- 15 Nisan 2015
- 1.347
- 712
- 53
- 34
Ben gecen sene gap tutu yapmistim her yeri karış karış gezdim cok guzeldiKızlar bugün sabah diş ağrısına uyandim kuzenim diş hekimi çene Cerrahı ona koştum hemen diste lezyon oluşmuştu cektik biraz kafa dağıtmak için arkadasimla eski mardine çıktık orda bol bol foto cektik mardini merak edenlere gelsin :)
Bu sene niyetin yokmu gelmeye canım gel benim misafirim ol çok memnun olurumBen gecen sene gap tutu yapmistim her yeri karış karış gezdim cok guzeldi
Gecmis olsun canim ohh ii eglenmissin ben dedoktrdan geldim 3 gu yagiyorum mecburrKızlar bugün sabah diş ağrısına uyandim kuzenim diş hekimi çene Cerrahı ona koştum hemen diste lezyon oluşmuştu cektik biraz kafa dağıtmak için arkadasimla eski mardine çıktık orda bol bol foto cektik mardini merak edenlere gelsin :)
Yok hayatim malesef.ama sen istnbula gelirsen çok sevinirim :)Bu sene niyetin yokmu gelmeye canım gel benim misafirim ol çok memnun olurum
Benimde yatacagim günler yakın canım şimdi gezip tozuyom :)Gecmis olsun canim ohh ii eglenmissin ben dedoktrdan geldim 3 gu yagiyorum mecburr
İnş canım yolum oralara düşse gelirim kardeşim bugün geldi istanbuldan şeflik kursuna gelmişti :)Yok hayatim malesef.ama sen istnbula gelirsen çok sevinirim :)
Hayirlisi olsun insallah canimmm:))Benimde yatacagim günler yakın canım şimdi gezip tozuyom :)
Ablam ve annem pazartesi günü hataya geliyo geziye bir gün kalıp donecekler 19 Mayıs tatilini degerlendirecekler benim adet gunume denk geldiği için gelemiycem denk gelmeseydi gelirdim bizzat tebrik ederdim seni canımGecmis olsun canim ohh ii eglenmissin ben dedoktrdan geldim 3 gu yagiyorum mecburr
Sanada hayırlı kandiller canım rabbim seninde tez vakitte hasretini çıkarsın inşhayırlı akşamlar kızlar hepinizin kandili mübarek olsun dilediğiniz ne varsa gerçek olsun inşallah hayırlısıyla dualarınzda cansu kardeşinizede yer verirseniz çok sevinirim ayşezumram ve yavrukartalım neyaptınz inşallah herşey yolundadır ve bebişler iyidir allah isteyen herekese hayırlısından evlat nasip eder inşalalh
allah razıolsun canım cümlemizin hasreti biter inşalalh en kısa zamandaSanada hayırlı kandiller canım rabbim seninde tez vakitte hasretini çıkarsın inş
Amin canimallah razıolsun canım cümlemizin hasreti biter inşalalh en kısa zamanda
Amin canimHayirlisi olsun insallah canimmm:))
Belki belini yordugun için leke gelmiştir canım gece belki çoğalır kürtaja gerek kalmazKizlar bu gün nasilsa rahat diye temizlik yaltim baya cabaladim az once kahverengi lekelenme başladı doktorla konustum belki düşük başlamış olabilir gerek kalmaya bilir dedi ama suan hic agrik yok çok şükür napicam bilemedim panik oldum ya
canım düşük başlamıs olabilir çok üzüldüm ya ama kürtajdansa kendiliğindne düşmesi iyidir ne diyelim kısmet saglıksız bir bebek olmasındansa böylesi hayırlıdır belki bnmde düşüğüm kahverengi lekelenmeyle başlamıştı sancımda olmamıstıKizlar bu gün nasilsa rahat diye temizlik yaltim baya cabaladim az once kahverengi lekelenme başladı doktorla konustum belki düşük başlamış olabilir gerek kalmaya bilir dedi ama suan hic agrik yok çok şükür napicam bilemedim panik oldum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?