- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
ayyy canımm bı sakınn oll bu nee kızzz dur sana atayımmKizlar bebek arabasi travel sistem aldik biz onun anankucagi varya bebegi hastaneden onunla cikarmayi düşünüyorum icine elyaftan biseler ayarlayip kalin battaniye icinede Penye battaniyede kizimi sarip cikaririm diyorim ama sizler port bebede aliyosunuz gereklimi dersiniz o..bide ben henuz bakim cantasi dedigimiz o cantalardan almadim dogumdan sonra alsam cikmu gec kalrim buyuk cantamda yoktur oyle kyllanmak icin..bama biraz akil verin kizlar..bidebo battaniyeli hastane cikisi dışında kizima neler koyayim yedek..kendime iki pijama aldim biri sabahlikli.bitane gecelik alicam..corap koyacam patik kalin okur diye düşünüyorum hastaneee baya sicak ya..terkik alicam kendime..ped gogus kremim dis macunu vs aldim kendime..havlu koyacm belki dus alip cikarim hastaneden dedim..ne eksiklerim var..bi baksaniz el atsaniz
Kizlar bebek arabasi travel sistem aldik biz onun anankucagi varya bebegi hastaneden onunla cikarmayi düşünüyorum icine elyaftan biseler ayarlayip kalin battaniye icinede Penye battaniyede kizimi sarip cikaririm diyorim ama sizler port bebede aliyosunuz gereklimi dersiniz o..bide ben henuz bakim cantasi dedigimiz o cantalardan almadim dogumdan sonra alsam cikmu gec kalrim buyuk cantamda yoktur oyle kyllanmak icin..bama biraz akil verin kizlar..bidebo battaniyeli hastane cikisi dışında kizima neler koyayim yedek..kendime iki pijama aldim biri sabahlikli.bitane gecelik alicam..corap koyacam patik kalin okur diye düşünüyorum hastaneee baya sicak ya..terkik alicam kendime..ped gogus kremim dis macunu vs aldim kendime..havlu koyacm belki dus alip cikarim hastaneden dedim..ne eksiklerim var..bi baksaniz el atsaniz
sarı tülbent niye koyuyorsunuz kızlar?
Kizlar bebek arabasi travel sistem aldik biz onun anankucagi varya bebegi hastaneden onunla cikarmayi düşünüyorum icine elyaftan biseler ayarlayip kalin battaniye icinede Penye battaniyede kizimi sarip cikaririm diyorim ama sizler port bebede aliyosunuz gereklimi dersiniz o..bide ben henuz bakim cantasi dedigimiz o cantalardan almadim dogumdan sonra alsam cikmu gec kalrim buyuk cantamda yoktur oyle kyllanmak icin..bama biraz akil verin kizlar..bidebo battaniyeli hastane cikisi dışında kizima neler koyayim yedek..kendime iki pijama aldim biri sabahlikli.bitane gecelik alicam..corap koyacam patik kalin okur diye düşünüyorum hastaneee baya sicak ya..terkik alicam kendime..ped gogus kremim dis macunu vs aldim kendime..havlu koyacm belki dus alip cikarim hastaneden dedim..ne eksiklerim var..bi baksaniz el atsaniz
bende o seatlerde çıkaracağım bebeği Allah nasip ederse güzelce emniyet kemerini bağlayıp üzerine de kalın battaniyesini örterim zaten evimiz çok yakın ayrıca portbebe masrafına gerek yok bencebende ana kucağıyla çıkarmayı düşünüyorum portbebe almıycam.
Ayrıca ben 2 adet pijama takımı aldım sabahlıklı olanlardan.gecelik olması gereklimi?Henüz bende almadım gecelik
Bende aynı durumdayım ama son aya bırakmak istemiyorum son ay ben de alışveriş ve is yapacak halde olmam bebek ne zaman doğmak ister belli olmaz son ay temizlik için kadin tutucam esimin yapabilecegi ufak tefek işler falan kalabilir Aralık ayında herseyi yapıcam bu hafta sonu odamızı da alıyoruz sonrasında cicileri yikicam Pijamam hastane çantam bebek ihtiyaçları falan tamamlicam ocakta da beklicem oğluşumuben daha bebegin eksiklerini tam olarak bitirmedim giysi işi bittide banyo ihtiyaçlarıyla bez ıslk mendil filan kaldı onlarıda son aya girince almk istyrm kndim içinde hiç bişey almadım daha alacaklarım pjama terlik nevresim takımı filan onlarıda son ay hallederim bebegin giysilerinide yıkamadım henuz acaba geçmi kaldım hepsinin tamamlanmasımı lazımdı bu zamana kadar bilemedim şimdi
bende hepsini sırasıyla halletmeye çalişiyorum . Şimdi sırada nevresim takımı var kendim için . Haftatada pjama iç çamaşiri terlik filab alicam . Geriye bebgn bnyo ihtiyaçları kalıyor oda kolay . Ama daha bebgn giysilerini yıkamadım . Erkn diye duşunuyorm ama çogu kişi çanrasını bile hazırladı.Bende aynı durumdayım ama son aya bırakmak istemiyorum son ay ben de alışveriş ve is yapacak halde olmam bebek ne zaman doğmak ister belli olmaz son ay temizlik için kadin tutucam esimin yapabilecegi ufak tefek işler falan kalabilir Aralık ayında herseyi yapıcam bu hafta sonu odamızı da alıyoruz sonrasında cicileri yikicam Pijamam hastane çantam bebek ihtiyaçları falan tamamlicam ocakta da beklicem oğluşumu
kuçuk boyundan alsaydın daha iyi olurdu çunku ilk uç ay bbkler çok az mama içiyorlar biberondan. Zaten nemede emecekler takvşye olarsk versen bile çok az hazırlamn gerekiyr mamaların ustundede yazar zaten ayına gore ne kadar mama hazırlmn gerektgi. O buyuk biberonlar buyunce kullaniliyr.Kızlar biberon kaçlık almaliyiz ben bir orta boy ve büyük boy almistim..aventin 120 lik biberonu var en küçük boy ondan da almalimiyim
ben 120 lik cam biberon aldımKızlar biberon kaçlık almaliyiz ben bir orta boy ve büyük boy almistim..aventin 120 lik biberonu var en küçük boy ondan da almalimiyim
Daha hazırlamayan arkadaşlar varmış benim ki 1 aydır hazır duruyo, aklıma bişey geldikçe atıyorum içinebebişin kıyafetlerini nevresimini hep yıkadım ütüledim yatağı da hazır havalansın diye çantama koyduklarımı da yazayım;
Bebek için;
Bir tane hastane çıkışı (onlu takım)
Üç pijama takımı
Kundak
Çorap
Ağız bezi
Bebek bezi
Iki tane battaniye
Emzik
Yelek
Eldiven
Zemzem ve hurma
Tırnak makası
Anne için;
Iki pijama takımı (biri sabahlıklı)
Gecelik(ne olur ne olmaz)
Çorap
Terlik
Emzirme atleti iki tane
Alt çamaşır
Ped
Göğüs pedi
Ben sabun ve lif de koydum lazım olur diye
Diş macunu ve fırça
Tarak
Fotoğraf makinası
Islak mendil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?