2015 ocak anneleri saglikli besleniyor ....kilolar gidiyor..sütler kalitelii oluyor buyrun kızlar

Ayrıca milk tea ve Milupa nin rezene çayını içiyorum kızım bu çaylar dan sonra çok rahatladı tavsiye ederim kızlar

canim gercekten istiyorssan verirsn ama gercekten istiyor musun insan yedikce yiyeai geliyor ama miden kuculunce cok yiyemiyorsun ben verdim tekrar basliyorum 3kilo daha vetmeliyim herkea cok iyi olmussun hic dogm yapmamis gibisin diyor cok mutlu oluyoruuum cunku bu ay ne bulduysam yedim ama ahmet yine alacagi kadar aldi sanirim 4gun sonra kontrolde belli olur

bana da öyle deseler mutluluktan uçarım herhalde :) inşallah bebeğin bu ay iyi kilo almıştır canım :)

bana da öyle deseler mutluluktan uçarım herhalde :) inşallah bebeğin bu ay iyi kilo almıştır canım :)
bu kadar yemeyede ayni kiloyu aldiysa dikkatli yasamaya baslicam demekki cocugun gelisimi bu dicem ek meyve de veriyorum cnm

Maşallah canım çok sevindim, oruç tutuyorsun sanırım

Bende deniycem regl bitemedi bir türlü:) 10 günü bulacak

Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsiz :KK43: ne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur :KK43: veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var :KK43:

Back
X