- 15 Eylül 2012
- 1.107
- 933
- 323
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #2.481
Sağol canım doktor hala Şaşkın net bişey diyemedi Çarşamba test tekrardan inşallah yoluna girer herşeyNasıl sevindim bilemezsin doktoru aradın mı senin bebiş çok Nazlı olacak yahuuu
Canım yaşadığın korkuyu en şyi ben anlarım Perşembe de benim Başıma geldi hemen doktoruma ulaştık kontrol etti şükür bebekte bişey yoktu.hemen takviye iğnelere başladık ve istirahat önerdi.ilk hastaneye yatırmak istedi ama direnince kendine Çok dikkat et stresten uzak dur dedi.Allah izin verirse aynı tarihte doğum yapıcam senle.önünüzdeki bu iki hafta çok önemliymiş çok dikkat et.ben işe gidiyorum ama fazla hareket etmemeye çalışıyorum
Gecmis olsun neden olmus yaaaSabahtan beri yok gibi..baya irice kan pıhtısı düşürdüm, onun öncesinde kasıklarımda ağrı oluyordu çok şükür o da geçti..başımdan aşağı kaynar sular döküldü, gittiler sandım.
Evet garip bir agri o. Artik hismi ne oldugunu bende anlatamadum hic. Kalbinin hizli carpmasi heyecandan olabilir. Bol bol gezip dolas, stresin dagilir.Ya Ağrıda değil bir garip birde sabah sanki kalbim hızlı atıyor şimdi farkettim çarpıntı mı acaba normalde bir demlik çay içerdim şimdi içmiyorum da iki bardak oda sabah neyse hayırlısı ile sonuçlansında :)))
Kalp atisi duydun mu cnm altta mi bakildi?Allah yardımcın olsun canım, benim doktorum yurt dışına çıkmış başka bi doktora gittik..olabilir dedi, rahim sünger gibi kan pıhtısı falan gelebilir dedi..öyle sizin sandığınız gibi kolay düşmez keseler dedi.ağrısı sancısı olurmuş..pıt pıt kalplerini de duyunca kendime geldim çok şükür..senin kanama neden olmuş peki.?
Gecmis olsun neden olmus yaaa
Kalp atisi duydun mu cnm altta mi bakildi?
Nasıl atıyo kalbi cok mrk edıyorum bn :) acaba bizimkiler gbimiDuydum canım duydum..yok karnımdan baktı doktor..güp güp atıyor.:)
Çok sagol canım evet heyecandan olabilir .Evet garip bir agri o. Artik hismi ne oldugunu bende anlatamadum hic. Kalbinin hizli carpmasi heyecandan olabilir. Bol bol gezip dolas, stresin dagilir.
Oh ohhh iii ya ben de bugun gtcem dra karindan duyulur mu ki 5+6 daDuydum canım duydum..yok karnımdan baktı doktor..güp güp atıyor.:)
Canım ben kendi tüp bebek doktoruma gittim aynı senin gibi pıhtılı olmuştu dedim gitti bebek.bu haftadan itibaren plesanta oluşmaya başlıyormuş ve progestan gibi bazı hormonlar yetersiz geliyormuş ondan kanama olurmuş.ultrasonda kanama alanı olmadığı sürece sıkıntı yokmuş.bide kanama pembe gibi açık renk olursa ve Ağrılı kramlı olursa kork yoksa bu Tür kanamalar olabilir dedi.ben o gün bebeğim gitti diye gittim Allah'a şükür kalp atışını duydum geldim.bugüne kadar da dinlendim bugün başladım işe.için umarım biraz rahatlamıştırAllah yardımcın olsun canım, benim doktorum yurt dışına çıkmış başka bi doktora gittik..olabilir dedi, rahim sünger gibi kan pıhtısı falan gelebilir dedi..öyle sizin sandığınız gibi kolay düşmez keseler dedi.ağrısı sancısı olurmuş..pıt pıt kalplerini de duyunca kendime geldim çok şükür..senin kanama neden olmuş peki.?
Oh ohhh iii ya ben de bugun gtcem dra karindan duyulur mu ki 5+6 da
Karından duyulmaya bilir,duyulsa da aletler çok hassas kalp atım Hızı galan ölçülüyor sağlıklı sonuç vermeye bilir,benim tavsiyem vajinal olarak baktırOh ohhh iii ya ben de bugun gtcem dra karindan duyulur mu ki 5+6 da
Insallah dun de ruyamda 4 tanelermiss yuhh diirum ultrasonda gorugorum iice psikolojimiz gttiDuyulabilir belki canım..dün benim 6+3 tü..
Canım ben kendi tüp bebek doktoruma gittim aynı senin gibi pıhtılı olmuştu dedim gitti bebek.bu haftadan itibaren plesanta oluşmaya başlıyormuş ve progestan gibi bazı hormonlar yetersiz geliyormuş ondan kanama olurmuş.ultrasonda kanama alanı olmadığı sürece sıkıntı yokmuş.bide kanama pembe gibi açık renk olursa ve Ağrılı kramlı olursa kork yoksa bu Tür kanamalar olabilir dedi.ben o gün bebeğim gitti diye gittim Allah'a şükür kalp atışını duydum geldim.bugüne kadar da dinlendim bugün başladım işe.için umarım biraz rahatlamıştır
a asil kendi drumda randevum var o zmna kdr sabrederim yaKarından duyulmaya bilir,duyulsa da aletler çok hassas kalp atım Hızı galan ölçülüyor sağlıklı sonuç vermeye bilir,benim tavsiyem vajinal olarak baktır
Doktor ilac verdimi size. Ben hollandadatim burdaki doktorlar kanamada ilac vermiyo.Canım ben kendi tüp bebek doktoruma gittim aynı senin gibi pıhtılı olmuştu dedim gitti bebek.bu haftadan itibaren plesanta oluşmaya başlıyormuş ve progestan gibi bazı hormonlar yetersiz geliyormuş ondan kanama olurmuş.ultrasonda kanama alanı olmadığı sürece sıkıntı yokmuş.bide kanama pembe gibi açık renk olursa ve Ağrılı kramlı olursa kork yoksa bu Tür kanamalar olabilir dedi.ben o gün bebeğim gitti diye gittim Allah'a şükür kalp atışını duydum geldim.bugüne kadar da dinlendim bugün başladım işe.için umarım biraz rahatlamıştır
özge carsamba gelsin artık.. hepimiz senden sonra basladık, biz gittik görduk sen hala sabırla bekliyosun. çarsamba günü pıt pıt duyucaksın hayırlısıyla.. ya sabır kardesimNasıl atıyo kalbi cok mrk edıyorum bn :) acaba bizimkiler gbimi
Ewet verdi ben crınone jel kullanıyordum ondaki progestan yetmiyor dedi ve progestan iğneye de başladı.bir de hafta da 1 yapılan bir iğne var ondan yaptırdı bu hafta kontrole gittiğimde sanırım ona devam edip etmeyeceğimizi söyleyecekDoktor ilac verdimi size. Ben hollandadatim burdaki doktorlar kanamada ilac vermiyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?