- Konu Sahibi nefertiti27
ama bu topik çok durgun 
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hiççç uğraşma derim canım düzgün düzenli yap diyetiniisveç dietine başlamayı düşünüyorum...baştan bi kilolar giderse motive olurum
Ne sporu kız bu...Bence bir hafta sonraki tartı skoruna bak canım.. Belk ide ödem filan gitmişti...ben dün spora başladımmmmmmmdaim olur inşşşşşşşş
sporda tartıldım 87 kiloyum bugün sabah tartıldım 85,9 anlamadım bu işi hadi kızlar motiveeeeeeeee canlılık
![]()
Canım neden kalori hesabı yapmıyorsun.. İnan en motive edici bu. .Ensağlıklısı.. VE diyet stresi yok...isveç dietine başlamayı düşünüyorum...baştan bi kilolar giderse motive olurum
Evet durgun.. KAtılımcılardan ses yok. .Valla bizzde durmak yok yola devam.. KAlori diyetimin 12. günündeyim. Cuma tartılma günüm.. Şu anda bile 3,5 kg vermişim gözüküyor.. Gözüküyor diyorum çünkü muayyen günlerindeyim... Cuma herşey daha net olacak. .Öyle motive olmuşum ve mutluyum ki... Bu kalori hesabıyla diyet çok özgür kılıyor insanı. İrade filan süper.......................ama bu topik çok durgun![]()
spor salonuna başladımNe sporu kız bu...Bence bir hafta sonraki tartı skoruna bak canım.. Belk ide ödem filan gitmişti...
nasıl hesaplıyorsun canım kaloriniEvet durgun.. KAtılımcılardan ses yok. .Valla bizzde durmak yok yola devam.. KAlori diyetimin 12. günündeyim. Cuma tartılma günüm.. Şu anda bile 3,5 kg vermişim gözüküyor.. Gözüküyor diyorum çünkü muayyen günlerindeyim... Cuma herşey daha net olacak. .Öyle motive olmuşum ve mutluyum ki... Bu kalori hesabıyla diyet çok özgür kılıyor insanı. İrade filan süper.......................
Hayırlı olsun. .TEbrik ederim camnım.. Yeme içmeyi nasıl yapıyorsunspor salonuna başladım![]()
günlük 1000 kalori alıyorum.. Ve bunu hesaplayarak ayarlıyorum. .Mesela sabah bir adet haşlanmış yumurta 60 kalori, öğlen mercimek çorba 250, salata 100 kalori topluyorum. Akşama kaç kalori hakkım kalmış? Ortalama 600 kalori. 600 kalorilik yiyorum ve gündeen az 20 dk egzersiz yapıyruz.. Bu şekilde hedefimiz haftada en az 1 kg vermek. Çünkü günlük kalori ihtiyacından az aldığın toplam 7700 kaloride 1 kg veriyorsun zaten.. Bu da bir haftaya denk geliyor. Sen de kendi hesabını kalori.biz adresinden hesaplayabilirsin. boyuna ve kilona göre, 1 kg vermek için kaç kalori almalısın hesaplıyornasıl hesaplıyorsun canım kalorini![]()
sabahları kepek yada tam buğday ekmeği iki dilim yağsız tost ara 1 tane meyve yeşil çay öğle az yağlı sebze yemeği yoğurt ara yine meyve yeşil çay akşam çok hafif bişeyler yeşil çay boll bolll su inş daim olurHayırlı olsun. .TEbrik ederim camnım.. Yeme içmeyi nasıl yapıyorsun
anladım canım inş başarılı oluruzgünlük 1000 kalori alıyorum.. Ve bunu hesaplayarak ayarlıyorum. .Mesela sabah bir adet haşlanmış yumurta 60 kalori, öğlen mercimek çorba 250, salata 100 kalori topluyorum. Akşama kaç kalori hakkım kalmış? Ortalama 600 kalori. 600 kalorilik yiyorum ve gündeen az 20 dk egzersiz yapıyruz.. Bu şekilde hedefimiz haftada en az 1 kg vermek. Çünkü günlük kalori ihtiyacından az aldığın toplam 7700 kaloride 1 kg veriyorsun zaten.. Bu da bir haftaya denk geliyor. Sen de kendi hesabını kalori.biz adresinden hesaplayabilirsin. boyuna ve kilona göre, 1 kg vermek için kaç kalori almalısın hesaplıyor
Yolun daim olsunsabahları kepek yada tam buğday ekmeği iki dilim yağsız tost ara 1 tane meyve yeşil çay öğle az yağlı sebze yemeği yoğurt ara yine meyve yeşil çay akşam çok hafif bişeyler yeşil çay boll bolll su inş daim olur![]()
Günaydınnnnnnnnnnnnnnngünaydın kızlar hadi ama böyle sessizlik istemiyorum neler yaptınız anlatın bakalım![]()
1000 kalori devam ve egzersizz... sen neler yaptınGünaydınnnnnnnnnnnnnnn