çok güzel canım eline sağlıkMerhaba kızlar inşallah 2015 temmuz ayında anne olacağız. Buradan aldıklarımızı ve ihtiyaç olabilecek eşyaları paylaşalım fikirlerimizi sunalım
çok güzel canım eline sağlıkaldığımız cicileri paylaşırız
anam genede çok pahalı değil mi canım ya 3000 tl verilir mi bilemedim. aman büyük konuşmayayım da senden önce gidip alıyormuşumKizlar dun istanbuldaki cnr fuar merkezinde acilmis olan anne bebek fuarina gitmistim sizinle paylasmak istedim. Cok guzel kapi susleri bebek sekerleri satan bi firma kesfettim fotografini ekliyorum. Ayrica bir dogum fotografcisindan fiyat aldim onunda fiyatlari fotografta var.
Ayrica benim gibi mima xari marka bebek arabasi isteyen arkadaslarimiz vardi onlar icinde fiyat aldim. 3200tl araba + otokoltuk hediye dedi. Otokoltuk istemezseniz %10 indirim yaparim dedi hik mik diyince 3200+ %10 indirim + otokoltuk veririm dediki bu haliyle baya uyguna gelecekti ama esim daha cok erken asla almam dedi(((
Iste fotograflar..
Eki Görüntüle 1379680 Eki Görüntüle 1379681 Eki Görüntüle 1379684 Eki Görüntüle 1379685
anam genede çok pahalı değil mi canım ya 3000 tl verilir mi bilemedim. aman büyük konuşmayayım da senden önce gidip alıyormuşum
Storke hic tavsiye etmem canim. Kullanan arkadaslarim illallah dedi. Hic bir yere sigmiyor hantal otesi bisey . Hele Amerika'da herkesin cip'i olmasina ragmen filan satisi kalkmis cogu yerde kimse almiyor. Birde 4000 tl filan sanirim bende bakmistim kizimda.valla hanımlar ben bir iğne dahi almadım daha
cinsiyet belli olsun
eşimd eçok acele etme diyor
ama bir abara 3000 tl çok geldi banada
arabanın hafif ve pratik olanı işe yarıyor diyorlar
stroke mi ne bir marka var arkadaşım aldı
çok iyi bir meblağ mdedi ama hiç memnun kalmadı
çok hantal diyor
bir yere girip çıkamıyorum diyor
bilemedim şimdi
Storke hic tavsiye etmem canim. Kullanan arkadaslarim illallah dedi. Hic bir yere sigmiyor hantal otesi bisey . Hele Amerika'da herkesin cip'i olmasina ragmen filan satisi kalkmis cogu yerde kimse almiyor. Birde 4000 tl filan sanirim bende bakmistim kizimda.
Hahah insallah canim. Bende dedelere yoneleyim bariBir sponsor ariyorum canim iki dedemizden biri sponsor olursa alabiliriz
Mobilyasina bayildim gule gule kullansin insallahYeni cadi kizmiz icinde asagidaki mobilyalari siparis ettik
Eki Görüntüle 1380611 Eki Görüntüle 1380612
Yatagi iki kocaman bir yataga donusuyor bununda.
Birde maxi cosi araba koltugu aldik asagidaki gibi
Eki Görüntüle 1380614
Aldiklarimiz olursa eklerim daha:) ay ne kadar heyecanli isler bunlar:)
Hepsi çok güzel güle güle kullansın prensesin.Mobilyaları nerden aldın çok güzel beşik çift kişilik yatağa dönüşüyor olması çok güzelYeni cadi kizmiz icinde asagidaki mobilyalari siparis ettik
Eki Görüntüle 1380611 Eki Görüntüle 1380612
Yatagi iki kocaman bir yataga donusuyor bununda.
Birde maxi cosi araba koltugu aldik asagidaki gibi
Eki Görüntüle 1380614
Aldiklarimiz olursa eklerim daha:) ay ne kadar heyecanli isler bunlar:)
Canım şu mor olan esasında bebeği taşımak için mi ?arabamıza koymak için mi? Bebekleri nasıl taşıyabilir iz,misal,hastaneye götürkenStorke hic tavsiye etmem canim. Kullanan arkadaslarim illallah dedi. Hic bir yere sigmiyor hantal otesi bisey . Hele Amerika'da herkesin cip'i olmasina ragmen filan satisi kalkmis cogu yerde kimse almiyor. Birde 4000 tl filan sanirim bende bakmistim kizimda.
Benim gördüğüm kadarıyla yaz bebeklerine hastanede bile kısa kollu paçasız body giydiriliyor eldiven ve çorap giydiriliyor. Emzirme esnasında da bunlar çıkartılıyor. travel set ana kucağı =oto koltuğu olduğu için ilk 6 ay çok mantıklı. Arabanın ağırlığı çok değilse bastona gerek kalmıyor. Genelde ağır arabası olanlar ileride bebek de ağırlaştığı için baston pusete ihtiyaç duyuyorlar. Park yatak bence gereksiz. Evde bir beşik ilk aylar yatak odasına almak için birde bebeğin kendi odasının karyolası olsa yeter. ilk bir kaç ay sık emzirme dönemi geçene kadar yanında beşiğinde yatar sonra odasında karyolasında. Ama ben babama gittiğimde uyutabilmek için o evde dursun diye bir park yatak alıcam mesela.Kızlar birde , bnm sayfamızda sordum,gecelik mi iyi picamamı?bebdk için uZun kollu tulum mu,yıksa kısa kol mı?baston pusette mi , travel mi?park yatak mı?karyola mı?tecrübeliler
Söylesin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?