Korkuyorm valla canm yok gelenm gidenm gelirsede valla kusura bakmasinlar hic bisey ebbegmden onemli degilCanım bende yaptım ama riskli ya misafir falan gelmiyorsa boşver pis kaliversin ya şimdi bu ilk başlar çok önemli dinlenmen lazım hiç bisey bebeginden önemli değil. Ama çok zorda kalirsan bir oda supur dinlen bir oda supur dinlen ben öyle yapmıştım
geceiktirici mi kullancaksin bir zarari olmaz ben kullandim hapu biarktim adetim geldi ve gttim sende ole yapablrsin tabikuarkadaşlar bşy danışmak istiyorum şimdi bnm 2. aşılamamda tutmadı ya bn büyük ihtimalle bugün yarın adet olcam ama bayrama denk geldiği için tedaviye başlanamıcak diyorum ki cumaya kadar ertelicek ilaç kullansam bizim için bi zararı varmıdır en azından 2 3 gün ileri atsam bu ayı boş geçmesem ne dersiniz
Çok sağol cnm ya sabahtan bu yana düşünüyordum napcam bu ay boşa geçecek diye peki cuma günü adet olmak istiyorum napsam ki çarşambaya kadar kullanıp bıraksam olurmugeceiktirici mi kullancaksin bir zarari olmaz ben kullandim hapu biarktim adetim geldi ve gttim sende ole yapablrsin tabiku
onu bilmyorum senin bunyen ile alakali ben biraktim 3.gunu adet oldunÇok sağol cnm ya sabahtan bu yana düşünüyordum napcam bu ay boşa geçecek diye peki cuma günü adet olmak istiyorum napsam ki çarşambaya kadar kullanıp bıraksam olurmu
Vala artık ne ddüşünmem ggerektiğini bilmiyorum ya 3 yıllık eevliyim canım 1 ssenedir uğraşıyor ruz bi bebek kkaybettim bu arada bbiliyosun onu zaten, biliyorum çok zzaman ggeçti ama dayanamayacak ggibi oluyorum bbazen okgüçsüzüm demekkiolur mu daha neler neler ne hastaliklar ile ugrsanlar ne kayiplar veren insanlr var bence en onemli sey saglik canim sagligin olmazsa evladin ne onemi var ole dusunme netin yoksa o kotu kanser gbi hastaliklsr ile ugrasanlr eli kolu kopanlar yada dogustan olmayanlr kör olanlar sagir olup duymayanlar ya bole mucadeke veren insanlr var onlarin yerinde olasydin Allah korusun vu sefrrde bu ne zormus diyecektn bozler icin elde edemedgimiz seyler onemli evladimiz olsaydi bukadrda ulasilmaz gelmeyecekti inan.kac yillik evlisin sen canim ole dusunme bence esim duyor ki dua ettim Allahim bana sevdiklerme esime saglik sihhat ver iste hayrlis rizik ver mercedes ver iste vs vs sonra hayrlu saglukli bir bebek ver ben de kiziyrm bak sen bebegi heo en sona atyorsun Allah otuzden senin dualrni kabul edip vermiyor diyor ki ilk suraya koysam sen sagliksiz olsan saglisgini kaybetsen bebek cocuk neye yarar en basta saglik inan cok cok onemli
10 15 20yil cocugu olamaynlar var kendini yiprtma bukadr lutfen canim bende evlebdgimden beri istyorum olmyor yani nevar ne yapalim olacak ben inanitorumÇok zaman geçmedi yazacaktım yukarda
paylasdigin mektubu okudum ne deyim bende 2 yillk evlyim 6 ay denedk hamile kaldm amma dusdu 35 gun gecdi kurtajdan dun bir an dusundum eger Allah benim kismetisme evlat yazmsia o gelicek belki bir az gec amma gelicek SADECE sabr etmek gerek bir az daha sabrli olmak gerek her hisran dolu gunlerden sonra hamile olanlari gordyumde icime umut doguyor sanki kendm hamile kalmis gibi mutlu oluyorm o yuzden belkide itirdiymizle barismak bu da bir sinav deyib her gun kendimiz gunahlandirmamak gerekiyor cunki boyle yapdikca sevdiklerimizi uzyor hayati kendimize zindan ediyoruzVala artık ne ddüşünmem ggerektiğini bilmiyorum ya 3 yıllık eevliyim canım 1 ssenedir uğraşıyor ruz bi bebek kkaybettim bu arada bbiliyosun onu zaten, biliyorum çok zzaman ggeçti ama dayanamayacak ggibi oluyorum bbazen okgüçsüzüm demekki(
Mrb canım gitmisken kan tahlili yap on günde belli olur zaten hakkında hayırlısıKizlar Merhaba benim yarin asilmann 10 günü yarin son progeston ıgnem var acaba hastnye gitmişken kan tahlili versem mi diyorum adetime de 4 gün var sancim var sivilceler im bir haftadır vardı iki gündür gectiler şans getirsin die içimden bişey al dedi ve bugün iki tane bebek batigi ve şapkası aldım inşallah uğur getirir tahlil versem ilaç etkisi olur mu halen
canim ya ins hirsey olmayak sen adet ki goruyosun nedir anlamyorum aa dogacak bebegin merak etme senBenim yine kanamam var kizlar psikolojim alt üst oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?