• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 yılbaşı çekilişi hediye topiği

herkesin hediyesi ne kadar güzel ve ihtiyacı olabilecek şekilde düşünülmüş.. aynısını kendim için söyleyemeyeceğim. büyük hayalkırıklığı yaşadım açıkçası... neyse olan oldu. ama zorunlu hediyeler dışında belli bir sayı kriteri getirilmesi taraftarıyım....
Bu mesajına çok üzüldüm neden bu şekilde öncelikle bana yansıtmadan buraya yazıyorsun?
Şu sıralar hiç bir işim yok ve öğrenciyim. Yine de borç ile birşeyler yapmaya çalıştım..
İnanılmaz kırıldım şuan.
Canın sagolsun.

Bu mesajına çok üzüldüm neden bu şekilde öncelikle bana yansıtmadan buraya yazıyorsun?
Şu sıralar hiç bir işim yok ve öğrenciyim. Yine de borç ile birşeyler yapmaya çalıştım..
İnanılmaz kırıldım şuan.
Canın sagolsun.

herkesin sıkıntıları var. ve benimde aynı şekilde. mesela kargoyu geciktirmemin sebeplerinden biri de buydu. bunu konu sahibine de dile getirmiştim mesajla. ama bunu senin düşünmen gerekirdi. bana bu durumu söyleyebilirdin. bu etkinlikte gönderilerin böyle olmadığını bilmiyor muydun? dediğim gibi olan oldu. bunu sana söylesem ne farkedecekti ki ilk önce sen söylemedikten sonra. neyse canım daha fazla uzatmanın bir mantığı yok. borç ile alacak şekildeyse bu gönderin buraya katılman da yanlış fikrimce. kesene bereket teşekkür ederim.

herkesin hediyesi ne kadar güzel ve ihtiyacı olabilecek şekilde düşünülmüş.. aynısını kendim için söyleyemeyeceğim. büyük hayalkırıklığı yaşadım açıkçası... neyse olan oldu. ama zorunlu hediyeler dışında belli bir sayı kriteri getirilmesi taraftarıyım....

çok üzüldüm canım senin adına..

İnanılmaz kırıldım şuan.
Canın sagolsun.

madem durumunuz yok neden katıldınız peki?

İnanılmaz kırıldım şuan.
Canın sagolsun.

herkesin sıkıntıları var. ve benimde aynı şekilde. mesela kargoyu geciktirmemin sebeplerinden biri de buydu. bunu konu sahibine de dile getirmiştim mesajla. ama bunu senin düşünmen gerekirdi. bana bu durumu söyleyebilirdin. bu etkinlikte gönderilerin böyle olmadığını bilmiyor muydun? dediğim gibi olan oldu. bunu sana söylesem ne farkedecekti ki ilk önce sen söylemedikten sonra. neyse canım daha fazla uzatmanın bir mantığı yok. borç ile alacak şekildeyse bu gönderin buraya katılman da yanlış fikrimce. kesene bereket teşekkür ederim.

çok üzüldüm canım senin adına..

kızlar konuyu diğer topikte konuşalım

hayır durumum yok demedim sadece ben bir öğrenciyim.. bir şekilde aklımda olan ve kendiminde en kısa zamanda almak istedigim bir hediyeyi gönderdim..
heyecanla hazırlamıştım..
fakat cok begenildiği söylenip şimdi ise buradan aksini okuyorum.

hayır durumum yok demedim sadece ben bir öğrenciyim.. bir şekilde aklımda olan ve kendiminde en kısa zamanda almak istedigim bir hediyeyi gönderdim..
heyecanla hazırlamıştım..
fakat cok begenildiği söylenip şimdi ise buradan aksini okuyorum.

Ben sizi kırmak istemem benim haddime değil ama giden hediyelere ve size gelen hediyelere bir bakın ve kendi gönderdiğiniz hediyeyi kıyaslayın sadeve bunu söylüyorum size..

