- 12 Mayıs 2015
- 1.106
- 1.093
- 133
- 35
- Konu Sahibi oz-ge-mavi
-
- #3.961
Çok çok geçmiş olsun canım üzülme diycem ama üzüleceksin kolay değil zor bir süreç geçiriyoruz en kısa zamanda toplarsın kendini inşallah doktor keseye baktı mı?Kızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(
inşallah kızıma bir kardeş yapsam yeter bana cok istiyorm kardeşi olsun.kardeş can demek arkadas sırdas demek benim kardeşlerim cok yardimci bana kızımda bu duygudan mahrum kalmasın diyorum bakalım hayorlısıHadi bakalım hayırlı olsun şimdiden inşallah olumlu sonuçlar alırız
Ayy ben de oğluma istiyorum kardeş kaç yaşında kızıninşallah kızıma bir kardeş yapsam yeter bana cok istiyorm kardeşi olsun.kardeş can demek arkadas sırdas demek benim kardeşlerim cok yardimci bana kızımda bu duygudan mahrum kalmasın diyorum bakalım hayorlısı
3 yaşinda canım seninki kaç yasındaAyy ben de oğluma istiyorum kardeş kaç yaşında kızın
Kızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(
iniallah canım sen ne durumdasın
Benim oğlum da 5 yaşında canım Allah bağışlasın3 yaşinda canım seninki kaç yasında
Su bende bi gördem o günleribenim bugün 6. günüm canım yarıya geldim heyecan doruktaa:)
amin allah pasanı sana bağişlasınBenim oğlum da 5 yaşında canım Allah bağışlasın
Amin canım kızın da tedavi ile mi olduSu bende bi gördem o günleri
amin allah pasanı sana bağişlasın
Su bende bi gördem o günleri
amin allah pasanı sana bağişlasın
Canım allah sabır versin zor bi durum biliyorum ama güçlü olmak durumundayız en kısa zamanda toparlanıp tedavi ne devam et rabbim verecektir inşallahKızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(
Gelmiş ama gec gelmiş bende uyumuşum şimdi biraz iyiyimOzgecim esin geldimi eve yalnizmisin hala? Nasil oldun?
Hiç tansiyon aklıma bile düşmedi belki düşmüştür yada baya yükselmiştir .Hamilelikte kalp çarpintisi oluyor benimde olmustu tansiyonu ölçtükten sonra çıkıyor ya ekrandan takip et.doktorum bişey yapmamişti normal demişti
Aynımıyız o zaman sende yeni mi başladın?
Canım bende kahverengi bir akıntı oldu.
Hani adet olmadan önce olur ya bazen.
Açık kahve yapışkan .
Stres yaptım doktora gittim.
Risk alma dinlen dedi rapor yazdı.
Allah yardımcım olsun...
Jel değil iğne kullanıyorum ben - progestan.
Ama jele geçeceğim...
Evet canım tedavi ile olduAmin canım kızın da tedavi ile mi oldu
Aynen ya başlıycaz baslıycaz derken başladık şimdide günler geçmiyoegörceksin canım az kaldı.. buraya kadar zaman çabuk geçti ama dünden beri geçmiyorrr
benim yüksekti anneminde yükselimce kalp atımı yükseldi doktoea gittik hatta bişey tok dedi onadaHiç tansiyon aklıma bile düşmedi belki düşmüştür yada baya yükselmiştir .
Slm cerenery benim de arefe gununden beri kahverengi lekelenmem var ben jelden igneye gectim.bugun 6. Gün hala geliyor korkuyorum.kontrolum var bugun ama saatler gecmiyor.neden oluyor ki bu lekelenmeler drun ne dediCanım bende kahverengi bir akıntı oldu.
Hani adet olmadan önce olur ya bazen.
Açık kahve yapışkan .
Stres yaptım doktora gittim.
Risk alma dinlen dedi rapor yazdı.
Allah yardımcım olsun...
Jel değil iğne kullanıyorum ben - progestan.
Ama jele geçeceğim...
Slm canım.Slm cerenery benim de arefe gununden beri kahverengi lekelenmem var ben jelden igneye gectim.bugun 6. Gün hala geliyor korkuyorum.kontrolum var bugun ama saatler gecmiyor.neden oluyor ki bu lekelenmeler drun ne dedi
Kızlar benim dün kan değerim 7000 di bugün 5000 e düştü sanırım ben yolun sonuna geldim biraz ağladım ama geçti yine de şükür ediyorum... nasip ten ötesi yok kanamam da adet kanaması gibiydi zaten hala ayni biraz azaldı ama hala yogun kıvamında geliyo... benim daha zamanım değilmiş allah hepinize hayırlı olanı nasip etsin ben hep böyle dua ettim görüşmek üzere allah yardımcınız olsun:)(
Devam ediyor hafif hafifLekelenmeler hala devam ediyomu canim? Transferden sonra da oldugunu soylemistin ne kadar surmustu? Benimde bugun 10. Gunumde hafif acik kahve rengi leke gelmeye basladi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?