• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 MAYIS'A kadar 25 kilo veriyoruz..

ben dün spora başladımmmmmmm :KK6: daim olur inşşşşşşşş :KK39:sporda tartıldım 87 kiloyum bugün sabah tartıldım 85,9 anlamadım bu işi hadi kızlar motiveeeeeeeee canlılık :KK4::KK68::KK28:

ben dün spora başladımmmmmmm :KK6: daim olur inşşşşşşşş :KK39:sporda tartıldım 87 kiloyum bugün sabah tartıldım 85,9 anlamadım bu işi hadi kızlar motiveeeeeeeee canlılık :KK4::KK68::KK28:
Ne sporu kız bu...Bence bir hafta sonraki tartı skoruna bak canım.. Belk ide ödem filan gitmişti...

ama bu topik çok durgun :KK43:
Evet durgun.. KAtılımcılardan ses yok. .Valla bizzde durmak yok yola devam.. KAlori diyetimin 12. günündeyim. Cuma tartılma günüm.. Şu anda bile 3,5 kg vermişim gözüküyor.. Gözüküyor diyorum çünkü muayyen günlerindeyim... Cuma herşey daha net olacak. .Öyle motive olmuşum ve mutluyum ki... Bu kalori hesabıyla diyet çok özgür kılıyor insanı. İrade filan süper.......................

Evet durgun.. KAtılımcılardan ses yok. .Valla bizzde durmak yok yola devam.. KAlori diyetimin 12. günündeyim. Cuma tartılma günüm.. Şu anda bile 3,5 kg vermişim gözüküyor.. Gözüküyor diyorum çünkü muayyen günlerindeyim... Cuma herşey daha net olacak. .Öyle motive olmuşum ve mutluyum ki... Bu kalori hesabıyla diyet çok özgür kılıyor insanı. İrade filan süper.......................
nasıl hesaplıyorsun canım kalorini:KK8:

nasıl hesaplıyorsun canım kalorini:KK8:
günlük 1000 kalori alıyorum.. Ve bunu hesaplayarak ayarlıyorum. .Mesela sabah bir adet haşlanmış yumurta 60 kalori, öğlen mercimek çorba 250, salata 100 kalori topluyorum. Akşama kaç kalori hakkım kalmış? Ortalama 600 kalori. 600 kalorilik yiyorum ve gündeen az 20 dk egzersiz yapıyruz.. Bu şekilde hedefimiz haftada en az 1 kg vermek. Çünkü günlük kalori ihtiyacından az aldığın toplam 7700 kaloride 1 kg veriyorsun zaten.. Bu da bir haftaya denk geliyor. Sen de kendi hesabını kalori.biz adresinden hesaplayabilirsin. boyuna ve kilona göre, 1 kg vermek için kaç kalori almalısın hesaplıyor

günlük 1000 kalori alıyorum.. Ve bunu hesaplayarak ayarlıyorum. .Mesela sabah bir adet haşlanmış yumurta 60 kalori, öğlen mercimek çorba 250, salata 100 kalori topluyorum. Akşama kaç kalori hakkım kalmış? Ortalama 600 kalori. 600 kalorilik yiyorum ve gündeen az 20 dk egzersiz yapıyruz.. Bu şekilde hedefimiz haftada en az 1 kg vermek. Çünkü günlük kalori ihtiyacından az aldığın toplam 7700 kaloride 1 kg veriyorsun zaten.. Bu da bir haftaya denk geliyor. Sen de kendi hesabını kalori.biz adresinden hesaplayabilirsin. boyuna ve kilona göre, 1 kg vermek için kaç kalori almalısın hesaplıyor
anladım canım inş başarılı oluruz :KK45:

MAyıs için kendime özel bir takvim yaptım. .Buzdolabının üstüne astım.. Geçen gün evde iki tabak helva vardı.. Birini eşim yedi. Diğerini oğluma verdim yemedi.. Ve helvaya hiç mi hiççç dayanamam.. Oğlum yemeyince helvayı dolabaya koyayım sonra yerim dedim.. Sonra mutfağa geçtim.. İÇimden dedim ki ne var bir kaşık alsam.. Ne olacak? Helva bana bakıyorrr, ben helvaya.. Beni ye diyor.. Bir şey olmaz diyor.. Sonra dolaptaki takvime baktım.. 12 gün olmuş.. Önümde uzun yo lva.. O bir kaşığı yesem herşey bitecek. .Daha nelere bir şey olmaz diye yemeyeceğim.. Ve bıraktım kaşığı..Yemedim.. Buzdoalbına koydum helvayı.. Ve kendimle gurur duydum.. Çünkü o helva, sadece bir kaşık helva yenseydi.... Kendime rezil olacaktım.. İrademi kıracaktım..

Back
X