• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

ayyyy o birşey demeyen ve süzen gözler.... anaaaammm bu nolmuşşşş böyle halleri ama dile gelmemesi... gerçi hoş dile gelsede felaket... ay yeter bu fışkı yaglar yüzünden girdigimiz sıkıntılar... oyyy darlandım...
Eşimin köyündeki kadınlar bile öküz gibi yedikleri halde gayet fitler.. Çünkü bedensel olarak çok çalışıyorlar. Her bayram gidiişimde o gözlerdeki süzmeler beni deli ediyor. ŞAnsıma bakınki kayınvalidem de küçük bir kadın. Yani boyu kısa, kilolu değil. Yanyana geldiğimizdeki hali bir düşünsenize.. Sırf çok yiyor gözükmeyeyim diye bir halt yemiyorum doğru düzgün.. Üstelik buna rağmen temiz hava ve onların yufka ekmekleri yüzünden kilo alıp geri dönüyorum..Bu sefer gittiğimde o süzen bakışların kıskançlıkla olmasını istiyorum.. Güzel görüneyim de eltiler çatım çatım çatlasın..
nefer bacımmm hele sen ne dersin bu kondisyon bisikleti işine... evimin oldugu yerde sürü sürü sokak köpekleri var... işten çıkana kadar zaten karanlık oluyor.. eşimle çıkmak istemiyorum.. diyetimi çok bilmesine gerek yok.. ayrıca oglumda tombik.. azıcık oda yapar... iyi olmamııı...

Elitlerden biri o kadar zayıfki..Ve bariz bir şekilde benim işimi başarılarımı kıskanıyor. Fakat kilolu olmam çok büyük bir dezavantaj.. Geçenlerde bir ay bizde kaldılar karı koca. Detaylra girmeyeceğim ama benim için felaket dolu bir bir aydı. Hem yaz tatilime denk geldi. Hiçbirşey yapamadım. Ve psikoljimi bozdu manyak karı. Düşünün sınava ahzırlanıyor diye doğru düzgün hiçbirşeye elini sürmedi.. Yani temizlik yemek.. Ben işten geliyorum saat 4:30 gibi eşim de 05:30 gibi geliyor. Çocukal ilgilen vs. derken zaten yemek yapmaya 05:00 te ancak başlıyorum. Ve tabii ki eşimin gelmesine yetişmiyor. Buna rağmen hanımefendi sınava çalıyor diye onlara verdiğimiz (oturma odasını onlara vermiştik geçici olarak) odaya kapanıyor. Yemek olunca çıkıyor yemeğini yiyor ve sofradan kalkıyor. İnanır mısını tabağını bile kaldırmıyor.. Aslında bir güzel kilo versem en çok haset edecek kişilerden biri de o..Gıcık kadın psikolojimi alt üst etti ya..Bana göre tek üstün olduğunu konu zapzayıf olması... O gözündeki olayı görmek.. Ah Allahımmmmmm.. Nelere bedel anlatamam. gıcığım ona gıcık...Ve bu gıcıklığı da o gerizekalı başlattı...Mal..

nasıl hissetcemm... yol uzun kilo çok... birileri farkedeydide azıcık motive olaydım... bu arada diyete başlama zamanımızda çok güzel.. çünkü genelde insanlar mart gibi telaşa düşer... ama biz marta kadar bayag bir level atlamış olucaz...
Boşveeeeeerr 5 kg çok iyi bir rakam.. Gerçekten.. Milletin farketmesi önemli değil. Sen tartıdaki rakama bak bacısııııı

nefer bacımmm hele sen ne dersin bu kondisyon bisikleti işine... evimin oldugu yerde sürü sürü sokak köpekleri var... işten çıkana kadar zaten karanlık oluyor.. eşimle çıkmak istemiyorum.. diyetimi çok bilmesine gerek yok.. ayrıca oglumda tombik.. azıcık oda yapar... iyi olmamııı...
Olur bence.. Kondisyon bisikleti işi. Hem de tv izlerken çok iyi olur. Ben haftada tv izlemeye en az 3 gün, günlük 2 saat ayırıyorum... MAntıklı. ama hangi marka ve model olacak. .O konuda iyi araştırmak lazımm

Elitlerden biri o kadar zayıfki..Ve bariz bir şekilde benim işimi başarılarımı kıskanıyor. Fakat kilolu olmam çok büyük bir dezavantaj.. Geçenlerde bir ay bizde kaldılar karı koca. Detaylra girmeyeceğim ama benim için felaket dolu bir bir aydı. Hem yaz tatilime denk geldi. Hiçbirşey yapamadım. Ve psikoljimi bozdu manyak karı. Düşünün sınava ahzırlanıyor diye doğru düzgün hiçbirşeye elini sürmedi.. Yani temizlik yemek.. Ben işten geliyorum saat 4:30 gibi eşim de 05:30 gibi geliyor. Çocukal ilgilen vs. derken zaten yemek yapmaya 05:00 te ancak başlıyorum. Ve tabii ki eşimin gelmesine yetişmiyor. Buna rağmen hanımefendi sınava çalıyor diye onlara verdiğimiz (oturma odasını onlara vermiştik geçici olarak) odaya kapanıyor. Yemek olunca çıkıyor yemeğini yiyor ve sofradan kalkıyor. İnanır mısını tabağını bile kaldırmıyor.. Aslında bir güzel kilo versem en çok haset edecek kişilerden biri de o..Gıcık kadın psikolojimi alt üst etti ya..Bana göre tek üstün olduğunu konu zapzayıf olması... O gözündeki olayı görmek.. Ah Allahımmmmmm.. Nelere bedel anlatamam. gıcığım ona gıcık...Ve bu gıcıklığı da o gerizekalı başlattı...Mal..
aaaa tabiii öyle zayıf eltiler yapamaz... çünkü onlar güçsüz ve zayıf... narinler... ama biz öylemi herkül gibi görünüyoruz... kadın gibi degilde mevsimlik tarım işçisiyiz sanki... başlarım böyle işe... tüm yaglarımı vıcırıkkk vıcırkkk suratlarına sıkasım var...

