- 21 Şubat 2013
- 2.858
- 1.228
- 148
selam canım;merhaba canım.. umarım gebeliğin yolunda gidiyordur. üst yorumda senden bahsettimde direk sana sorayım dedim. senin bu gazman durumun ne zaman başlamıştı hatırlıyor musun?
selam canım;
gebeliğim gayet yolunda rabbim bozmasın inşallahbenim gazman durumum yaklaşık 2 hafta öncesinde başladı en çokta akşamları oluyor.
yok canım ya ben 3 şubatta hsg çekildim ozaman hamile olma ihtimalim sıfır. yani şuan aslında 4 haftalık ama son adet gününe göre hesaplandığı için 5 haftalık gibi görünüyor. başka ne gibi belirtilerin var. Bende hep psikolojik derdim kendime. birde benim kasıklarım çok ağrıdı o belirtide varmı sende?yani 3 haftalık filandin başladığında tamam benimki tamamen psikolojik demek
merhaba arkadaşlar
benim 5 yaşında bir kızım var.1 yıldır 2. çocuğu istiyoruz ama malesef bişey yok.ocak ayında rahim filmi çektirdim tüplerim tıkalı değil ama rahmimin tek tarafı sönük olduğu için tek tüp çalışıyor.Geçen ayda klomen ve ovitrella tedavisi uyguladık ama bugün hasta oldum.Benim size sorum böyle olunca eşimle hep tartışıyorum sen boşaldığın için hamile kalamıyorsun diye suçluyor beni hep.Artık çok yoruldum böyle suçlamalardan çocuk bile istemiycem nerdeyse
yok canım ya ben 3 şubatta hsg çekildim ozaman hamile olma ihtimalim sıfır. yani şuan aslında 4 haftalık ama son adet gününe göre hesaplandığı için 5 haftalık gibi görünüyor. başka ne gibi belirtilerin var. Bende hep psikolojik derdim kendime. birde benim kasıklarım çok ağrıdı o belirtide varmı sende?
evet canım benimde ilkte öyle başlamıştı. hafif şekilde bir kasık ağrısı bel ağrısı şeklinde bir kaç gün sonra şiddetli başlamıştı. senin kaç gn var adetinevarya mesajının yarısını okurken daha bugün kasıklarım ağrımaya başladı diye düşündüm tam ki yazdıüını okudum..yumurtlama gününde olduğu kadar çok değil ama sanki adet sancısına benzer hafif kasık ve az bel ağrım var..
olabilir mi ki acaba ?
1 hafta kadar var canım.. olabilir mi acabaevet canım benimde ilkte öyle başlamıştı. hafif şekilde bir kasık ağrısı bel ağrısı şeklinde bir kaç gün sonra şiddetli başlamıştı. senin kaç gn var adetine
olabilir canım niye olmasın. test yapsan silik çıkabilir aslında1 hafta kadar var canım.. olabilir mi acaba
Canim sonucun ne cikti merak ettim çalıştığım için anca elime aldim teli. Merakla bekliyorum güzel haberini :)Teşekkür ederim. Ogrenince yazarim hemen :)
Cok fena belim ve kasiklarim agriyo sabah erkenden muayene gidicem dua edin ne olr ins saglikli olurKizlarr test sonucumu aldim 223,30. :))
Çok sevindim canım inşallah sağlıklıdır içini rahat tut :)Cok fena belim ve kasiklarim agriyo sabah erkenden muayene gidicem dua edin ne olr ins saglikli olur
Insallah ya :) bakalım.Çok sevindim canım inşallah sağlıklıdır içini rahat tut :)
olabilir canım niye olmasın. test yapsan silik çıkabilir aslında
Cok fena belim ve kasiklarim agriyo sabah erkenden muayene gidicem dua edin ne olr ins saglikli olur
ayyyyyyyyyy hadi canım 2. hamile sen oldun demekkiKizlarr test sonucumu aldim 223,30. :))
canım ağrıyor o zaten merak etme. benimde çok ağrıdı ama birkaç gündür ağrı kesildiCok fena belim ve kasiklarim agriyo sabah erkenden muayene gidicem dua edin ne olr ins saglikli olur
:)) adetimdem 3 gun gecti kan tahlilinde cikti. Bu ay cok umutli oldugumdan adetten 5 ve 3 gun kala idrar testi yaptimsabah aklıma geldi aslında yapsam mı diye ama tuttum kendimi çok erken diye.. yarım yapacağım
hayırlısı olsun canım 2. gebemiz sen olacaksın
benmde dünden beri hafif ağrım var hadi hayırlısı.. yumurtlama gününden beri ne kadar zaman geçti peki ?
Tesekkurler :) sonrasinda baktirdin mi duzenli katladi mi?ayyyyyyyyyy hadi canım 2. hamile sen oldun demekkirabbim kucağımıza almayı nasip etsin benim ilk 174 tü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?