2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Canım benimkullandigim ilaçlar bunlar hibor kan sulandirici iğne monodoks folbiol crinone jel prednol hap bide estrofem bunları kullaniyom

Bayagi birseyler aliyormusun. Bende sadece folbiol, asprin, estrofem seklinde. Monodoks antibiotik degilmiydi? Hala transfer sonrasi devam etmen degisik olmus. Acaba dusuk dozdami kullaniyorsun. Hibor ignesi asprin yerinemi acaba? Benim doktor bak ondan da vermedi. Merak ettim hangi merkezdesiniz?

Bayagi birseyler aliyormusun. Bende sadece folbiol, asprin, estrofem seklinde. Monodoks antibiotik degilmiydi? Hala transfer sonrasi devam etmen degisik olmus. Acaba dusuk dozdami kullaniyorsun. Hibor ignesi asprin yerinemi acaba? Benim doktor bak ondan da vermedi. Merak ettim hangi merkezdesiniz?
Canım ben urfa osm de yaptım aspirinde kanı sulandiriyo monodoksu yumurta toplama isleminden sonra beş gün kullandim bitti şimdi sadece jel kan sulandirici iğne folik asit bide estrofem kullanıyorum

Kızlar bir şey sorucam yumurta toplandıktan sonra ki gaz sorunu nasil geçer , sancı giriyor oturup kalkarken, transferden sonra da kasılma olur yine diye korkuyorum

100 spermden biri sadece normal görünümlü oluyo bizim de problem oydu tüpte seçilip konuyo spermler inşallah tutar ya...ağrın var mı senin
Bugün aradı embriliyog dedi bi tane tek embriyo yaşadı dedim neden dedi esinizin morfolojisi %1 çok kötü dedi benim moral sıfır oldu bi türlü toparlanamiyorum :(

Back
X