Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
analadım ınternette cok marka var zamanımda yok kargo beklemke ıcınn ...
![]()
tam tersi canım yumurta çatladığı zaman önemli ama spermler zaten 2 gün yaşıyor 1 gün çokta önemli değil yani. benim bu ay ovulasyon ikiside mavi olduğunun ertesi sabah başladı kasık ağrım ağrımın olduğu gün t çizgisi silikleşmişti o gün oldu ilişki bakalım olacak mı..Kızlar merhaba ben de pkoluyum 2 Şubat'ta adet olmuştum ve bugün yumurtladım. Yumurtladığımı sancıdan anladım çünkü geçen ayda aynı ağrıyı yaşadım yumurtlamıştım. Dün gece de aynı şiddetli ağrıyı yaşadım ve sabah olunca o ağrıdan eser kalmamıştı. Sabah hemen çalıştık ama bakalım nasip tutacak mı. Ben de merakla bekleyeceğim 10 gün Sonrasını. Allah'ım hepimize nasip eder inşallah. Bu arada bir yerde okumuştum yumurta çatladıktan sonra olmaz yumurtlamadan önceki gün önemli yazıyordu. Şimdi ben yumurta çatladıktan hemen sonra ilişkiye girdim tutma olasılığı düşük mü acaba?
İnşallah hayırlısıyla olur canım. Adetin ne zaman?ertesi gün geliyor kargo hemen elinde olur :) bende 22 tane ovulasyon +6 tane gebelik testini 20 tl ye aldım
tam tersi canım yumurta çatladığı zaman önemli ama spermler zaten 2 gün yaşıyor 1 gün çokta önemli değil yani. benim bu ay ovulasyon ikiside mavi olduğunun ertesi sabah başladı kasık ağrım ağrımın olduğu gün t çizgisi silikleşmişti o gün oldu ilişki bakalım olacak mı..
Valla canım şok içindeyiz eşimle. Çünkü sağlık sorunlarindan dolayı olmuyordu bebeğimız. Yerleşme kanamasi olmadi.belirti kasık ağrısı geceleri uyuyamama gazdiay çok sevindimmmsağlıkla devam etsin inşallah darısı da başımıza ee anlat neler hissediyosun belirtin olmuş muydu yerleşme kanaması yaşadın mı göğüslerinde hassasiyet oldu mu
İnşallah hayırlısıyla olur canım. Adetin ne zaman?
çok teşekkür ederim canı m benim. rabbim sağlıkla kucağımıza verir inşallah. valla şuan birşey hissedemiyorum canım çok değişik bir duygu korkuyorum sadece ona birşey olacak diye. belirtimi şöyle anlatayım geçen ay HSG çekilmiştim ve çekildiğim günden beri kasık ağrım vardı o yüzden gebeliğe yorumlamadım. birde gazman gibi olmuştum son günlerde ben hiç gaz kaçırmayan bir insandım oysakiay çok sevindimmmsağlıkla devam etsin inşallah darısı da başımıza ee anlat neler hissediyosun belirtin olmuş muydu yerleşme kanaması yaşadın mı göğüslerinde hassasiyet oldu mu
çok teşekkür ederim canı m benim. rabbim sağlıkla kucağımıza verir inşallah. valla şuan birşey hissedemiyorum canım çok değişik bir duygu korkuyorum sadece ona birşey olacak diye. belirtimi şöyle anlatayım geçen ay HSG çekilmiştim ve çekildiğim günden beri kasık ağrım vardı o yüzden gebeliğe yorumlamadım. birde gazman gibi olmuştum son günlerde ben hiç gaz kaçırmayan bir insandım oysakigögüslerimde hassasiyet olmadı hiç. yerleşme kanamamda olmadı acaba erken öğrendiğim için mi bilmiyorum. doktorum bende çikolata kisti eşimde azospermi olduğu için vajinal jel verdi düşüğü önlemek için.
Hadi inşallah canım benim de o Dediğin tarihlerde olması gerek inşallah olmaz :)adetlerim çok düzensiz emin değilim o yüzden ama 7- 12 mart arası olabilir. ki umarım olmaz
Bugün doktora gittim dün yumurtlamışım halen yumurta sıvısı görünüyor dedi. Dün ve bugünü değerlendirdik bakalım tuttu mu çok merak ediyorum ben de :)çok heyecanlıyım ama yaa off
![]()
dularım hepınızleee allahım hayırlısıyla nasıp etsın ıns..Bugün doktora gittim dün yumurtlamışım halen yumurta sıvısı görünüyor dedi. Dün ve bugünü değerlendirdik bakalım tuttu mu çok merak ediyorum ben de :)
Âmin canım inşallah hayırlısıyla bu ay hepimiz isteğimize kavuşuruz :)dularım hepınızleee allahım hayırlısıyla nasıp etsın ıns..![]()
Slm kizlar bende bu tarihleri bekliyorum inşallah olmayizHadi inşallah canım benim de o Dediğin tarihlerde olması gerek inşallah olmaz :)