2015'de tüp bebek yaptıranlar...

Kızlar selam, bana geçtiğimiz cmt transfer yapıldı. Sadece bir embriyo. 2. Gününde tranfer edildi. Bugün 7. Günündeyim, 5 gün sonra tahlil yaptırmam gerekiyor ama nasıl dayanıcam bilmiyorum. Allah hepimize yardımcı olsun
mrb bnmde 2. gün trasferim oldu geçen gün olmsuz sonç aldm.dondrlmşlarla devm edicm.ama 2. gün trsferi kafamı çok karştrdı.işlh sen gzl sonçlar alrsın

bu gün test günüm.heyecan sitres sevinç üzüntü bunlardan karma bir ruh haliyle uykusuz bir gece geçirdim.acaba bugun hayatım değişecekmi yoksa kaldığım yerden devammı.ALLAH ım gönlümde kini bana hayırlı eyle.burada ki tüm kardeşlerimin ve benim emeklerimizi boşa çıkarma.bizi eksik,koynu eli kolu boş bırakma.bize hayttaki en güzel duygu olan annelikten mahrum bırakma.sen ki ol deyince herşey olur.biz aciz günahkar zavallı kullarına yardım et.hakkımız da herşeyin hayırlısı.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah.

bu gün test günüm.heyecan sitres sevinç üzüntü bunlardan karma bir ruh haliyle uykusuz bir gece geçirdim.acaba bugun hayatım değişecekmi yoksa kaldığım yerden devammı.ALLAH ım gönlümde kini bana hayırlı eyle.burada ki tüm kardeşlerimin ve benim emeklerimizi boşa çıkarma.bizi eksik,koynu eli kolu boş bırakma.bize hayttaki en güzel duygu olan annelikten mahrum bırakma.sen ki ol deyince herşey olur.biz aciz günahkar zavallı kullarına yardım et.hakkımız da herşeyin hayırlısı.ALLAH yar ve yardımcımız olsun inşallah.
Ayy sabah sabah ne kadar guzel , ne kadar icten ... Rabbim insallah hayirli haberler almamizi naisp eder. Insallah kucuk mucizelerimizin haberlerini yakin zamanda aliriz. Sizin de guzel haberlerinizi bekliyoruzzzz.

Ben de bugunlerde cook gelgitlerdeyim. Hayatimiz sinav dedikleri bu olsa gerek. Televizyonda bebislerine bakamayan zarar veren insanlar, diger yanda biz gibi cocuk sahibi olabilmek iciin cirpinanlar. O onlarin bu bizim sinavimiz. Rabbim hayirlisiyla su gunlerden gecmesyi nasip etsin.

mrb bnmde 2. gün trasferim oldu geçen gün olmsuz sonç aldm.dondrlmşlarla devm edicm.ama 2. gün trsferi kafamı çok karştrdı.işlh sen gzl sonçlar alrsın
Doldurulacak kadar çok embriyon oluşmuşsa nede 3. Veya 5. Günü beklememişler anlamadım,2. Gün erken bence,mesela benim 3 embriyom oluşmuştu 3. Gün transferi oldu 5. Güne bırakıp riske atmadılar.ama daha çok oluşsaydı 5. Günü bekleyecektim,üstelik benim transferim pazar günü yapıldı,tüp bebek merkezleri pazar da açık Olmalı,acaba senin transferin c.tesi mi oldu?

Amiiinnn,sonucunu bildir bize;)

Back
X