aaaa tabiii öyle zayıf eltiler yapamaz... çünkü onlar güçsüz ve zayıf... narinler... ama biz öylemi herkül gibi görünüyoruz... kadın gibi degilde mevsimlik tarım işçisiyiz sanki... başlarım böyle işe... tüm yaglarımı vıcırıkkk vıcırkkk suratlarına sıkasım var...
Hiç sorma.. Herkül gibi görünmek. Çok doğru dedin.. Millet bize elimizde tonla poşet sırtımızda da mümükünse bir çocuk kafamızda da sepette elma taşıyalım, hor görmezler.. Daha da taşır bu derler.. İnan öyle görünüyoruz.ç Halbuki zaten her birimiz neredeyse hergün 25-30 kg taşıyarak geziyoruz.. Vurdukça vur üstüne..

akşam yemegi yenecektir eşle dostla... ama o mikrop 55 kilo eş dost başlar... ay ben bundan yemeyeyim... ay gündüzde yedim... ay dikkat etmezsem aldım başımı... ıykkk gıcıklar... o sıra eşim ne düşünüyor gibi geliyor bana biliyormusunuz... bu kadın zayıf haliyle kilo verme derdine girmiş ama bizim semizzzzde tık yok...

Gerçekten bu çok zor bir durum seni çok iyi anlıyorum. Ben de eşimin tayini sebebiyle şehir değiştirdiğimizde kimseyle görüşmek tanışmak istemiyordum. Kıyafetlerimin hiç biri olmuyordu. Bunalımdaydım hem de nasıl.. Ve yapayalnızdım..Dışarıya çıkmak içinn giyecek kıyafetim yok diyordum eşime..hiçbir yere gitmiyordum adam tek başına aile davetlerine gidiyordu...Vs. Çok zor zamanlardı. Ama atlatacağız. Ne zaman canın sıkılsa bize yaz.. Sana destek oluruz. Seni en iyi biz anlarız ve yanındayız merak etme...
valla o kadar iyi geldi ki yazdıkların..gerçekten yanımda olmanıza ihtiyacım var..şimdiye kadar hiç destekçim olmadığı için zaten devamını getiremedim..sonuç hep hüsran oldu

y
kızlarrrrr kondisyon bisikleti almak istiyorum... tavsiyeniz varmı... bu arada cumayı unutmayın... huuuu huuuu kızlar evinde konsyon aleti kullanan varmııı....
aa benim eliptik bisikletim var ama..bi parçası kırıldı..1ay oldu nerdeyse hala getirtmediler..yoksa ne güzel hergün 1 saat yapıcaktım..mükemmel bir alet..zaten ben 1 ay sonra istanbula gitcem..ozamana getirirler inşallah..şimdilik yürüyüşle falan hallediyorum..ama onun kadar etkili olmaz tabii
kondisyon bisikleti normal bisiklet değil mi?

valla o kadar iyi geldi ki yazdıkların..gerçekten yanımda olmanıza ihtiyacım var..şimdiye kadar hiç destekçim olmadığı için zaten devamını getiremedim..sonuç hep hüsran oldu
Kesinlikle artik biz bir takimiz... ama birazcik daha fazla bu gruba vakit ayirirsan motivasyonun tavan yapacaktır... :KK19:

kızlar önemli bilgiiiiiiiiiiiiii.....

Günde 3 porsiyon yüksek kalsiyumlu ve yağsız yoğurt tüketen bireyler, tüketmeyenlere göre %22 daha fazla kilo ve %61 daha fazla yağ kaybetmişlerdir. Proteinler, yağlar ve karbonhidratlara oranla metabolik avantajlara sahiptirler. Bunun nedeni vücudumuz proteinlerin yıkımı için daha fazla enerji harcamaktadır

AAh canım aynı dert bende de var..Artık tuvalete gidene kadar türlü türlü türlü dans lar ediyorum :-) O yüzden şu içmeyi ağırlıklı olarak eve bırakıyorum..Tuvaletle evde değil kankito yavuklu olsam bile sorun değil...

Hanımlaaar bugün Cuma tartı günü...Ve çok mutluyuuuuiim..Çünkü tam 3 kg verdim..Hem de bir haftada......Yuppiiiii ... Siz ne yaptınız.......

Back
X