2015 yılında tüp bebek tedavisinde dış gebelik geçirenler

Elamucize

Nefes almak yaşamaksa yaşıyorum ...
Kayıtlı Üye
8 Ekim 2014
112
113
73
45
24 eylül de 22 hf gebeliğim sonlandı.zaman hiç geçmedi neredeyse.sonra baktık olmuyor,tüp bebek tedavisine başladık haziran ayında.herşey normal gitti ne ohss oldum nede bişey.pgt yaptırdık 4 embriyom normal, 1 tanesi 14 temmuzda transfer edildi.ben tüp bebek tedavisine başladığımda hsg filmi çekilmedim,en büyük hatam buydu belkide.dr lar bir gebelik yaşamışsın normal yolla gerek yok dedi. ilk bhcg 22 haziranda bakıldı ve 7,77 çıktı.düşük bhcg ile başladık bi düştü bi çıktı değer, kanamam vardı hep o günden beri. şimdi 1200 lerdeydi en son pazar günü. ve şu dış gebelikte kullanılan iğneyi oldum . bu kadar can acıtan bir iğne olamaz.75 mg yapıldı. şimdi kanamam yok perşembe günü tekrar bhcg.sağ kasığımda ağrı var.sorum şu daha önce yakın zamanda dış gebelik geçiren arkadaşlar kanamanız oldu mu ? değerleriniz neydi ? ne kadar zamanda 0 oldu ? iğne den sonra kasık ağrısı oldu mu sizde de ?

Kimse geçirmemiş sanırım bu yıl içinde dış gebelik ne güzel . Ben iğneden 4 gün sonra bugün tekrar kan verdim ve bhcg değerim 1288 den 2345 e çıktı iğneye rağmen pek ümidim yok düşmeyecek sanırım değer. Dr 3 gün sonra tekrar bhcg bakılacak dedi . Yine düşme olmazsa 2. Doz iğne . Ne zor bir sınav belirsiLik ....

Kimse geçirmemiş sanırım bu yıl içinde dış gebelik ne güzel . Ben iğneden 4 gün sonra bugün tekrar kan verdim ve bhcg değerim 1288 den 2345 e çıktı iğneye rağmen pek ümidim yok düşmeyecek sanırım değer. Dr 3 gün sonra tekrar bhcg bakılacak dedi . Yine düşme olmazsa 2. Doz iğne . Ne zor bir sınav belirsiLik ....
Geçmiş olsun.3 dış gebelik yaşadım,hatta büyük ihtimal ile suan 4.sünü yaşıyorum malesef.sakın rahim filmi cektimediğiniz için üzülmeyin çünkü benim sonucumda tüplerin temiz Çıktığı halde hemen hamiş kaldım yine dış gebelik çıktı.onda 12000'e çıktı değerim,bebek çok sağlıklıydı çünkü.mecbur ameliyat oldum.subat ayı idi.sağ tüp alındı,sol tüpümünde tamamen sağlıklı olduğunu öğrendim.dr asla tüp bebek yapmam çok sağlıklıdır artık sağlıklı gebelik yaşayacaksın dedi.yine hemen kaldım ama yine sorun var :(
Seninki de muhtemelen sonlanmıştır.yüne de aklına takılan bir şey varsa cevaplarım.
Tüm yaptırdığım önlemlere rağmen yine de dış gebelik oluyor kaderden ötesi yok yani.o yüzden kendini suclama.

Geçmiş olsun.3 dış gebelik yaşadım,hatta büyük ihtimal ile suan 4.sünü yaşıyorum malesef.sakın rahim filmi cektimediğiniz için üzülmeyin çünkü benim sonucumda tüplerin temiz Çıktığı halde hemen hamiş kaldım yine dış gebelik çıktı.onda 12000'e çıktı değerim,bebek çok sağlıklıydı çünkü.mecbur ameliyat oldum.subat ayı idi.sağ tüp alındı,sol tüpümünde tamamen sağlıklı olduğunu öğrendim.dr asla tüp bebek yapmam çok sağlıklıdır artık sağlıklı gebelik yaşayacaksın dedi.yine hemen kaldım ama yine sorun var :KK43:
Seninki de muhtemelen sonlanmıştır.yüne de aklına takılan bir şey varsa cevaplarım.
Tüm yaptırdığım önlemlere rağmen yine de dış gebelik oluyor kaderden ötesi yok yani.o yüzden kendini suclama.
Çok geçmiş olsun canım , tüm dış gebeliklerin tüp bebek miydi ? İlaç tedavisiyle mi sonlandı ? İnşallah bu sefer ki normal gebelik olur . Nasıl şimdi ki gebeliğinden şüpheleniyorsun ? Benim değerim çok şükür Düşüyor 75 mg metatrAksat yapıldı ,

3 hafta önce , şimdi 300 lerde inşallah 0 lanınca rahim filmi çekilecek bakalım anne olma hayallerim 2016 yA kaldı şimdiden . Hayırlısı Allah tan , ne diyelim yapacak hiç bişey yok maalesef dua edip beklemekten başka ....çok çok çok geçmiş olsun sana ve dış gebelik geçiren herkese , çok zor stresli bir süreç ....

3 hafta önce , şimdi 300 lerde inşallah 0 lanınca rahim filmi çekilecek bakalım anne olma hayallerim 2016 yA kaldı şimdiden . Hayırlısı Allah tan , ne diyelim yapacak hiç bişey yok maalesef dua edip beklemekten başka ....çok çok çok geçmiş olsun sana ve dış gebelik geçiren herkese , çok zor stresli bir süreç ....
İğne mi vurdular?gelmiş geçmiş olsun inş

Evet benim tedavim ilaç la oldu . Peki sizin dış gebeliklerinizin hepsi tüp bebek tedavisi ile mi oluştu ? Şimdi ki gebeliğiniz le ilgili durumunuz nedir ? Ben yarın tekrar bhcg için kan vereceğim , inşallah bir an önce 0 lanır .

Back
X