2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Dr ne zaman alalım diyor bebeği. Benimki 38+3 diyordu sonra 39+0 dedi
Banada 39 dedi ama benim cok agrm var 3 gündür artik tasiyamıyorum sanirim sancı degil onceki sezeryan yerimde ve alt tarafmda yogun bi aci ver yuruyemiyorum bile

Kızlar cuma doguma giricem insallah dualarinizi bekliyorum benimde dualarim dileyen herkes için..

Kızlar nişan denen şey geldi mi sizde doğum yapan arkadaşlar bende kahverengim si sümükpt bir akıntı geldi

Bende dogum yaptm kizlar 16 agustosta 15.21 de dünya tatlisi bi oğlum oldu darısı sizlere :)

39+4 teyiz. Hala gelmek istemiyor Prensesim galiba. Hiçbir belirti yok. Bekledikçe korkum artıyor. Allah izin verirse normal dogum olacak. 38+4 E kadar donmemisti tam sezeryana alıştırıyordum kendimi bi baktık donmus. Bakalım ne zaman gelecek meleğim

Benimki 32 den beri dönük de ne oldu bende 39. Haftadayim hala gelesi yok

surekli kontrol et hareket edkp etmedigini sancilarin a
allahım allahım eve bir ultrason alsak sürekli baksak keşke

Hayırlı olsun canım Allâh analı babalı büyütsün nasıl bebiş kaç haftalık doğdu
Sagol canım bebegim iyi cok şükür 3 kilo 50 cm dogdu 38.haftada kendi istegimle sezeryana girdim kızımda sezeryandi oglumda 39.haftada olacakti ama ben artik cok zorlaniyorum deyince dr doguma aldi şimdi kucagimda oğluşum kokusunu çekiyorum doya doya darısı sizlere..

30 ağustosta salı günü doğum yapmam gerekiyor günüm doluyor ama bende ne aağrı var ne sancı sizde böyle olan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…