Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok sevindim,yerinizde olmak vardı Allah gönlünüze göre versin,bizede nasib olur inşallahCanım ilk 200 bindi, sonra 100 bin en sonda 50 bine düştü yıkamayla yine 50 bin kalmış ellerinde.
Bende...Bir an önce adet olmak istiyorum
Sen ne zamn olacaksın pekiBende...
Mrb,benimde eşimin sperm sayısı 11milyon çıktı.dr dedi mikroenjeksion yapacagız dedi benim yaşım 30 iki embriyo tranfer olmasını istiyorum diyecegim,birde sizin eşinizin kaç çıktı ve kaç embriyo transfer oldu cevaplarsan sevinirim canımKızlar benimde yoktu yani hafif hafif kasık ağrım karın ağrım vardı özellikle transferin ilk ve ertesi günü karın ağrım çok oldu. Yaşım 27. Problem eşimin sperm sayısı azdı. İlk denememiz. 2 blast embriyo transfer edilmişti. 4 tane blast donduruldu.
23 gibi aslında hormon hapı kıllanıyordum dr bırak dedi tedaviye başlamak için bu yüzden çok düzensiz geliyorSen ne zamn olacaksın peki
Tebrik ederim Allah sağ saglim kucağıniza almayı nasip etsin isteyen herkeze versinKızlar ben hamileyim.
canım benim eşiminde 2 milyn çıkmıştı mikroda bu sorun değil hiç takma rahat ol inşallah herşey güzel olur bizim tedavi bitti bugün transferin 13. günü bebeğim benimle 3yumurta döllenmişti 2si transfer edilmişti umarım fikir olmuşumdurMrb,benimde eşimin sperm sayısı 11milyon çıktı.dr dedi mikroenjeksion yapacagız dedi benim yaşım 30 iki embriyo tranfer olmasını istiyorum diyecegim,birde sizin eşinizin kaç çıktı ve kaç embriyo transfer oldu cevaplarsan sevinirim canım
Canım eşimin tüp bebek için verdiği sperm sayısı 50 bin çıktı yıkamayla da ellerinde yine 50 bin kalmış. Hareketli sperminiz var demişlerdi. Benim yaşım 27. Eşimin sayı düşük olduğu için 2 blast yani 5. Gün embriyosu transfer edildi. 4 tane blast embriyoda donduruldu. Benden 14 yumi toplanmıştı. 10 tanesi işlem görmüş, 9'u döllenmişti. 6 tanesi blast oldu. Embriyoloğum opudan sonra odama gelip blasta gidiyoruz demişti.Mrb,benimde eşimin sperm sayısı 11milyon çıktı.dr dedi mikroenjeksion yapacagız dedi benim yaşım 30 iki embriyo tranfer olmasını istiyorum diyecegim,birde sizin eşinizin kaç çıktı ve kaç embriyo transfer oldu cevaplarsan sevinirim canım
Idrar testleri çok sonra da sonuç verebiliyor,sen yarın kan baktır,diğer forumlarda okuduğum kadarıyla kanda pozitif sonuç Alıp Günlerce idrarda pozitifi göremeyen hamileler var,geç Yerleşme olunca öyle oluyor cnm...mrb arkadaşlar bnm yaşım 24. sorun eşimdeydi.18 yumurtam oldu 13ü ii çıktı 8i döllendi.5 tanesini dondurduk.2.gün trasferi yapıldı bugün 11. günüm idrr testi yaptım negatif çıktı.normal mi korkuyorum![]()
Canım herkeste çıkmayabiliyor. Ben geçtiğimiz hafta perşembe transfer olmuştum bugün 6. günüm ama büyük ihtimal ikiz diyorlar bu kadar erken çıktığı için. Eğer senin tekse beta hcg anca salgılanıyordur. Bir gün önce negatif görüp kanda pozitif sonuç alan çok okudum. Moralini bozma dua et allahım hepinize nasip etsin inşallah. Ben hala inanamıyorum. Benim gebelik testi fobim vardı. Hep bir gün bende görür müyüm paylaşır mıyım diyordum ama çok şükür ki allahım ilk denemede bana da tatırdı bu duyguyu.mrb arkadaşlar bnm yaşım 24. sorun eşimdeydi.18 yumurtam oldu 13ü ii çıktı 8i döllendi.5 tanesini dondurduk.2.gün trasferi yapıldı bugün 11. günüm idrr testi yaptım negatif çıktı.normal mi korkuyorum![]()
konya eurofertilSi nerede yaptiriyorsunuz peki
tebrik ederim bhcg ye mi baktırdın değerin kaç çıktıKızlar ben hamileyim.
tebrik ederim bhcg ye mi baktırdın değerin kaç çıktı
Tekrar tebrikler ikiz filan mı acaba 6. gün idrar testinde çıkması zor aslındaYok canım benim transferimin 6. günü bugün gebelik testinde net 2. çizgi çıktı.