Ben sizi kırmak istemem benim haddime değil ama giden hediyelere ve size gelen hediyelere bir bakın ve kendi gönderdiğiniz hediyeyi kıyaslayın sadeve bunu söylüyorum size..
benim kırıldığım tek nokta öncelikle bunun bana söylenmemesi.
eğer ben birşeyden hoslanmaz isem bana gönderen kişi ile bunu paylasır sonra burada düsüncelerimi aktarırım.
Eğer öncelikle bana söylenmiş olsa elbet üzülür ve telafi etmek icin hala da elimden geleni yapabilirdim.
bana çok begendim cok sevdim denilip şuan burada çok başka şeyler okuyorum..

benim kırıldığım tek nokta öncelikle bunun bana söylenmemesi.
eğer ben birşeyden hoslanmaz isem bana gönderen kişi ile bunu paylasır sonra burada düsüncelerimi aktarırım.
Eğer öncelikle bana söylenmiş olsa elbet üzülür ve telafi etmek icin hala da elimden geleni yapabilirdim.
bana çok begendim cok sevdim denilip şuan burada çok başka şeyler okuyorum..

evet o sizin aranızda konuşulması gerekirdi onu birşey diyemem canım haklı olabilirsin ben sadece gönderdiğin hediyeye yorum yapıyorum o kadar.Keşke sana gelen kutu gibi içinde birsürü şey olan bir kutu hazırlasaydın monarka..

kızlar burası hediye topiği diğer topikte tartışun lütfen

Cok kırıcı ;(
Insanlari anlamak anlayisli olmak gerek

Kızlar benim hediyeleri de geldi. Umman123 kardeşime çok tesekkur ederim.
Hepsini çok beğendim. :)

Bu paketimin ilk hali ve mektubum. Çok hoş.

IMG_20141222_125356.webp

Buda zorunlu hediyem. Zevkli bir seçim.

IMG_20141222_125714 - Kopya.webp

Kazağım ve çorabım. Mikili olan oğlum için. :)

IMG_20141222_125651.webp

Sabun ve çikolatalarım.

IMG_20141222_125546.webp

Sosluklarım.

IMG_20141222_125523.webp

Boyunluğum. Rengi çok hoş ve çok hoş kokuyor.

IMG_20141222_125448.webp

Buda paketten çıkan süsüm. :)

IMG_20141222_125432.webp

Canım çok teşekkür ederim, hoş seçimler. Mektubundaki sorunun cevabı "evet".
İlk günden tahmin etmiştim, beni izlemeye aldığın andan itibaren... :)

Ben bugün işe geç kaldığımdan dolayı hediyelerimi yanıma alamadım.
Bir sorun olmazsa inşallah yarın göndereceğim hediyelerimi.

Hilalcim kocaman öptüm... :)

Eki Görüntüle 1346194

Eki Görüntüle 1346199

Eki Görüntüle 1346200

Sabun ve çikolatalarım.

Eki Görüntüle 1346201

Sosluklarım.

Eki Görüntüle 1346202

Eki Görüntüle 1346204

Eki Görüntüle 1346205

iyi günlerde kullan umman123 kesene bereket canım

Eki Görüntüle 1346194

Eki Görüntüle 1346199

Eki Görüntüle 1346200

Sabun ve çikolatalarım.

Eki Görüntüle 1346201

Sosluklarım.

Eki Görüntüle 1346202

Eki Görüntüle 1346204

Eki Görüntüle 1346205

Güzel günlerde kullan insallah ablacim yaaa :KK19: mutlu oldummm sag saglim ulastilar eline..:KK5:

Kızlar herkse iyi aksamlar oncelikle.sonunda bende hediyelerime kavusabildim.canim katilim altinkaya35 seni cok seviyorum iyiki tanimisim seni ellerine emegine saglik hepsi cok guzel ama sana da mesajda yazdigim gibi en cok cikolatalarima bayildim.bugun kavustum hediyelerime kargocular yuzunden katilcigimin hicbir sucu yok onu belirtmek isterim.simdi sira cicilerimi yuklemekte:KK1::KK1:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    52,7 KB · Görüntüleme: 140
  • image.webp
    image.webp
    35,7 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    image.webp
    38,8 KB · Görüntüleme: 138
  • image.webp
    image.webp
    30,6 KB · Görüntüleme: 151
Kızlar herkse iyi aksamlar oncelikle.sonunda bende hediyelerime kavusabildim.canim katilim altinkaya35 seni cok seviyorum iyiki tanimisim seni ellerine emegine saglik hepsi cok guzel ama sana da mesajda yazdigim gibi en cok cikolatalarima bayildim.bugun kavustum hediyelerime kargocular yuzunden katilcigimin hicbir sucu yok onu belirtmek isterim.simdi sira cicilerimi yuklemekte:KK1::KK1:
Bende seni iyi ki tanımışım tatlım güle güle kullan cicilerini yeni bir arkadaş daha kazınmış oldum bu çekiliş sayesinde bende seni seviyorum :KK36:

iyi günlerde kullan canım A altinkaya35 canım seninde kesene bereket ama o beyaz olan atkı mı başka bişey mi çözemedim

Back
X