2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

Klomen ve catlatma iğnesi canım.

Anladim canim. Allah YardimcimIZ olsun. 9o dogumlusun sanirim. Ben daha klomen ve catlatma iğnesini gecmedim. Ama 9 aydir olmuyor bebek. Adet duzensizligim varr polikistik over tanisi konuldu. İlacsiz adet göremiyorum. Kilo alma tuylenme sac dökülmesi hepsi mevcut.

Bizimde bir yildir olmuyor canım. Evet 90 liyi. Nasip demek ki her ay umutla bekliyorum ama olmuyor. Bu ay bisey yapmiycam öbür ay aşılama düşünüyorum. İnşallah Rabbim en kisa zamanda herkese nasip eder.

Bizimde bir yildir olmuyor canım. Evet 90 liyi. Nasip demek ki her ay umutla bekliyorum ama olmuyor. Bu ay bisey yapmiycam öbür ay aşılama düşünüyorum. İnşallah Rabbim en kisa zamanda herkese nasip eder.

Benden kucuksun.. Moralimizi yüksek tutmaliyiz. Allahim YARDIMCImIZ olsun. İsteyen herkese versin. Eğer olamiyor ise sabrini , kuvvetini versin insallah. Adet görebiliyor musun

Benim subet sansim gitti son adet tarihi 7 mart subeti tutturamiyanlar sira mart annelerinde hayirlisi gaz gogus sisligi bel agrisi hepsi oldu kendimi hamile zannettim ama fos adet oldum.belirtiler sasirtiyor insani

Benim subet sansim gitti son adet tarihi 7 mart subeti tutturamiyanlar sira mart annelerinde hayirlisi gaz gogus sisligi bel agrisi hepsi oldu kendimi hamile zannettim ama fos adet oldum.belirtiler sasirtiyor insani

bende normalde 19-26 gün arası adet oluyorum şuan 23. gündeyim bakalım kısmet..

Evet canım yaa haklisin sanki belirti varmis gibi geliyor sonra bi bakiyosun bişey yokmus.

İnşallah en kısa sürede gerçekleşir dileğin benim de 2 buçuk yıl oldu sebepsiz infertilite defalarca ilaç iğne kullandım sadece bir kez hamile kaldım ama kimyasalmış kayboldu gitti

Galiba aynı dönemlerde evlendik ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde geçen yıl kimyasal gebelik oluşmuş doktorun dediğine göre. Tüm tahlillerim temiz çıktı. Sonra baya ara verdik dedik biraz daha bekleriz...yine istemeye başladık ve eylülden bu yana yumurtlama takibi yapıyorum ancak her ay hayal kırıklığı yaşıyorum. bu ayda olmaz ise rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.

Hayirlisi olsun canim cok iyi 23. Gundesin bakalim bende merak ettim...Rabbim en guzelini nasip etsin

sağol canım.. geçen ayda tam test aldım yapacakken 26. günde adet olmuştum.. umarım bu ay olmaz

umarım gerek kalmaz filme filan canım ..

Merhaba kızlar :)
Bende 3 senedir cocuk istiyorum, ikisene önce bir düşük oldu. Ve Eşim varikosel ameliatı oldu 6ay önce ama hala bir değişiklik yok inşAllah bu ay tutar, her ay bekliorum ama hep kırmızı kart görüyorum, adetim 19 Mart hayırlısı..

Sen calisiyor musun. Hafta sonlari randevu alip giderim dr.uma ahh bir olsun da bebisssss. Beni is yerinde kimse tutamaz herhalde
Çalışıyorum canım. Bebek oldu mu beni de kimse tutamaz :) Ama Şimdi
yumurta takibi yapiliyor ya ona giderken izin almak zor oluyor iki üç gunde bir izin almak gerekiyor. Insallah bebislerimiz olur hamileyim muayeneye gidiyorum demek nasip olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…