2015 nisan bebislerinin cicileri

askrhpozitif

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2013
24.362
92.109
798
İstanbul
Evet meleklerini bekleyen güzeller güzeli annelerim burada hepimiz meleklerimiz,miniklerimiz için kendi el emegimiz göz nurlarimizi yada hazir aldigimiz esyalari fiyatları ve nerden aldigimizla birlikte paylasalim ve böylelikle hem fikir edinmiş oluruz hem de fikir paylasiminda bulunuruz.

Ben meleğim için ilk bebek albümü gibi bisey almayi planliyorum hem resimlerini koyabilecegim hem de hissetlerimi yazabilecegim bbisey umarim bulabilirim bulamazsamda kendim mutlaka yapicam ins

Son düzenleme:
Bende aklıma geldikce yaziyorum ve ultrason fotoğraflarını albüm yapmayı düşünüyorum inşallah :)

kızlarrrrr ben 5 haftalık gebeyım gogus uclarımla basım dertte cok acıyor ucları beyazladı ve ucu olmayan goguslerımın ucu cıktı daha erken deılmı yaa sızdede oldumu acısını tarıfı yok kıyafet degdıkce bıle acıyor bu normal bır durummu yaaa ? veeeee asırı sıstıler bana cok erken gelıyor bu degısımler saskınım :/ baska bısı olabılırmı allah korusun

korkma canm benımde aynı senın gıbı vucuttakı hormonlardan kaynaklanıyor

kasık agrılarım var bıde gun asırı sızdede oluyormu? kesık kesık sonra gecıyor adet sancısına benzıyor sonra kesılıyor bu kdr cabuk degısım gecırecegımı tahmın etmıyordum.. cok sukur mıgde bulantım yok... bugunde ılk defa keseyı gorduk kalp atıslarını sız dınledınızmı sızde 5 haftalıkmıssınz? bana 1 ay sonra gel dedı doktorum

Bunlarda ben daha üniversiteye başlamadan almistim .çok begenmistim o zamanlari

Eklentiler

• IMG_20140821_132600.webp
    114,9 KB · Görüntüleme: 182
  • IMG_20140821_132435.webp
    103 KB · Görüntüleme: 185
Rabbim hayirlisini versin cnm sağlıklı olsunlar yeterki benimde var bi kac sey arkadaslarim hamile kalirsa götürürüm diye kendime nasip oldu cok şükür cikarmak lazım onlari bazanin altindan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…