2015 nisan bebişlerinin ultrason fotoları

ozgulgulece

yasamiksiri.blogcu.com
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2010
2.156
349
148
Hadi bakalım gelsin şirin fotolar. Hem bu sayede bizden sonraki annelere yol göstermiş oluruz

Ilk foto benden 18 ağustos ta değerim yaklaşık 800lerdeyken alttan kese görüntüsü sat 10 temmuz ama geç döllenme ve düzensiz adet ürünü bir kese; ) hadi Sizinkileri görelim:)

Eklentiler

• 20140826_181913.webp
    20140826_181913.webp
    159,7 KB · Görüntüleme: 1.322
merhaba canım bnde 18 agustosta dr a görünmüştüm degerim 3905 idi sat 9 temmuz o gün doktor henüz 20 25 günlük demişti acaba geç döllenmişmi oluyor geç döllenmeyi nasıl anlıyorsunuz

Şöyle anlatiyim canım ben 10-14 ağustos arası adet görmeyi bekliyordum o günlerde degerlerim olması gerektiğinden daha küçük çıktı ama artış çok iyi bu durumda anladım.degerin iyi aslında benim 8 ağustosta sadece 10.81 di 10 ağustosta 23.45 13 ağustosta 96

slm kızlar benimde sat 10 temmuz ama benim daha halen kese görülmedi doktor dış gebelikten söz ediyo ama değerlerim iyi cumartesi sancım ve az kanamam oldu o gün baktı doktor görünmüyo dedi kan tahlili istedi sonucum 565.21 dün tekrar ölçtürdüm 855.75 doktor artış iyi diyo lekelenmem halen devam ama arada kahverengi olarak söledim kese görmeden ilaç veremem dedi 1hafta sonra gel dedi kafam çok karışık ya benimde geç döllenme oldu yada bu bebek gelişmicek ama temmuz 23 te yumrutladım eminim testler pozitif çıkmıştı ama daha sonra tekrar yumurtlamışta olabilirim o yüzden net bişi yok inşallah bende buraya ultrason fotomu koymak nasip olur hepinize sağlıklı gebelikler geçirmenizi diliyorum ALLAH ' a emanet olun

slm kızlar benimde sat 10 temmuz ama benim daha halen kese görülmedi doktor dış gebelikten söz ediyo ama değerlerim iyi cumartesi sancım ve az kanamam oldu o gün baktı doktor görünmüyo dedi kan tahlili istedi sonucum 565.21 dün tekrar ölçtürdüm 855.75 doktor artış iyi diyo lekelenmem halen devam ama arada kahverengi olarak söledim kese görmeden ilaç veremem dedi 1hafta sonra gel dedi kafam çok karışık ya benimde geç döllenme oldu yada bu bebek gelişmicek ama temmuz 23 te yumrutladım eminim testler pozitif çıkmıştı ama daha sonra tekrar yumurtlamışta olabilirim o yüzden net bişi yok inşallah bende buraya ultrason fotomu koymak nasip olur hepinize sağlıklı gebelikler geçirmenizi diliyorum ALLAH ' a emanet olun
Canım benim de y7murtam geç catliyor bu sebeple geç döllenme olabiliyor. Daha beta hcg degerine göre kesenin gozukmemesi çok normal anlamadım bu Dr lar neyin kafasını yaşıyor. Sen acele etme karindan 2000 lerden alttan ise1000lerden önce görünmemesi çok normal. Benim de sat 10 temmuz :) ama geç döllenme ve düzensiz adet var bende

Bu arada iyi dileklerin için çok saol sakin hemen umudunu yitirme inşallah seninde resimlerini görürüz. Allah yar ve yardımcın olsun

PhotoGrid_1409226964850.webp
Hadi inşallah bebis büyümüş olcak bu sefer:)
Geldik bile teyzesi yeni fotomuzla benim fasulyem şuan 6,5 mm , yarım santimetreyi geçmiş yani. 6+3 haftalık gelişim göstermiş Satla uyumlu dedi doktor. Kalp atışını gördük pıtpıtpıt, dinletmek istemedi zarar verebiliyormuş şimdi ileriki haftalarda dedi.

Eki Görüntüle 1228814
Geldik bile teyzesi yeni fotomuzla benim fasulyem şuan 6,5 mm , yarım santimetreyi geçmiş yani. 6+3 haftalık gelişim göstermiş Satla uyumlu dedi doktor. Kalp atışını gördük pıtpıtpıt, dinletmek istemedi zarar verebiliyormuş şimdi ileriki haftalarda dedi.
Oy oy oy maşallah Rabbim:nazar::nazar::nazar:
ay nazar değmesin kocaman olmuş. Ben de 8 gun sonrasına denk geliyor. Tekrar gittiğimde böyle kocaman görürüm inşallah. Ay Allahım tamamına erdirsin inşallah

Oy oy oy maşallah Rabbim:nazar::nazar::nazar:
ay nazar değmesin kocaman olmuş. Ben de 8 gun sonrasına denk geliyor. Tekrar gittiğimde böyle kocaman görürüm inşallah. Ay Allahım tamamına erdirsin inşallah
Inşallah sen de bir an önce görürsün kalp atıslarını canım. Büyüdükleri tekmelerken ultrason fotolarını koyacağız birlikte inşallah. Çok heyecanlı :KK46::KK6:

Inşallah sen de bir an önce görürsün kalp atıslarını canım. Büyüdükleri tekmelerken ultrason fotolarını koyacağız birlikte inşallah. Çok heyecanlı :KK46::KK6:
Ben gördüm canım. Çok şükür ama 0.26 cm lik bi minnak olunca dinleyemedim. Alttan bakıldığı için 5+6 da gördüm. Haftaya perşembe 7 hafta olcaz inşallah bi de duyarsanız rahatlıcam iyice. Ay az daha büyüsün ler kolları bi ayrı bacakları bi ayrı oynayacak inşallah o hallerini de görürüz

Saol canım ama anneler den pek resim gelmedi daha.ben perşembe inşallah yeni bir resim eklerim ama birbirimize fikir verip yardimci olmak adına paylasirsak çok güzel olur:KK66:

Bizde bi poz verelim ozaman :) Kalp atışlarını duyduğumuz günden 7+0 dık :) Maşallah deyin bize lütfen :nazar::nazar::)

Eklentiler

• img420.webp
    img420.webp
    39,6 KB · Görüntüleme: 214
Back
X