- 23 Eylül 2014
- 1.149
- 914
- 333
- 35
Inşallah canım ya artık çok istiyorum bilmiyorum napcam. tedavi görüyordum ama bu ay bişey yapasim gelmiyorİnşallah , insallah bi ay Gülsün yüzümüz canım
Benim de olmadi canım umudumuz artık öbür aya kaldi
Inşallah canım ya artık çok istiyorum bilmiyorum napcam. tedavi görüyordum ama bu ay bişey yapasim gelmiyor
Klomen ve catlatma iğnesi canım.İnşallah , insallah bi ay Gülsün yüzümüz canjm
Ne tedavisi görüyorsun canim.
Klomen ve catlatma iğnesi canım.
Anladim canim. Allah YardimcimIZ olsun. 9o dogumlusun sanirim. Ben daha klomen ve catlatma iğnesini gecmedim. Ama 9 aydir olmuyor bebek. Adet duzensizligim varr polikistik over tanisi konuldu. İlacsiz adet göremiyorum. Kilo alma tuylenme sac dökülmesi hepsi mevcut.[/QUO
Bizimde bir yildir olmuyor canım. Evet 90 liyi. Nasip demek ki her ay umutla bekliyorum ama olmuyor. Bu ay bisey yapmiycam öbür ay aşılama düşünüyorum. İnşallah Rabbim en kisa zamanda herkese nasip eder.
Bizimde bir yildir olmuyor canım. Evet 90 liyi. Nasip demek ki her ay umutla bekliyorum ama olmuyor. Bu ay bisey yapmiycam öbür ay aşılama düşünüyorum. İnşallah Rabbim en kisa zamanda herkese nasip eder.Anladim canim. Allah YardimcimIZ olsun. 9o dogumlusun sanirim. Ben daha klomen ve catlatma iğnesini gecmedim. Ama 9 aydir olmuyor bebek. Adet duzensizligim varr polikistik over tanisi konuldu. İlacsiz adet göremiyorum. Kilo alma tuylenme sac dökülmesi hepsi mevcut.
Bizimde bir yildir olmuyor canım. Evet 90 liyi. Nasip demek ki her ay umutla bekliyorum ama olmuyor. Bu ay bisey yapmiycam öbür ay aşılama düşünüyorum. İnşallah Rabbim en kisa zamanda herkese nasip eder.
Benim subet sansim gitti son adet tarihi 7 mart subeti tutturamiyanlar sira mart annelerinde hayirlisi gaz gogus sisligi bel agrisi hepsi oldu kendimi hamile zannettim ama fos adet oldum.belirtiler sasirtiyor insani
Görüyorum canım düzenli geliyor her ayBenden kucuksun.. Moralimizi yüksek tutmaliyiz. Allahim YARDIMCImIZ olsun. İsteyen herkese versin. Eğer olamiyor ise sabrini , kuvvetini versin insallah. Adet görebiliyor musun
Evet canım yaa haklisin sanki belirti varmis gibi geliyor sonra bi bakiyosun bişey yokmus.Benim subet sansim gitti son adet tarihi 7 mart subeti tutturamiyanlar sira mart annelerinde hayirlisi gaz gogus sisligi bel agrisi hepsi oldu kendimi hamile zannettim ama fos adet oldum.belirtiler sasirtiyor insani
Hayirlisi olsun canim cok iyi 23. Gundesin bakalim bende merak ettim...Rabbim en guzelini nasip etsinbende normalde 19-26 gün arası adet oluyorum şuan 23. gündeyim bakalım kısmet..
İnşallah en kısa sürede gerçekleşir dileğin benim de 2 buçuk yıl oldu sebepsiz infertilite defalarca ilaç iğne kullandım sadece bir kez hamile kaldım ama kimyasalmış kayboldu gitti
Hayirlisi olsun canim cok iyi 23. Gundesin bakalim bende merak ettim...Rabbim en guzelini nasip etsin
Galiba aynı dönemlerde evlendik ve aynı şeyleri yaşıyoruz. Benimde geçen yıl kimyasal gebelik oluşmuş doktorun dediğine göre. Tüm tahlillerim temiz çıktı. Sonra baya ara verdik dedik biraz daha bekleriz...yine istemeye başladık ve eylülden bu yana yumurtlama takibi yapıyorum ancak her ay hayal kırıklığı yaşıyorum. bu ayda olmaz ise rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum.
Görüyorum canım düzenli geliyor her ay
Aynen canım evde olmayi bende çok seviyorum. Calisinca bu bebis işleri de zor oluyor. Izin almak falanBu bile güzel birsey canim. Bakalim bu ay ne olacak. Bende evdeyim.izinliyim.. Valla evde olmak ne güzel. Bİrseymis
Aynen canım evde olmayi bende çok seviyorum. Calisinca bu bebis işleri de zor oluyor. Izin almak falan
Çalışıyorum canım. Bebek oldu mu beni de kimse tutamaz :) Ama ŞimdiSen calisiyor musun. Hafta sonlari randevu alip giderim dr.uma ahh bir olsun da bebisssss. Beni is yerinde kimse tutamaz herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?