- 14 Ağustos 2009
- 999
- 1.253
- 208
- Konu Sahibi askrhpozitif
-
Amin cnm insallhçok şirinmiş cicileriniz sepet te ayrı güzel sağlıklı günlerde giysin inşaallah
yok cnm bunlar alindiginda daha bebis yokta benim aldiklarimda evli bile değildim:))Çok güzelmiş ciciler kıza niyetlenmiş sanirim
Haklisin cnm :))alışveriş için henüz çok erken hele şöyle 25. haftayı bir göreyim kendimi alışverişe vuracağım:)tutabilene aşk olsun...
İnşallah canim benim inşallah hayirlisiyla kucagimiza alirizDünyada en çok istediğim şeylerden biri bebegime ciciler almak ama onlar boş kalır diye cesaret edemiyorum.inşallah bu sefer bebegim saglıkla büyürde banada almak nasip olur,
sağol canm benim diğer sayfayo bi kaç gündür takip edemiyorum dilaradan başkada mi var uzucu haberler benim de erkek geçiyor ama saglikli olsunda yok daha gitmesin sen naptinÇok cici bir sayfa olmuş efsax çımiçim ferahladı biraz sayende. Çok güzel ciciler almışsın Bakarsın kız olur pembişler doğru adrese gider. Diğer sayfada üzücü haberler ard arda gelmiş okurken hem üzüldüm hem kendi adıma strese girdim.Burası rahatlama yeri gibi olmuş. Ben kız bebişlere bayılıyorum anne kız aynı giyinip gezme hayallerim olsa da içimden erkek bebek geçiyor nedenini bilmiyorum hayırlısı bakalım.Sen kalp atışını duydun mu tekrar kontrole gittin mi canım?
inşallah cnm bende öyle umut ediyorum güzel bi tipik olucak insciciler alma aşamasına gelelim daha neler çıkar burada ne şirin şeyler paylaşılır kim bilir
hayirlisi cnm saglikla gelsinler de herşey olur üzme sen caniniBen almak istiyorum ama malesef. Her zaman gönülden geçen olmuyorson aya kadar biriktirip öyle almak zorunda kalacağız galiba
Cokkk güzeller inşallah seneye içi dolu fotolarını da görürüz:)Kizlar bunları melegime teyzesi almis
benimde bebisten haberim yoktu daha cnm begenipte dayanamadim aldim inşallah bebeklerimiz bizimledirCokkk güzeller inşallah seneye içi dolu fotolarını da görürüz:)
Ben oğlumdan ve kız yegenimden yığınla yepyeni şey kaldı ve açıkçası şu an daha hiçbişey belli değil bebeğim benimle mi emin değilim diye heves edip bişey yapamıyorum
Inşallah:)benimde bebisten haberim yoktu daha cnm begenipte dayanamadim aldim inşallah bebeklerimiz bizimledir
aynen canim zaman biraz daha ilersede almaya yapmaya baslasak cicilerimizi inşallah o zaman burasi güzel güzel cicilerle dolacak insallahben de henüz alamiyorum, henüz erken nolur nolmaz diye..
ama zamani gelince cosariz , o kadar tatli seyler var ki almaya baslayinca durmak zor olacak
sağol canm paylasimlar artikca sahada güzel olucak inşallah yaninda ogrenirsin cnm 14. Haftalarda belli oluyor diye biliyorumçok güzel bir topik olmuş.cinsiyetini bilmediğim için henüz almadım ama aldıklarımı mutlaka paylaşacağım
sağol canm paylasimlar artikca sahada güzel olucak inşallah yaninda ogrenirsin cnm 14. Haftalarda belli oluyor diye biliyorum
inşallah canim benim Rabbim gönlüne gore versin ve saglikla kucagina almayi nasip etsintürkiye tatilinde öğrendim hamile olduğumu 15 gün önce dönüş yaptım yurt dısına aslında şimdiye belki öğrenebilirdim,ama doktor arayısındayım suan.insallah en kısa zamanda öğrenırımde başlarım hazırlıklara.her gördüğüm kıyafetten almak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?