2015 Temmuz Anneleri İhtiyaç Listesi Ve Aldıklarımız

bedidiko

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2014
1.134
407
148
Merhaba kızlar inşallah 2015 temmuz ayında anne olacağız. Buradan aldıklarımızı ve ihtiyaç olabilecek eşyaları paylaşalım fikirlerimizi sunalım

ilk paylaşım benden olsun ekteki listede ihtiyaç listesi var. biraz abartılmış olabilir ama elenir

Eklentiler

• bebek-ihtiyac-listesi.webp
    81,7 KB · Görüntüleme: 34.363
Kizlar dun istanbuldaki cnr fuar merkezinde acilmis olan anne bebek fuarina gitmistim sizinle paylasmak istedim. Cok guzel kapi susleri bebek sekerleri satan bi firma kesfettim fotografini ekliyorum. Ayrica bir dogum fotografcisindan fiyat aldim onunda fiyatlari fotografta var.

Ayrica benim gibi mima xari marka bebek arabasi isteyen arkadaslarimiz vardi onlar icinde fiyat aldim. 3200tl araba + otokoltuk hediye dedi. Otokoltuk istemezseniz %10 indirim yaparim dedi hik mik diyince 3200+ %10 indirim + otokoltuk veririm dediki bu haliyle baya uyguna gelecekti ama esim daha cok erken asla almam dedi (((

Iste fotograflar..

anam genede çok pahalı değil mi canım ya 3000 tl verilir mi bilemedim. aman büyük konuşmayayım da senden önce gidip alıyormuşum

valla hanımlar ben bir iğne dahi almadım daha
cinsiyet belli olsun
eşimd eçok acele etme diyor
ama bir abara 3000 tl çok geldi banada
arabanın hafif ve pratik olanı işe yarıyor diyorlar

stroke mi ne bir marka var arkadaşım aldı
çok iyi bir meblağ mdedi ama hiç memnun kalmadı
çok hantal diyor
bir yere girip çıkamıyorum diyor
bilemedim şimdi

Kizlar benim 2 yil once kizima aldigim oda takimi ekteki gibi buyuyen besigi var ve altinda bir tane daha ekstra yatagi var ileride arkadasi gelirse yatiya beraber kalabilecekler:) gardrobu 3 kapili aldik ve ekstradan alt degisturme almadim cunku yatagin yanindaki dolap kisminin ustunu kullandim. Ayri olarak sifonyerde almadim 3 kapili koca dolap herseye fazlasiyla yetiyor da artiyor. 12-13 yasina kadar kullaniliyor fiyati fazlayfi ama kalite super. 12 sene kullanacaksak deger diye dusundum kalitelinolsun istedim. Suntalem degil 100% agac ve sertifikali toksik madde kullanilmadan yapilmis. Secenekler cok fazla istedigin kombini istedigin rengi secip odani olisturuyorsun. Ya masko ya modokodaydi hatirlayamadim sitesinde vardir adresi tavsiye ederim:) ben beyaz aldim kirlenir mi filan diye dusunmustum hicbirsey olmadi temizligi kolay. Birde benim kiz titiz ve temiz bir cadi kirletmiyor erkekleri bilemem:) http://m.stylewood.net/urun/cinderella-bebek-odasi---61

Yeni cadi kizmiz icinde asagidaki mobilyalari siparis ettik

Yatagi iki kocaman bir yataga donusuyor bununda.

Birde maxi cosi araba koltugu aldik asagidaki gibi

Aldiklarimiz olursa eklerim daha:) ay ne kadar heyecanli isler bunlar:)

Storke hic tavsiye etmem canim. Kullanan arkadaslarim illallah dedi. Hic bir yere sigmiyor hantal otesi bisey . Hele Amerika'da herkesin cip'i olmasina ragmen filan satisi kalkmis cogu yerde kimse almiyor. Birde 4000 tl filan sanirim bende bakmistim kizimda.

Evet cnm dedigim gbi cok hantal arkadasim hicmemnun degildi
Hicbiryere sigmiyordu cunku
Zaten bir arabaya 4000/5000 vermem
Daha uygun fiyata daha kullanislilar vardir

Başlık süper olmuşşşşş...
Bizde hafta sonu araba baktık. Ben İnglesina Trilogy travel set e hayran oldum. ama ana kucağı + puset 2900 yapıyor. Direkt olarak distribütörden alırsam 2300 e ikisini de verecekler. AMa peşin veriyorlar. Taksit istersen 140 TL vade farkı alıyorlar. Birde Kanz travel set var ama onu da araştırdım. Sık sık arıza yapıyormuş Satış sonrası destek İnglesina gibi değilmiş. Adamlar herşey için para alıyorlarmış. Astarı yüzünü geçiyormuş yani. Bu iş ne kadar zormuş ya. Ben hala napıcamı bilemedim

Hepsi çok güzel güle güle kullansın prensesin.Mobilyaları nerden aldın çok güzel beşik çift kişilik yatağa dönüşüyor olması çok güzel

Canım şu mor olan esasında bebeği taşımak için mi ?arabamıza koymak için mi? Bebekleri nasıl taşıyabilir iz,misal,hastaneye götürken

Kızlar birde , bnm sayfamızda sordum,gecelik mi iyi picamamı?bebdk için uZun kollu tulum mu,yıksa kısa kol mı?baston pusette mi , travel mi?park yatak mı?karyola mı?tecrübeliler
Söylesin lütfen

Kızlar birde , bnm sayfamızda sordum,gecelik mi iyi picamamı?bebdk için uZun kollu tulum mu,yıksa kısa kol mı?baston pusette mi , travel mi?park yatak mı?karyola mı?tecrübeliler
Söylesin lütfen
Benim gördüğüm kadarıyla yaz bebeklerine hastanede bile kısa kollu paçasız body giydiriliyor eldiven ve çorap giydiriliyor. Emzirme esnasında da bunlar çıkartılıyor. travel set ana kucağı =oto koltuğu olduğu için ilk 6 ay çok mantıklı. Arabanın ağırlığı çok değilse bastona gerek kalmıyor. Genelde ağır arabası olanlar ileride bebek de ağırlaştığı için baston pusete ihtiyaç duyuyorlar. Park yatak bence gereksiz. Evde bir beşik ilk aylar yatak odasına almak için birde bebeğin kendi odasının karyolası olsa yeter. ilk bir kaç ay sık emzirme dönemi geçene kadar yanında beşiğinde yatar sonra odasında karyolasında. Ama ben babama gittiğimde uyutabilmek için o evde dursun diye bir park yatak alıcam mesela.
Tecrübeli annelerde katkıda bulunursa sevinirim bende:)

kızlar bunlarda benim oğluşumun yani DORUK PAŞA nın cicişleri hepsini internetten aldım denokids.com dan

Eklentiler

• ABAJUR.webp
    5 KB · Görüntüleme: 244
  • alt açma minderi.webp
    11,3 KB · Görüntüleme: 259
  • AVİZE.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 263
  • cibinlik.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 254
  • kirli torbası.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 256
  • perde.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 224
  • uyku seti.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 242
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…