Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar bunlarda bnim yaptığım hediyeliklerim..bı kısmı anahtarlık bı kısmı magnet...nasıl olmuş sizce??
kızlar bunlarda bnim yaptığım hediyeliklerim..bı kısmı anahtarlık bı kısmı magnet...nasıl olmuş sizce??
yeteneksiz halin bu mu:)Sağolasın canım :) çok yetenekli Değilim ama uğraşmıştım bi ara :)
Sağol canım :) Tatlı sarı ya da su yeşili somon vs de yapıyorlar bemim çoğu şey pembe olunca lame ve yeşil ile renklendireyim istedim. Kaç cc bilmiyorum resimde büyük çıkmış ama mini mini küçük parmağımın iki boğumu kadar falandır herhalde.. Bunların bi iki büyük boyu daha güzel gösteriyor onları tercih et. Bu içinde emzik olan en küçük model
Teşekkür ederiiimm :)
Hepsi çok güzeller sağlıkla oğlunu kucağına alır süsleri de kullanırsın inş :)
çok güzel canımEki Görüntüle 1328085 Eki Görüntüle 1328086
Buda bizim kapı süsümüz.. İş arkadaşımın hediyesi eline emeğine sağlık..
ayy çok tatlıkızlar bunlarda bnim yaptığım hediyeliklerim..bı kısmı anahtarlık bı kısmı magnet...nasıl olmuş sizce??
Ayy baban çok haklı mervecimAy ne anlatcam.. Bizde öle lohusa serbeti falan yoktur.. Hani kimse yapmamıs bizde bilmiyoruz adını tadını.. Böle bi aksam annemler biz eşimle kardeşlerim aöcamlar falan bebek görmeye gittik.. Taze annemizin lohusa serbetini sundular.. Bizimkiler bir irine bakıyo şimdi herkes birer yudum içti neyse
Ama kımse yutamadı..
O derece tadı bi acayip geldi bilmediklerinden ama gülmemek için zor tuttuk kendimizi.. Nese cıktık ewden babam glmekten yerlerde... Bende hamileyim o zaman dedım baba bende yapcam niye ölediyosun.. Babamın dedıgı laf kızım boswer sen ben sana 10 kılo vişne alayım onun suyumu yap oda kırmızı oda kırmızı hiç olmassa içeriz
Allahım... Ne gündü ya.. Ben kızımda yapmadım... Bundada yapmam..
Ellerine sağlık canım, bu süsü kapıya nasıl taktınız ben de bundan yapmıştım ya kapıya takma konusunda başım dertte atla arabanın arkasında da mı bişi var?kapı süsümüz
Ellerine sağlık canım, bu süsü kapıya nasıl taktınız ben de bundan yapmıştım ya kapıya takma konusunda başım dertte atla arabanın arkasında da mı bişi var?
Çok mantıklı yaaa hemen yapıyorum süpersin canım çok sağolcanım atın ve arabanın arkasına kurdale yapıştırdık onunla da tülü bağladık
yine ismin arkasına kurdale yapıştırdık onu da iki taraftan çengelli iğne ile tüle tutturduk çok tş ederiz