2015 Temmuz Anneleri İhtiyaç Listesi Ve Aldıklarımız

Bende bu arabanin siyahini getirttim.siparisin ertesi gunu elimize ulasti ☺ biz cok begendik.yalniz yatis pozisyonunda sirti dumduz olmuyo.dumduz olmali mi cok sart mi o kafama takildi :/ gerci geri yollamayi dusunmuyoruz insallah pisman olmayiz :)

puseti kullanırsın bebekken sorun olmuyo düz yatmak zorunda değil o puseterin içine düz olsun istiyosan ekstra bel estekeri var

Kızlar bence onu dert etmeyin ilk 6 ay ne kadar çıkarabilirsiniz ki dışarıya zaten sonbahara geliyor.. Temmuzda gelseler inşallah 6 aylıkken aralık oluyor aylardan.

Ben İstanbulda geze geze öldüm bebek arabası için, sonunda da erteledim en son alırım diye. Zaten sanırım bir tek o kaldı :))
Maclaren Techno XT baston puset alıcam gibi duruyor.. Hem hafif hem tam yatıyor hem de en iyi baston markası diyebilirim uzun araştırmalarım sonunda. :)

Arkadaşlar Kraft lastikler bana çok büyük geldi . Quinny zapp extra 2 ve maxi cosi ana kucağı aldım hatta jokerde indirim var bakın derim

Arkadaşlar Kraft lastikler bana çok büyük geldi . Quinny zapp extra 2 ve maxi cosi ana kucağı aldım hatta jokerde indirim var bakın derim
gülel güle kullanın biz de kraft twisti aldık bugün.Lastikler bana da büyük geldi başta ama 360 derece döndüğü için kullanımı çok rahat ve çıkabiliyo bagaja da çok kolay sığdı.Kullanan birkaç kişi de memnun olduğunu söyleyince aldık gitti :)

arkadaşlar merhaba hepinize iyi doğumlar. sağlıkla bebekleriniz kucaklarına alın inş. ben de 2014 mart annesiyim izmir de ikamet ediyorum elimde cooookkk temiz nuna pepp travel sistem bebek arabası,kraft dondy beşik var ilgilenen arkadaşlara fotograf atabilirm hatta izmir de ikamet edenler gelip yerinde de görebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…