2015 temmuz doğum yapan anneler ve bebekleri

abisinde yürüteci yürüyene kadar kullandım ama tam ne kadar kullandım onu hatırlamıyorum 10 sene önceydi :) bende erkeklerde zararlı diye duydum kızlar icin zararlı olduğunu duymadım .

abisinde yürüteci yürüyene kadar kullandım ama tam ne kadar kullandım onu hatırlamıyorum 10 sene önceydi :) bende erkeklerde zararlı diye duydum kızlar icin zararlı olduğunu duymadım .
Bebeklerde yürüme tembelliği ve kemiklerde eğrilik diye okudum erkeklerde ekstra cinsel organ sebebiyle kullanılması önerilmiyor ama bende kullaniyorum ve gunde belki 1 saat fazla tutunca endişelenirim zarar veritim diye. Yürüteç olmasaydıda işim çok zor olurdu.

Merdivenler tehlikeli ve senin işin daha zor. Ya merdivenlere parmaklıklı kapı taktırcaksın yada hep gözün üstünde olacak. Allah kolaylık versin hepimiz öyle enteresan yorumlar duymuşuzdur. bi gün doktor olurlar bi gün çocuk gelişim uzmanı ama hepsi senden iyi bilir. Herkes sana akıl verir. Takma boşver bende öyle boş laflar çok duydum.

Kızlar kızımın enseninde benek benek kızarıklıklar olmaya başladı. Sıcaklardanımdır anlamadım nedendir sizce

Allah allah isilik gibi de değil bugunde kızarıklıklar kahverengine döndü. İyileşirken böylemi oluyo
Yok bizimki kirmizi oluyo bazen tamamen geciyo doktor kontrolune gittiginde bi sor istersen kotu bisey oldugunu mdusunmuyorum ama genede icin rahat etsin

Merhaba arkadaşlar bir ara kısa bir yurtdışı tatili hazırlık dönüş ramazan derken uzak kaldım

Bence isilik olabilir azıcık bunalsa kızımdada oluyor nasık oldu geçti mi E Elizii

Merhaba arkadaşlar bir ara kısa bir yurtdışı tatili hazırlık dönüş ramazan derken uzak kaldım

Bence isilik olabilir azıcık bunalsa kızımdada oluyor nasık oldu geçti mi E Elizii
Şimdide ense geçti belinde çıktı. Herhalde sıkıntı değil ensede bişey kalmadı çünkü.

Kızlar şimdide araba koltuğunu ne tarafa bağlamaşıyım onu araştırıyorum. Sizin koltuklar ne tarafta

Kızlar kızımın ishali ve kusması var ateşide çıkıyo arada dr. Maflor damla verdi. Kullanan var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…