- 30 Aralık 2013
- 7.753
- 4.342
- 448
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
amin canim insallahRabbim insallah burda bebegimize aldıgımız kıyafetleri esyaları göstermeyide nasip etsin sonrada bebeklerimizin resimlerini paylasırız Allah yardcımız olsun Rabbim tamamına erdirsin amin
çok tatlilar canim Rabbim saglikla giymeyi nasip etsinBebegime aldığım ilk kıyafetler biri kız biri oğlan için cinsiyeti belli olmadıgıi için henüz.sarı ve yesilde almak istemedim. küçük bir bebek giyimden aldım tanesi 10 Tl aksam kucagıma alıp bu kıyafetleri nasıl hayaller kurdumm anlatamamm
çok şirinler sağlıkla giysin bende ayaklı bir pantolon aldım ama nasıl yükleyeceğim yapamadımBebegime aldığım ilk kıyafetler biri kız biri oğlan için cinsiyeti belli olmadıgıi için henüz.sarı ve yesilde almak istemedim. küçük bir bebek giyimden aldım tanesi 10 Tl aksam kucagıma alıp bu kıyafetleri nasıl hayaller kurdumm anlatamamm
çok güzelmiş beğendim arkadaşım sen buradaymışsın seni pek göremedim nisan annelerin de iyisin inşaallahBunlarda bizim sonradan aldikla rimizEki Görüntüle 1260231 Eki Görüntüle 1260232
Sagol canım, sende güle güle giydir inşallah, dosya yükleden resimleri yükledim telefondan zor oluyor ben tabletten yükledim sorun olmadı.çok şirinler sağlıkla giysin bende ayaklı bir pantolon aldım ama nasıl yükleyeceğim yapamadım
çok güzelmiş annem açabilire bayıldım sağlıkla giyinsin inşaallah arkadaşımcanımın ilk cicileribende bunları bugün civilden aldım takım 17 tl digeri 7 tl
Rabbim saglıkla giymeyi nasip etsin miniklerimize
Çok tatlıymış canım güle güle giydircanımın ilk cicileribende bunları bugün civilden aldım takım 17 tl digeri 7 tl
Cok tatli drlu olana bayildimmm[/QUOTE]Çok tstliOTE="efsax, post: 37166648, member: 485340"]Bunlarda bizim sonradan aldikla rimizEki Görüntüle 1260231 Eki Görüntüle 1260232
Pek sık göremiyorum canim arada bi bakip cikiyorum oyuzden nisan annelerini de takip edemiyorum cokçok güzelmiş beğendim arkadaşım sen buradaymışsın seni pek göremedim nisan annelerin de iyisin inşaallah
çok tatliymis canm cinsiyetiniz belli oldumucanımın ilk cicileribende bunları bugün civilden aldım takım 17 tl digeri 7 tl
eline saglik canm çok güzel olmusBende minigime bu mendili yaptim kendim :)
Sağol canm bende çok bayildim onaCok tatli drlu olana bayildimmm
ben ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettiğim için şuanda hiç bir şey alasım yok sonrasında da alabilir miyim bilmiyorumben de henüz alamiyorum, henüz erken nolur nolmaz diye..
ama zamani gelince cosariz , o kadar tatli seyler var ki almaya baslayinca durmak zor olacak
ben ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettiğim için şuanda hiç bir şey alasım yok sonrasında da alabilir miyim bilmiyorumilkim erkekti herşeyi duruyo beşiği puseti kıyafetleri annemler görmeyim diye hepsini yok ettiler ama hazır onlar sonuçta. kız olursa belki ek yaparım belkide doğumdan sonra alırım bilemiyorum
saglıklı olsun mınıkte elbet gosterır kendını annesıcinsiyeti belli olmadı canım göstermedi miniş
ben ilk bebeğimi doğumdan sonra kaybettiğim için şuanda hiç bir şey alasım yok sonrasında da alabilir miyim bilmiyorumilkim erkekti herşeyi duruyo beşiği puseti kıyafetleri annemler görmeyim diye hepsini yok ettiler ama hazır onlar sonuçta. kız olursa belki ek yaparım belkide doğumdan sonra alırım bilemiyorum
inşallah cnmm bende sabırsızlıkla o günlerin gelmesini bekliyorum :) rabbim hepimizin yavrusunu bizlere bağışlasın miniklerimizi korusun :)Zordur öyle bir travmadan sonra, acını ancak tahmin edebiliyorum..Çok geçmiş olsun. Neden bebeğini doğumdan sonra kaybetmiştin?
Dilerim herşey yolunda gider, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın. Aile ve yakınlar da hediyeler alıyor zaten. Herşey yolunda gider inşallah da senin cekincelerin de hafifler, unutulmasa da geride kalır. Sağlıklı neşeli bir bebeğin olur umarım severken sana dünyayı bile unutturur :)
yok cnm erken doğum oldu 32 haftalık kuvezdeydi ilk 1 hafta hiçbir sıkıntı yoktu sütümü sağıp verdim içti ama bağırsaklarında sıkıntı çıktı kakasını yapamadı 10. gününde kaybettim 13 ekim ölüm yıl dönümü 1 sene oluyosaglıklı olsun mınıkte elbet gosterır kendını annesı
rabbım sabır versıncanım ınsallahyavrunu sagsalım kucagına alırsın ılk bebegın sarılıktan falanmı vefat ettı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?