• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

benim iki gülük detoksum vardı, bitti, şimdi diyette daha 3. günümdeyim.. Zaman çabuk geçsin istiyorum.. yani günler aylar çabuk geçsin.. şuan geçmiyor gibi :)
Hemen kendine destek olacak birşeyler bul canım. MEsela bir diziye takıl veya, film izle.. Kitap oku.. Vs.. İyi görmedim seni...Bir de kendine özel bir takvim yapabilirsin. Mayısa kadar gün gün yazdığın, hedefinin de olduğu. VE her gün bitiminde geçen günü işaretle. İnan bu çok motive ediyor. Ayrıca her hafta, tartılma gününde verdiğin kiloyu da yazmak da çok hoş oluyor. Çünküüüüü motivasyonnn motivasyonnnnnnnnn düşmemeli.........

Kızlaaaarrr acı ama bir site buldum.. Tek başınıza, yani bilgisayar ekranını kimsenin görmediği bir zamanda lütfen aşağıdaki siteyi inceleyin.
Obezitenin kararttığı hayatlar..
ACaip fotoğraflar var. Ay bakmak bile zor ama biz de böyle olmamak için Mayısa kadar gırtlaığımızı tutalım...

Bu başlığı görünce kesinlikle yazmalıyım dedimm :) Çünkü benimde hedefim mayıs 2015e kadar idealime ulaşmaaak :D :D
20 kasım 84,9
28 kasım 81,3
5 aralık 80,1
12 aralık 79,5
19 aralık 78
Efferim gız. Valla eyi kilo vermişsin. TEbrik ederim. Maaaaşallllaaaaaaaaaaahhhhhhhhhh..

kızlar aferin size ya.. ben de yazıcam ama ilk tartilmam yarın. bakalim ne gitmiş :) ciddi derecede az yiyorum ama acikmiyorum.. ama hala gözüm aç.. zamanla körelecek diye umuyorum gariban gariban :) ben de ugras buldum bu arada kendime. taki tasarım yapıyorum iş dışında, pilatese gidiyorum ve kitap okuyorum bol bol.. sizlerin hızına yetişmem lazım.. mesajları hep merakla bekliyorum.. :)

kızlar aferin size ya.. ben de yazıcam ama ilk tartilmam yarın. bakalim ne gitmiş :) ciddi derecede az yiyorum ama acikmiyorum.. ama hala gözüm aç.. zamanla körelecek diye umuyorum gariban gariban :) ben de ugras buldum bu arada kendime. taki tasarım yapıyorum iş dışında, pilatese gidiyorum ve kitap okuyorum bol bol.. sizlerin hızına yetişmem lazım.. mesajları hep merakla bekliyorum.. :)
Birşeyle uğraşman süper. emin ol zamanla da bu yeme sistemine alışacaksın. Sen bile şaşıracaksın...
Eskiden yediğinin 3 katı daha az yediğinde çok yedim olacak, yemekleri beğenmeyceksin....
Neler nelerrrrrrrrrrrr..

ben bugün doktora gidicem onu bekliyorum.. size de haber veririm.. dün akşam da pilatese gittim.. gayet sağlıklı gidiyor benim şimdilik.. 10 gün oldu ve diyetimi bozmadım hiç..

hay maşallah enerjinizi sevsinler tüm yazıları okuyamadım 7. sayfadan sonrasını ama bayıldım resmen harikasınız
nefertityy ne güzel özetlemişsin herşeyi ağzına sağlık gülümm
dün gece karar verdim artık yediklerime dikkat etmekle olmuyor bu iş bazı püf noktaları bulmalıyım ve tabii ki hareket dedim sabah netten radyo açtım yabancı müzikle eğlendim hareketimi de yapmış oldum kalori sayımı yapamam günde 6 öğün diyip sürekli ağzıma bişeyler de tıkamam beni böyle kabül edeyorsanız allahın emri peygamberin kavliyle aranıza katılmaya talibim:)

ayyyhh unutmuşum yaş 35 kilo 109-110 gibi bişey 8 ay önce troid bezlerini kazıtıp kökünü aldırdım metabolizmam ilaçla çalışıyor yada çalışıyor numarası yapıyor ameliyat öncesi 94-96 arası gidip geliyordum en azından 2 haneli rakamlara bir düşsem moralim düzelecek burdan o morali enerjiyi alacağımı hissediyorum kabül ederseniz tabi çenem çok düşüktür onu da belirteyim

bozdunuz demi 1000 kalori hesabını veremediniz gelip yazmıyorsunuz :))
de gelin beni yalancı çıkarın yaaaa
motivasyona enerjinize ihtiyacım varrrrrrrrrrrr

16 ekim 98,5

23 ekim 96,5

30 ekim 94

7 kasım 92

14 kasım 91

21 kasım 89,5

27 kasım 88

5 aralik 86,5

12 aralik 85

19 aralik 83,5

27 aralik 82,5

Canim harikasinnn
10 haftada 16 kilo vermişsin nasil yaptin neler yaptin gozunu seveyim banada anlat oldigum yerde sayiyorum basladigim yere geri döndüm cok moralim bozuluyor paylasirsan cok mutlu olurummm

mrb..bende varım..mayısa kadar 25 değil 35 kilo vermek istiyoruuuuumm:KK55:
yaza incecik bir şekilde girmek istiyorum allahıımm:KK71:
Hedefini makul tut ki daha rahat ulaşabilirsin. Bence iilk etapta aylık 4 kg verecekmiş gibi hesapla. Sonra bir ay mola. Yani günlük 2000 kalorili sonra tekrar kendine hedef koy biz öyle yapacağız.

Back
X