2015 ocak anneleri hastane cantalari

kızlr yenidogan bedeninde hastane çikişi yada zıbın takımı alan varmi. Ben hastane çikiş seti aldımda bedenleri ufak ya fazla gyemesse diye degiştrmeyi duşunuyorum bide sze sorayım dedim ..

Kizlar bebek arabasi travel sistem aldik biz onun anankucagi varya bebegi hastaneden onunla cikarmayi düşünüyorum icine elyaftan biseler ayarlayip kalin battaniye icinede Penye battaniyede kizimi sarip cikaririm diyorim ama sizler port bebede aliyosunuz gereklimi dersiniz o..bide ben henuz bakim cantasi dedigimiz o cantalardan almadim dogumdan sonra alsam cikmu gec kalrim buyuk cantamda yoktur oyle kyllanmak icin..bama biraz akil verin kizlar..bidebo battaniyeli hastane cikisi dışında kizima neler koyayim yedek..kendime iki pijama aldim biri sabahlikli.bitane gecelik alicam..corap koyacam patik kalin okur diye düşünüyorum hastaneee baya sicak ya..terkik alicam kendime..ped gogus kremim dis macunu vs aldim kendime..havlu koyacm belki dus alip cikarim hastaneden dedim..ne eksiklerim var..bi baksaniz el atsaniz

ayyy canımm bı sakınn oll bu nee kızzz dur sana atayımm

Eklentiler

• 20141026_095359.webp
    139 KB · Görüntüleme: 673

bende ana kucağıyla çıkarmayı düşünüyorum portbebe almıycam.
Ayrıca ben 2 adet pijama takımı aldım sabahlıklı olanlardan.gecelik olması gereklimi?Henüz bende almadım gecelik

sarı tlbent ben de koyacağım kendime de kırmızı taç bulabilirsem alıcam ama hiç aramıyorum hastane çantamızın yarısı hazır
kendime bi gecelik bir pijama takımı koydum
bebeğe bi tane 5li hastane çıkışı
3 içzıbın
3ağız bezi
1 kolsuz çıtçıtlı
1 uzun kollu çıtçıtlı
2kalın çorap
2 şapka
1penye 1 peluş battaniye
ıslak mendil
alt açma bezi
1 tane tek alt 1 tane tek üst koydum
bakalım daha koyulacaklar var ama şu biberonları nasıl sterilize edeceğiz bir bilgisi olan var mı

bende ana kucağıyla çıkarmayı düşünüyorum portbebe almıycam.
Ayrıca ben 2 adet pijama takımı aldım sabahlıklı olanlardan.gecelik olması gereklimi?Henüz bende almadım gecelik
bende o seatlerde çıkaracağım bebeği Allah nasip ederse güzelce emniyet kemerini bağlayıp üzerine de kalın battaniyesini örterim zaten evimiz çok yakın ayrıca portbebe masrafına gerek yok bence

Kızlar hastane cantamı bende kısmen hazırladım ama sizinkilere bakınca sanki bebişe daha az kıyafet koydum ama yeter gibi geldi bana ihtiyac olursa eşim evden getirir artık :)

BEBEK
2 tulum
2 sapka
2 badi
1 zıbın
2 ağız mendili
1 yelek
1 patik
2 penye battaniye
1 örme battaniye
(aslında battaniye biraz fazla ama hava cok soguk olursa 3 kat sararım diye koydum.)
ıslak mendil
bebek bezi

ANNE
1 takım pijama
1 gecelik
2 emzirme atleti
3 pamuklu külot
2 çorap
tülbent
şal
patik
göğüs kremi
diş fırcası- macun
selpak
ped
şekerleme vs koymayı düşünüyorum kendimi daha iyi hissetmek için :)

Kızlar biberon kaçlık almaliyiz ben bir orta boy ve büyük boy almistim..aventin 120 lik biberonu var en küçük boy ondan da almalimiyim

Bende aynı durumdayım ama son aya bırakmak istemiyorum son ay ben de alışveriş ve is yapacak halde olmam bebek ne zaman doğmak ister belli olmaz son ay temizlik için kadin tutucam esimin yapabilecegi ufak tefek işler falan kalabilir Aralık ayında herseyi yapıcam bu hafta sonu odamızı da alıyoruz sonrasında cicileri yikicam Pijamam hastane çantam bebek ihtiyaçları falan tamamlicam ocakta da beklicem oğluşumu

bende hepsini sırasıyla halletmeye çalişiyorum . Şimdi sırada nevresim takımı var kendim için . Haftatada pjama iç çamaşiri terlik filab alicam . Geriye bebgn bnyo ihtiyaçları kalıyor oda kolay . Ama daha bebgn giysilerini yıkamadım . Erkn diye duşunuyorm ama çogu kişi çanrasını bile hazırladı.

Kızlar biberon kaçlık almaliyiz ben bir orta boy ve büyük boy almistim..aventin 120 lik biberonu var en küçük boy ondan da almalimiyim
kuçuk boyundan alsaydın daha iyi olurdu çunku ilk uç ay bbkler çok az mama içiyorlar biberondan. Zaten nemede emecekler takvşye olarsk versen bile çok az hazırlamn gerekiyr mamaların ustundede yazar zaten ayına gore ne kadar mama hazırlmn gerektgi. O buyuk biberonlar buyunce kullaniliyr.

Daha hazırlamayan arkadaşlar varmış benim ki 1 aydır hazır duruyo, aklıma bişey geldikçe atıyorum içine bebişin kıyafetlerini nevresimini hep yıkadım ütüledim yatağı da hazır havalansın diye çantama koyduklarımı da yazayım;
Bebek için;
Bir tane hastane çıkışı (onlu takım)
Üç pijama takımı
Kundak
Çorap
Ağız bezi
Bebek bezi
Iki tane battaniye
Emzik
Yelek
Eldiven
Zemzem ve hurma
Tırnak makası
Anne için;
Iki pijama takımı (biri sabahlıklı)
Gecelik(ne olur ne olmaz)
Çorap
Terlik
Emzirme atleti iki tane
Alt çamaşır
Ped
Göğüs pedi
Ben sabun ve lif de koydum lazım olur diye
Diş macunu ve fırça
Tarak
Fotoğraf makinası
Islak mendil

slm aranıza yeni katıldım takip ediyordum hep , nasipse bende ocak gibi dogumum olcaak ilk heyecan fazlasıyla bide erken gelme riskimiz var korkuyorum da canta hazırlamaya çalışıyorum yavas yavas ,bu zemzem ve hurma ne için koyuluyor

Bebek doğduktan sonra Ağzına tattırılıyor büyüklerimizin yaptığı bişey ama ben sadece zemzem vericem hurmayı kendime koydum

Arkadaşlar anne için nasıl terlik alıyorsunuz? hastane çantanıza benim terliğe ihtiyacım var da nereden nasıl bir şey almalı bilemedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…