Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi takip et canım. kahve leke hamilelik belirtisi de olabilir .Allah gönlüne göre versin inş.bugun adet olmam gerekıyodu kan yerıne kahve leke gelıyoo kızlarrrrr...... bu nasıl adettt.....
bugun adet olmam gerekıyodu kan yerıne kahve leke gelıyoo kızlarrrrr...... bu nasıl adettt.....
Bence yapma moralin bozulur test geç çıkıyo kan testi yap.ben bugün denedim 5 gün geçti ama bisey cikmadi. ama sanki belirtiler cok gibi.supheleniyorum. Kan testi garantiKorkuyorum artik test yapmaya yine herzamanki gibi nevatif cikacak diye
Bende yapmiyacagim canim zatenBence yapma moralin bozulur test geç çıkıyo kan testi yap.ben bugün denedim 5 gün geçti ama bisey cikmadi. ama sanki belirtiler cok gibi.supheleniyorum. Kan testi garanti
Bi takip et canım. kahve leke hamilelik belirtisi de olabilir .Allah gönlüne göre versin inş.
Mrb kızlar ben de hamile olmak istiyorum artıkbat 3 Mart... Bu ay 7. deneme... çok üzülüyorum çok takiyorum. Kime derdimi anlatsam boş, Allah kısmet etti mi olur, Allah nasib etmezse ne gelir ki elden
![]()
Saol canim ....kadının dogası uretmek... senı bızden baskası anlayamazzz.... benımde 4. ay gene regl... gelen ALLAH TAN sa sabretmek ve halımıze sukretmek gerekıyo...guzel ALLAHIM ne zaman verırse ... DERT ETMEE DUA ET...
Anladım canım inşallah olur bu ay. benim ne olacak bakalım merakla bekliyorumHayir ama ben gecen sene stresten sikintodan
8 ay hic adet olmadim ondan sonra hastaneye gittim hersey normaldi ama adet olmadigim icin kistler olusmustu yumurtaliklarimda bunlari cok kafaya takiyodum kafamdan atinca son 6 aydir duzenli her ay adet oluyodum 2 3 gun oynuyodu gunler ben bu sure icinde hormon testlerini felan yaptirdim hicbir sorun yoktu rahim filmi cektirdim gecen ay ondada bi sorun cikmadi yumurtlamada oluyo hersey normal her ay test yapiyodum bu ay icimden test yapmak gelmiyo
Insallah canimAnladım canım inşallah olur bu ay. benim ne olacak bakalım merakla bekliyoruminşallah seviniriz bu ay
Ben de bu ay ovulasyon testi yaptım 2 gün boyunca kırmızı kaldı ikinci çizgi ama benim de çalışmalar çok sık olmadı aynı dertten muzdaripim eşim hep yorgunduhilasko ben internetten sipariş verdim içinde 36 adet ovulasyon 16 gebelik testi vardı 40 tl
Dünü değerlendiremedim eşim yine iş yerinde yorgun günlerinden birini yaşamış ,dün pembeydı çizgi bugun aynı saatte yaptım tek çizgi silikte olsa ikinci çizgi yoktu bizde bugunu degerlendircez nasılsa 24-36 saat içinde çatlıyordu inş denk getiririz ama bu ay yine ümitli değilim tek tük oldu off![]()
merhaba kızlar benimde bugün çatlama günüm ovu. testine göre.. spermler 3 gün yaşayabiliyor ve zaten hergün ilişki olması çokda iyi değil sperm sayısı ve kalitesi açısından 2 gündebir en iyisiBen de bu ay ovulasyon testi yaptım 2 gün boyunca kırmızı kaldı ikinci çizgi ama benim de çalışmalar çok sık olmadı aynı dertten muzdaripim eşim hep yorgundu![]()
2 değil de 3-4 günde 1 oldu inşallah denk getirmişizdirmerhaba kızlar benimde bugün çatlama günüm ovu. testine göre.. spermler 3 gün yaşayabiliyor ve zaten hergün ilişki olması çokda iyi değil sperm sayısı ve kalitesi açısından 2 gündebir en iyisi![]()
2 değil de 3-4 günde 1 oldu inşallah denk getirmişizdir![]()
Slm kızlar bende Şubat ayında gebe kalmaya çalışanlardanımRabbim cümlemize nasip etsin
Bu ay çalışmalar bitti BAT 6 Mart,, umarım gelmez olur..