- 29 Ekim 2012
- 451
- 283
- 73
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,nasilsiniz?nasil oldunuz?Umarim tedavi edilebilir bir durum yasiyorsunuzdur.Arkadaslar 16. haftamda ikizlerimden birinin suyu geldi. Kalbi hala atiyor. Sancim ve kanamam yok simdilik. Diger bebek saglikli herseyi normal. Ama doktorlar cok ümit vermiyorlar ikisini birden kaybedebilirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar var mi?((
Nasıl oldun cnm. Cok merak ettim seni. Allah yardimcin olsun. Zor bir durumArkadaslar 16. haftamda ikizlerimden birinin suyu geldi. Kalbi hala atiyor. Sancim ve kanamam yok simdilik. Diger bebek saglikli herseyi normal. Ama doktorlar cok ümit vermiyorlar ikisini birden kaybedebilirim. Bu konuda tecrübesi olan arkadaslar var mi?((
Tesekkür ederim. Suan hastanede yatiyorum. Antibiotik tedavisi uygulaniyor enfeksiyona karsi. Sanci yok. Ikizlerden biri gelismeye devam ediyor. Susuz kalan büyük ihtimalle gelismeyecek. 17. haftaya girdik. Vücut eger suyu geleni atmak isterse ikisini birden malesef kaybedecegim. Aksi olur rahimde bir kösede kücülür kalirsa digerini kurtarma sansimiz var.Nasıl oldun cnm. Cok merak ettim seni. Allah yardimcin olsun. Zor bir durum
Allah yardimcin olsun,insallah saglikla hicbirsey olmadan iki evladini da kucagina alirsin.Tesekkür ederim. Suan hastanede yatiyorum. Antibiotik tedavisi uygulaniyor enfeksiyona karsi. Sanci yok. Ikizlerden biri gelismeye devam ediyor. Susuz kalan büyük ihtimalle gelismeyecek. 17. haftaya girdik. Vücut eger suyu geleni atmak isterse ikisini birden malesef kaybedecegim. Aksi olur rahimde bir kösede kücülür kalirsa digerini kurtarma sansimiz var.
Cook zor günler geciriyorum. Allah hepimizin yavrularini saglikla kucagimiza almayi nasip etsin.
Canim hayirli olsun rabbim sag salim kucaginna almayi nasip etsin insallah burdaki arkadaslarin hepsi dogum yapti ben de dahilzor gunler seni bekliyor
Cankurtaran Canım nasılsın bebişler nasıl? Doğurduk koptu gitti herkes,aahh ahh o günlere geri dönsek keşke,kaç aylık oldunuz?
Canim hayirli olsun rabbim sag salim kucaginna almayi nasip etsin insallah burdaki arkadaslarin hepsi dogum yapti ben de dahilzor gunler seni bekliyor
![]()
Cankurtaran Canım nasılsın bebişler nasıl? Doğurduk koptu gitti herkes,aahh ahh o günlere geri dönsek keşke,kaç aylık oldunuz?
73selin73 iyiyim sukur canim ogullarimda iyiler sukur 5 ay 10 gunluk olduk.biz sen nasilsin bebisler nasillar grupla biz kopmadik.canim whatsaap tan gorrusuyoruz 16 kisiyiz istersen senide dahil edelim telefon numarani yazarsan ekler arkadaslar birbirimizle paylastihimiz cok.sey oluyor orda
Biliyorum canım,efeyle konuşmuştuk birkaç ay önce oda söylemişti whatsup ı ama buranın yeri bir başkaydı hiçbirşeye değişemem:) maşallah büyütmüşsün sende bebişleri:) bizde 4,5 aylığız...
Planlı oldu spinalle canım, iki kız... Allah'ım sağlık versin bebişlerimizeMasallah canim dogdular buyuyolar bile cok sukur dogumun nasil.oldu erkenmi zamanindami kiz erkek neydi seninkiler canim
İkizlerim şuanda 5 aylık oldular biri kız biri oğlan tek başıma bakıyorum inan çok zorBende bugun aldim haberi bende ikiz annesi olacagim inşallah;) bugun keseyi gorecegiz 15 gun sonra kalp atislari girecegiz Allah'in izniyle... yer gök bi suan şaşkın ve cok sevincliyiz...
![]()
Ay bende katılmak isterim paylaşmak güzel olur ben özelden yazamıyor siz numara yazın ben ekileyimCankurtaran Canım nasılsın bebişler nasıl? Doğurduk koptu gitti herkes,aahh ahh o günlere geri dönsek keşke,kaç aylık oldunuz?
73selin73 iyiyim sukur canim ogullarimda iyiler sukur 5 ay 10 gunluk olduk.biz sen nasilsin bebisler nasillar grupla biz kopmadik.canim whatsaap tan gorrusuyoruz 16 kisiyiz istersen senide dahil edelim telefon numarani yazarsan ekler arkadaslar birbirimizle paylastihimiz cok.sey oluyor orda
Ay bende katılmak isterim paylaşmak güzel olur ben özelden yazamıyor siz numara yazın ben ekileyim[/QUOTE
cnm ozelden sana msj attim
Ben varımKimse var mı?![]()