- Konu Sahibi nefertiti27
ayyyy o birşey demeyen ve süzen gözler.... anaaaammm bu nolmuşşşş böyle halleri ama dile gelmemesi... gerçi hoş dile gelsede felaket... ay yeter bu fışkı yaglar yüzünden girdigimiz sıkıntılar... oyyy darlandım...
nefer bacımmm hele sen ne dersin bu kondisyon bisikleti işine... evimin oldugu yerde sürü sürü sokak köpekleri var... işten çıkana kadar zaten karanlık oluyor.. eşimle çıkmak istemiyorum.. diyetimi çok bilmesine gerek yok.. ayrıca oglumda tombik.. azıcık oda yapar... iyi olmamııı...Eşimin köyündeki kadınlar bile öküz gibi yedikleri halde gayet fitler.. Çünkü bedensel olarak çok çalışıyorlar. Her bayram gidiişimde o gözlerdeki süzmeler beni deli ediyor. ŞAnsıma bakınki kayınvalidem de küçük bir kadın. Yani boyu kısa, kilolu değil. Yanyana geldiğimizdeki hali bir düşünsenize.. Sırf çok yiyor gözükmeyeyim diye bir halt yemiyorum doğru düzgün.. Üstelik buna rağmen temiz hava ve onların yufka ekmekleri yüzünden kilo alıp geri dönüyorum..Bu sefer gittiğimde o süzen bakışların kıskançlıkla olmasını istiyorum.. Güzel görüneyim de eltiler çatım çatım çatlasın..