- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.141
neden ısrarla vajinal baktırmıyosunkı bence bı zararı olsa bukdr herkese vajinal bakılmazdı yaa ıcın ıcını yıyecegıne baktır gıtsınBen vajinal baktırmak istemiyorum görünmez mi yani cnm ya hagtaya yada sonraki hafta ?
ay canım ikiz annesiKızlar doktordan geldimmm ikizizzz... Iki kuzumu da gördüm kalp atışlarını dinledim hızlı hızl atıyor kalpçikleriı... Bugünleri gördüm ya cok şükür Allahıma darısı sizlere kızlaaar
Kizlar bugun sonucum 330 cikti.80-180-330. Sizce niye boyle dusuk gidiyor benim degerler?
Dr çok gerekli görürse baktırırım da bklm ne olcak... pzt gidcem başka dra zatenneden ısrarla vajinal baktırmıyosunkı bence bı zararı olsa bukdr herkese vajinal bakılmazdı yaa ıcın ıcını yıyecegıne baktır gıtsın
hayırlı olsun bebişlerin canım saolasın darısı tez zamanda bizlere inşallahhhKızlar doktordan geldimmm ikizizzz... Iki kuzumu da gördüm kalp atışlarını dinledim hızlı hızl atıyor kalpçikleriı... Bugünleri gördüm ya cok şükür Allahıma darısı sizlere kızlaaar
olsun canım Allah ın izniyle bşy olmaz guzel artıyo degerlerınKizlar bugun sonucum 330 cikti.80-180-330. Sizce niye boyle dusuk gidiyor benim degerler?
Ayy çok sevindim darısı banaaaaa :)
Pzt ben de tekrar gdcem tam 5+6 olucam o gün senin görünürse bklm benim de görünür mü? İnşallah güzel hbrler ver cnmkızlar yarın kalp atışı ve kese için gideceğiz bugün 5+6 haftalığım dua edininşalalh duyabilirimm
Ben vajinal baktırmak istemiyorum görünmez mi yani cnm ya hagtaya yada sonraki hafta ?
ohhh sukur ne güzel yaaa pıt pıt rabbım bızede gormeyı duymayı nasıp eder ınsallah sen 6+4 de gormussun kalp atışını ama benı doktor tam 6+1de cagırdı acaba duyarmıyızkı kalp atısını
Hamilelik takviminin solunda kırmızı kalp var benim sizde de var mı? Ne anlama geliyo ki ?Evet canım inşallahh cok güzel bir duygu kalp atışlarını duymak gerçekten :)
ay canım ikiz annesiAllah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
Hamilelik takviminin solunda kırmızı kalp var benim sizde de var mı? Ne anlama geliyo ki ?
haber veririm canmmmPzt ben de tekrar gdcem tam 5+6 olucam o gün senin görünürse bklm benim de görünür mü? İnşallah güzel hbrler ver cnm
Net o şekilde ancak görürüz derse ben de öyle baktırırım cnm napimmm yeterki sağlıklı olsunlar12den önce doğru tespit vermez Görünmez dedi. Vajinal daha kesinmiş ama herhangi bir riski olmaz dedi. ÇOĞU dogum yapan arkadasım da vajinal olmuşlar ilk 3 ay bir sorun olmuyor yani. Ben de iki kere yaptırdım bisi yok cok şükür
Evet bende de var benim de dikkatimi çekti ama bilmiyorum ne demek :))
Kalp oluştu atıyo mu demek acep ?
Sende yok mu?Olabilir de :) sen de var bir tek o sanırım Ahahahah
canım gayet güzel artısın.. burdaki yüksek degerlere bakma.. herkesin bunyesine göre değişiyomuş hcg değeri.. şükürler olsun senin degerin artmış. dr tekrar istedimiBana cevap veren yok mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?