyi sonuçlar alıcazzz
Var canım belim ağrıyor uzanmaktanevet canım ya belim kasıklarım çok ağrıyo bende anlamadım kese yerleşirdir diyolar inş. öledir senin varmı canım :)
Benim de hafif kasık ağrısı var dün daha yoğundu inşallah tutunuyodur bebişlerimizevet canım ya belim kasıklarım çok ağrıyo bende anlamadım kese yerleşirdir diyolar inş. öledir senin varmı canım :)
100 spermden biri sadece normal görünümlü oluyo bizim de problem oydu tüpte seçilip konuyo spermler inşallah tutar ya...ağrın var mı seninKızlar morfoloji % 1 ise ne oluyo
Bugün aradı embriliyog dedi bi tane tek embriyo yaşadı dedim neden dedi esinizin morfolojisi %1 çok kötü dedi benim moral sıfır oldu bi türlü toparlanamiyorum100 spermden biri sadece normal görünümlü oluyo bizim de problem oydu tüpte seçilip konuyo spermler inşallah tutar ya...ağrın var mı senin
Uzuntuden ağrı falan hissetmiyorum canım100 spermden biri sadece normal görünümlü oluyo bizim de problem oydu tüpte seçilip konuyo spermler inşallah tutar ya...ağrın var mı senin
Transferin oldu sonuçta değil mi üZÜLMEk yok benim eşimin de aynı iki tanesi ii gelişti diğerleri gelişmedi... Alkahtan hayırlısı hiç belli olmaz belki bebeğin tutyndu sanaUzuntuden ağrı falan hissetmiyorum canım
Olduda ben diyom ya transfer edilende güçsüz ve tutunmadiysa yemin ederim aglamamak için kendimi zor tutuyorumTransferin oldu sonuçta değil mi üZÜLMEk yok benim eşimin de aynı iki tanesi ii gelişti diğerleri gelişmedi... Alkahtan hayırlısı hiç belli olmaz belki bebeğin tutyndu sana
Çok zor canımBeklemek de çok zormuşşş![]()
Bazen ben de öyle düşünüyorum da hep olumlu olalım cnm bol bol dua edelim napalım hersey AllahtanOlduda ben diyom ya transfer edilende güçsüz ve tutunmadiysa yemin ederim aglamamak için kendimi zor tutuyorum