2015 Şubat ayında hamile kalmak isteyenler birbirimize destek olalım

kızlarrrrrrrrr bende pko yum bir geliyor bir gidiyor şimdi dr klomen verdi salı başlayacağım kullanan varmı

kızlar bugun kasık agrısıyla uynadım ve kahve rengı leke gelmıs camasırımaaa ..orkıd koydum gun boyunca kahve leke geldı 2 - 3 damla baska bısı yok bu neeee acabaaa...

bugun adet olmam gerekıyodu kan yerıne kahve leke gelıyoo kızlarrrrr...... bu nasıl adettt.....

Mrb kızlar ben de hamile olmak istiyorum artık :110: bat 3 Mart... Bu ay 7. deneme... çok üzülüyorum çok takiyorum. Kime derdimi anlatsam boş, Allah kısmet etti mi olur, Allah nasib etmezse ne gelir ki elden:cry:

Mrb kızlar ben de hamile olmak istiyorum artık :110: bat 3 Mart... Bu ay 7. deneme... çok üzülüyorum çok takiyorum. Kime derdimi anlatsam boş, Allah kısmet etti mi olur, Allah nasib etmezse ne gelir ki elden:cry:

kadının dogası uretmek... senı bızden baskası anlayamazzz.... benımde 4. ay gene regl... gelen ALLAH TAN sa sabretmek ve halımıze sukretmek gerekıyo...guzel ALLAHIM ne zaman verırse ... DERT ETMEE DUA ET...

Hayir ama ben gecen sene stresten sikintodan
8 ay hic adet olmadim ondan sonra hastaneye gittim hersey normaldi ama adet olmadigim icin kistler olusmustu yumurtaliklarimda bunlari cok kafaya takiyodum kafamdan atinca son 6 aydir duzenli her ay adet oluyodum 2 3 gun oynuyodu gunler ben bu sure icinde hormon testlerini felan yaptirdim hicbir sorun yoktu rahim filmi cektirdim gecen ay ondada bi sorun cikmadi yumurtlamada oluyo hersey normal her ay test yapiyodum bu ay icimden test yapmak gelmiyo
Anladım canım inşallah olur bu ay. benim ne olacak bakalım merakla bekliyorum :KK17: inşallah seviniriz bu ay

Ovulasyon testim gittikçe kızarıyor ,bugun ikisi aynı kırmızılıkta olcak gibi gözüküyor ,
ikisi aynı kırmızılıkta olunca 24-36 saat içinde çatlıyor demek oluyormuş yanı ben bugunu ve çarşambayı değerlendireyim bi engel cıkmazsa..inş bu ay güzel haber gelir Allahım sen yardım et..

hilasko ben internetten sipariş verdim içinde 36 adet ovulasyon 16 gebelik testi vardı 40 tl
Dünü değerlendiremedim eşim yine iş yerinde yorgun günlerinden birini yaşamış ,dün pembeydı çizgi bugun aynı saatte yaptım tek çizgi silikte olsa ikinci çizgi yoktu bizde bugunu degerlendircez nasılsa 24-36 saat içinde çatlıyordu inş denk getiririz ama bu ay yine ümitli değilim tek tük oldu off :(

hilasko ben internetten sipariş verdim içinde 36 adet ovulasyon 16 gebelik testi vardı 40 tl
Dünü değerlendiremedim eşim yine iş yerinde yorgun günlerinden birini yaşamış ,dün pembeydı çizgi bugun aynı saatte yaptım tek çizgi silikte olsa ikinci çizgi yoktu bizde bugunu degerlendircez nasılsa 24-36 saat içinde çatlıyordu inş denk getiririz ama bu ay yine ümitli değilim tek tük oldu off :KK43:
Ben de bu ay ovulasyon testi yaptım 2 gün boyunca kırmızı kaldı ikinci çizgi ama benim de çalışmalar çok sık olmadı aynı dertten muzdaripim eşim hep yorgundu :KK12:

Ben de bu ay ovulasyon testi yaptım 2 gün boyunca kırmızı kaldı ikinci çizgi ama benim de çalışmalar çok sık olmadı aynı dertten muzdaripim eşim hep yorgundu :KK12:
merhaba kızlar benimde bugün çatlama günüm ovu. testine göre.. spermler 3 gün yaşayabiliyor ve zaten hergün ilişki olması çokda iyi değil sperm sayısı ve kalitesi açısından 2 gündebir en iyisi :KK66:

Back
X