- 14 Temmuz 2014
- 2.913
- 2.901
- 333
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.181
hayırlı cumalar Rabbim dualarımızı kabul eylesin...
ben bugün cgh ye giden iki embiryomun bir tanesinin temiz geldiğini öğrendim, Rabbime şükürler olsun...
Kızlar doktordan geldimmm ikizizzz... Iki kuzumu da gördüm kalp atışlarını dinledim hızlı hızl atıyor kalpçikleriı... Bugünleri gördüm ya cok şükür Allahıma darısı sizlere kızlaaar
Bosver sen onlari. uyuyabildigin kadar uyu. 8 ay sonra hic uyuyamiyacaksin o zaman ne diyecekler cok merak ediyorum:)sukur diyorum tabiki etmezmiyim .. ama msela evde cok uyuyorum diy kizanlar cok uyuyosun diynlr var iste bunlardan sikildim
Ben de başka dra gtcem sabırsız anne :)pazartesi test yapacak arkadaslar ses verin.... ben uyuyupuyanıyorum bisürü sayfa yazılmış oluyo, toparlayamıyorum:) benim ptesi dr kontrolum var
Merhaba kizlar. Bende sonunda bu aksam ignelere basliyorum. Heyecan basti..Hayirlisi bakalim beni neler bekliyo. Ben yalnizim sanirim baska basliyan varmi bu ay icinde?
Cok guzel... allah saglikla kucagina vermeyide nasip eder insalllaahhhhhhhh........Kızlar doktordan geldimmm ikizizzz... Iki kuzumu da gördüm kalp atışlarını dinledim hızlı hızl atıyor kalpçikleriı... Bugünleri gördüm ya cok şükür Allahıma darısı sizlere kızlaaar
Bana cevap veren yok mu?
Cok sevindim ya... onemli olan test zamani. o zaman yalniz kalmiyacam. Hayirlisiyla beraberce pozitifi goruruz. Topigin bereketi uzerimizde olur insallah...tatlımm ben sana yetişicem merak etmeebenim adet ağrıları başladı. ama ben dondurulmuş bebelerimi alıcam Seninde tedavin hayırlı olsun sonu pozitifli olsun inşallah :)
Cok sevindim ya... onemli olan test zamani. o zaman yalniz kalmiyacam. Hayirlisiyla beraberce pozitifi goruruz. Topigin bereketi uzerimizde olur insallah...
İnşallah belli olur canım eylülün ilk haftası tatildeyiz kızımın dogumgunu hamile kalırsam zor olucak ama olsun artık olsunda ben hallederim birsürü kardeşim vartuğce senin de temmuz sonu belli olur sonucun dimi:)
Siz ne zaman başlıyorsunuz.?Cok sevindim ya... onemli olan test zamani. o zaman yalniz kalmiyacam. Hayirlisiyla beraberce pozitifi goruruz. Topigin bereketi uzerimizde olur insallah...
Ben kendim kendime soz verdim. sonuc negatif olursa hic uzulmeyecem. Cunku iki sene boyu hamile kalamayinca neden neden diye kendimi yiyip bitirmistim. sonra gecen yil ilk tedavimde hamile kaldim fakat 18 hafta tasiyabildim kizimi karnimda. o yuzden allahimdan tek istedigim hayirlisi ve olursa saglikli bir hamilelik.inşallah canım .. bende nedense bu sefer daha umutluyumm.. Belki bu topik yüzündedir :) En azından moralim daha yüksek olacak.. Pozitifler ikiz haberleri artarak devam eder inşallah..
Gözün aydın canım. Sağlıkla kucağına al minikleriniSaol tatlımm darısı senin basına. Bugün tam 6+5'tik.vajinal ultrasonla baktı. 12. Haftaya kadar da vajinalle bakılıyormuş.
Merhabalar benimkide tup bebek bugun 12gunum kan degerim 359 cikti atkadaslar cok mutluyum sizlerle paylasmak istedim[/QUOTE]Ohhh sukur:) herkes aklina gelene haber versin yine hareketlensin sayfamiz ya
Ben bugun ignelere basliyorum ilk ultrasyonum dokuz gun sonra. bakalim gerisi kismet..Siz ne zaman başlıyorsunuz.?
Çok güzel bir süreç başlıyor canım. En azından ben transfere kadar negatif hişbirşey yaşamadım. Sorunsuz geçti. Arada duygu değişimi yaşaybilirsin ama geçiyorMerhaba kizlar. Bende sonunda bu aksam ignelere basliyorum. Heyecan basti..Hayirlisi bakalim beni neler bekliyo. Ben yalnizim sanirim baska basliyan varmi bu ay icinde?
Ben kendim kendime soz verdim. sonuc negatif olursa hic uzulmeyecem. Cunku iki sene boyu hamile kalamayinca neden neden diye kendimi yiyip bitirmistim. sonra gecen yil ilk tedavimde hamile kaldim fakat 18 hafta tasiyabildim kizimi karnimda. o yuzden allahimdan tek istedigim hayirlisi ve olursa saglikli bir hamilelik.
Rahmimdeki miyom sebep oldu diye dusunuyo doktorlar. miyom ameliyati oldum ve 3 ayim yeni doldu. birde yas sorunum var benim yasim 42 eylulde 43 olacam. insallah kaybetmekdeki sebebim miyomdur cunku ona care buldum ama digerine bulamam artik.üzüldüm canım nedeni araştırıldı mı? Bende hep Allahım sağlıklı bir hamilelik sağlıklı evlatlar nasip et diye dua ediyorum.. Herşeyin hayırlısı biz elimizden geleni yapıyoruz bundan sonrası takdiri ilahi.. Bende ilk negatifi gördüğümde önce çok üzüldüm ertesi gün hiçbir şey olmamış gibi devam ettim hayatıma üzülmekle vakit kaybetmenin bize getirisi yok ne yazık ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?