2015 sonu 2016 başı tüp bebek yaptıracaklar

emine_79

Üye
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2015
4
0
6
42
Arkadaşlar bu ayın sonunda tüp bebeğe başlıycam yrdm lütfen Süleyman Tosuna gidecem Süleyman beyde tüp bebek yaptıran arkadaşlardan bilgi istiyorum

Merhabalar:) Ben de bir aşılamanın ardından bu ay regl olmayı bekliyorum ve tüp bebeğe başlayacağım. Ben pko'yum. Sizin sorununuz nedir? Umarım bir çok kişi toplarız bu foruma ve birbirimize destek oluruz:)

Merhaba bende görünür bi sorun yok transferin oldu bekliyorum sen kaçıncı gündesin

Hayirli olsun insallahhh guzel haverler alican..Ben yurta gelistirme evresindeyim. Carsamba gunu kontrolum var ve dojtorum opu icin gun belirlicek

Merhaba bende görünür bi sorun yok transferin oldu bekliyorum sen kaçıncı gündesin
Hayırlı olsun cnm öncelikle inş güzel hbr alırız cnm öncelikle nerde yaptırdım cnm ben bugün 4. İğnemi oldum yrnda kontrole gidecem yumurta toplama ve transferden korkuyorum zor mu süreç nasıl gelişti ankatırmısım

Dayanışmayacak bir ağrı degil hiç korkma. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca topluyor hoca zaten anesteziyle hiçbişey hissetmiyorsun o gün bende anestezi etkisiyle uyku olmuştu erkenden uyumuştum öbürgün işe gittim. Sonraki gün seni arıyorlar kactane si döllenme haber veriyolar genelde 3.günde en iyi bölünen embrıyoyu transfere diyolar.

Dayanışmayacak bir ağrı degil hiç korkma. Yumurtalar yeterli büyüklüğe ulaşınca topluyor hoca zaten anesteziyle hiçbişey hissetmiyorsun o gün bende anestezi etkisiyle uyku olmuştu erkenden uyumuştum öbürgün işe gittim. Sonraki gün seni arıyorlar kactane si döllenme haber veriyolar genelde 3.günde en iyi bölünen embrıyoyu transfere diyolar.
Cnm napıyorsun nasılsın umarım iyisindir inş güzel sonuç almışsındır benim transferim oldu bugün 4. Günüm çpk zor ya beklemek

canım benım degerlerim kötü 16-59-87-108-119 dıs gebelıkmı kımyasal mı takıp edıyor hoca .Normal gebelık olmadıgı kesın degerlerın düşmesini bekliyorum yoksa kürtaj olacam benım yasadıklarımı dılerım kımse yasamaz...çok üzgünüm

canım benım degerlerim kötü 16-59-87-108-119 dıs gebelıkmı kımyasal mı takıp edıyor hoca .Normal gebelık olmadıgı kesın degerlerın düşmesini bekliyorum yoksa kürtaj olacam benım yasadıklarımı dılerım kımse yasamaz...çok üzgünüm
Çok geçmiş olsun cnm benim Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin diyecek başka bişey bulamıyorum

Canım durumun nasıl gebelik devam ediyor mu

benım degerlerım gıttıkce arttı 448-995-1980 gebelık rahımde gorunmedı metohatrax iğne iki doz vuruldu ve dusuruldu.3 ay korunmam var hayırlısı..

Back
X