2015 Mayıs ta Tüp Bebek yaptıracak Arkadaşlar haydi gelin :)

Ediyorum surekli canim benim gibi olan herkese de doktorumu aradim normal bu donemde diyo burda da doktora gittim olumsuz birsey gorunmuyor dedi degerim artmis ama sinirda bakalim keseyi gorunce rahatlayacam INSALLAH:))senin nasil gidiyor canim bulantin felan basladimi kalp atisini duydunuz muu:))))
İnş bişey olmaz canım ya ben iyiyim çok şükür bulantı falan yok yarın kalp atışı için gitcez hayırlısı olsun

canımm benimde kasık agrım var sanki adet olacak gibiyimm göğüslerim acıyoo ama bacaklarım acayip agrıyor neden anlamıyorumm.. beklemek cok zor valla agladım aglıcam cok bunaldımm ya olmamıssa fikrini atamıyorum kafamdann
Ben uzanmaktan sirtimi hissetmiyorum artık rabbim bu acilarimizi

Canım hepimiz elimizden geleni yapiyoruz ama rabbimin işine karisamayiz kismetimiz ne zamansa o zaman olur ötesi yok maalesef
ben kalkıp geziyorum evde canım hiç dısarı cıkmadım sadece evdeyim evde geziyorum ufak tefek uzanmadan agır kaldırmadan mutfak işlerimi yapıyorum yoksa vakit geçmiyor

ben kalkıp geziyorum evde canım hiç dısarı cıkmadım sadece evdeyim evde geziyorum ufak tefek uzanmadan agır kaldırmadan mutfak işlerimi yapıyorum yoksa vakit geçmiyor
Bende kalkıp geziyom canım ama iş yapmiyorum yemegim bile önüme geliyo kaynanam sağolasun üstüme titriyor kaldirmiyo yerimden beni

Back
X