- 16 Ocak 2014
- 411
- 187
- 133
- Konu Sahibi ozgulgulece
Kızlar bel ağrısı çeken varmı
Gece sağa sola dönerken perişan oluyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok erken ama ben de bel ağrısı çekiyorum.Kızlar bel ağrısı çeken varmıGece sağa sola dönerken perişan oluyorum
![]()
Cok ayakta kaldigimda belim agriyor bazen gece donerken aciyor bugunde sol bacagima cok fena kramp girdiKızlar bel ağrısı çeken varmıGece sağa sola dönerken perişan oluyorum
![]()
Oy maşallah yumurcak olmuş resmen, uyusun da büyüsün inşallah :) Az kaldı evlatlarımıza kavuşmamıza. Bizim de yarın muayenemiz bakalım yüzünü gösterecek mi? :)Eki Görüntüle 1426925 Bu benim oğluşum teyzeleri maşallah deyin ne olur.32 haftalıkken çekti dr teyzemiz.beyaz tenli ve seyrek saçlı sarışın doğacak yorumunu yaptı dr.umuz.Rabbim sağlık versin bizlere bağışlasın evlatlarimizi inşallah
Su hafta oldu ben de ilk defa gördüm kuzucugu:)aynen az kaldı canım . hayırlısıyla kavusunca her şeylerini göreceğiz ama insan nasıl sabirsizlaniyor di mi:))hadi hayirli güzel haberler al bebisinle ilgiliOy maşallah yumurcak olmuş resmen, uyusun da büyüsün inşallah :) Az kaldı evlatlarımıza kavuşmamıza. Bizim de yarın muayenemiz bakalım yüzünü gösterecek mi? :)
Bak bu bizim 7 Şubat'taki görüntümüzdü canım. Bu hafta gösterir mi bilmem.Su hafta oldu ben de ilk defa gördüm kuzucugu:)aynen az kaldı canım . hayırlısıyla kavusunca her şeylerini göreceğiz ama insan nasıl sabirsizlaniyor di mi:))hadi hayirli güzel haberler al bebisinle ilgili
Oy oy maşallah oğluşuna ne güzel de profilden poz vermiş:))Bak bu bizim 7 Şubat'taki görüntümüzdü canım. Bu hafta gösterir mi bilmem.
Doğumda gösterecek demek ki gül yüzünü annesi, bizimki de göstermedi bu hafta. Boşver sürpriz olsun zaten yenidoğan bile iki üç birşeye benzemiyor. :)Masallah ne guzel pozlar wermisler benim bebegim hic wermio hep yonu donuk hic goremedim bu gidislede doguma kadar goremicem sanirim catliyorum meraktan