- Konu Sahibi nefertiti27
bende geldim bendeee. nerelerdesiniz? 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kalori hesabı yapmak zaten başlı başına insanı motive diyor. Yüzme, hele hele yüzme yağları yakmada en öenmli etken...Ne demek kopmak asla :)
Ben fittingoya üyeyim aynı şekilde kalori hesabı yapıyorum haftada 1.5 kilo vermek için günlük kaç kalori almalıyım diye. Bugün 50 kalori fazlam oldu onu da mekik ile sıfırlıcam
Halk Eğitim Merkezine ön kayıt yaptırmıştım yüzme için bugün aradılar kesin kayıt için. Yüzmeye de başlıyorum gitsin kilolar

16 ekim 98,5
23 ekim 96,5
30 ekim 94
7 kasım 92
14 kasım 91
21 kasım 89,5
27 kasım 88
5 aralik 86,5
12 aralik 85
Ayyy millet yediğini içtiğini yazsa canimiz ceker kizzz.. Bir de insan useniyor.. Ama sen yaz biz okuyalım cicimmmmBende gelsen olur muuu?
Bide sayfa cok aktif degil mi kizlar ?
Yediginizi ictiginizi filan paylasmiyor musunuz?
Haydi bakalim hayirlisu.. Detoksun kac günlük?selam kızlar,
ben de cumartesi doktora gittim. iki günlük detoks ile diyete başladım. bugün detoksun ikinci günü. Bakalım bir sonraki görüşmem 23ünde.. heyecanla bekliyorum..
Burdayız gel canimbende geldim bendeee. nerelerdesiniz?![]()
Ne dersen de altin madalyayi hak ettin... 10 kg uzerini kisa ama mantikli bir zaman diliminde verdin.. Düşün bacim.Mayis ta seni gorunce ağzı acik kalacak, hasedinden tek kelime edemeyecek salaklari dusun.. Giyeceğin kiyafetleri dusun. Bak ciddi bir kismini atlattin bile.. Şurada Mayis a sadece 4 ay kaldi...kızlar ilk günler fışır fışır giden kilo şimdi bir mıymıl mısmıl gidiyorrr... sormsyın... birazcık sizlerle konuşup motive olmaya ihtiyacım var derken birkaç başlık okuyunca bile motivasyonuma kavuştum... sizlerde de böyle oluyormu?
nefoşşşşşşş canımcımmmmm süpersinnnn... süpperrrrrrr...Cekiniyor utanoyordum kilomu yazmaya.. Artik yazacagim. Madem bu yola girdim, anlatayım, paylasayim bacilar... Mayisssss bekle biziiii geliyoruz....
Aha da benim kilo verme seruvenim...
1 Kasim~ 119,5
7 Kasim ~ 116,5
23 Kasim ~115,5
30 Kasim ~114,5
14 Aralik ~112,5
17 Aralik ~ 111,5
Biliyorum yolum uzun. Ilk etapta hedefim Mayis ayinda 95 olmak. Sonra da bir ay mola verip devam edeceğim.... Catlatmak istedigim bazi gerizekalilar var.
Evet aynen.. Hep o hayali kurarak yatıyorum. Gerizekalı birini morartığım gün.. Müthişşşşşşşşşşnefoşşşşşşş canımcımmmmm süpersinnnn... süpperrrrrrr...
aynen bende de enerji düşmesi başladı... birşey yemek istemek falan degilde dedigim gibi haftada birer birer heralde böyle yaptı bizi.. ama düşününce dogru olan bu... ve mayısı düşünmek inanılmaz heyecenlı nefoşşşşş
Eveeettt geldik zurnanın zirt dedigi yere.. Artik zorlanmaya başladım.. İşte ve evde de bazi sorunlar var.. Üzerine de diyet agir gelmeye basladi. Ama vazgeçmeyeceğim tabiii.. Fakat kendime saracak birşey bulmaliyim derken... Aklima bir fikir geldiii.. Kore dizileri.. Bir ara zor bir dönem atlatmaya kafa dağıtmaya yardimci olmuştu... Yine olabilir.. Hem iki uc güzel herif görek de mi gizlarrr
Teşekkür ederim. Benim de ilgi alanım olmaya yeni başladı. Şu zorlu süreçte kesinlikle iyi bir arkadaş....yaaa kore dizileri kesinlikle benim ilgi alanımayrıca tebrikler çok güzel kilo vermişsin
![]()