Fisher price titreşimli ev tipi ana kucağı var ki hayat kurtarıcı,oğlumun hem gazına iyi geliyordu,hem de uyumasını sağlıyordu.Her kuruşuma değdi.
Meme pompası çalışan anneler işe dönecekse erken alabilir ve kesinlikle çift taraflı öneririm zamandan ciddi tasarruf.
Aklıma bunlar geldi ilk etapta.
Bebek odası çok guzelmis.Mobilyasina bayildim gule gule kullansin insallah
oda takimina bayildimm cok kullanişli görunuyor nereden aldiniz acaba fiyati cok pahali degilse bende almak istiyorum:)Yeni cadi kizmiz icinde asagidaki mobilyalari siparis ettik
Eki Görüntüle 1380611 Eki Görüntüle 1380612
Yatagi iki kocaman bir yataga donusuyor bununda.
Birde maxi cosi araba koltugu aldik asagidaki gibi
Eki Görüntüle 1380614
Aldiklarimiz olursa eklerim daha:) ay ne kadar heyecanli isler bunlar:)
benimde bu konuda sıkıntım büyük. Ama öğrendiğim kadarıyla kısa kollu çıtçıtlı body giydirip ellerine eldiven ayaklarına da çorap giydiriyorlarmış. Bebek dünyaya bir kaç gün alıştıktyan sonra eldiven ve çorap çıkıyormuş. bacaksız bacaksız gezdiriliyorlarmış:)bende temmuz annesi olarak cinsiyeti öğrenmediğim için daha birşey almadım, inşallah yarın öğreneceğiz :)
ama yavaş yavaş başlamak istiyorum sonradan maddi olaral sıkışmamak için. benim en büyük tedirginliğim yaz annesi olacağım için kıyafet konusunda o dönemde bir de büyüklerden her kafadan bir ses çıkacak, tecrubeli anneler bu konuda yardımcı olursa büyük kolaylık olur bizim için :)
benimde bu konuda sıkıntım büyük. Ama öğrendiğim kadarıyla kısa kollu çıtçıtlı body giydirip ellerine eldiven ayaklarına da çorap giydiriyorlarmış. Bebek dünyaya bir kaç gün alıştıktyan sonra eldiven ve çorap çıkıyormuş. bacaksız bacaksız gezdiriliyorlarmış:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?