Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canim gercekten istiyorssan verirsn ama gercekten istiyor musun insan yedikce yiyeai geliyor ama miden kuculunce cok yiyemiyorsun ben verdim tekrar basliyorum 3kilo daha vetmeliyim herkea cok iyi olmussun hic dogm yapmamis gibisin diyor cok mutlu oluyoruuum cunku bu ay ne bulduysam yedim ama ahmet yine alacagi kadar aldi sanirim 4gun sonra kontrolde belli olur
Selam kızlar uzun zamandır yazmıyorm buraya ramazan dolayısıyla 68.7 düştüm ins ramazan sonuna 65 olurum ..oglusum emmeye deva, ediyor masallah her şey iyi
Bayanlar 1 yasindaki kizim cok istahsiz ne meme emiyo ne yemek yiyo .siz bebeklerinize istahi acilsin diye neler yapiyosunuz.balik yagi markasi onerileriniz olur ,takviye edici vitamin gibi onerileriniz olur veya bitkisel istah acan evde hazirlayacagim neler olabilr.lutfen fikirlerinize cok ihtiyacim var