Canım geldi mi bebeğinMerhaba hanimlar benim bugun tam 40 haftam doldu fakat hala bir dogum kipirtisi yok . . . Sizler kacinci haftadasiniz yada kacinci haftada dogum yaptiniz??
Banada 39 dedi ama benim cok agrm var 3 gündür artik tasiyamıyorum sanirim sancı degil onceki sezeryan yerimde ve alt tarafmda yogun bi aci ver yuruyemiyorum bileDr ne zaman alalım diyor bebeği. Benimki 38+3 diyordu sonra 39+0 dedi
Hayırlı olsun canım Allâh analı babalı büyütsün nasıl bebiş kaç haftalık doğduBende dogum yaptm kizlar 16 agustosta 15.21 de dünya tatlisi bi oğlum oldu darısı sizlere :)
ovulasyon testini hangi marka kullandin canim.bi de benim gebelik son adet tarihine göre 7 kası ama ben 25 kasımda hamile kaldığıdan eminim. ovulasyon testiyle kaldım. ve daha 4 hafalık fln ona bakarsak.
39+4 teyiz. Hala gelmek istemiyor Prensesim galiba. Hiçbir belirti yok. Bekledikçe korkum artıyor. Allah izin verirse normal dogum olacak. 38+4 E kadar donmemisti tam sezeryana alıştırıyordum kendimi bi baktık donmus. Bakalım ne zaman gelecek meleğim
allahım allahımeve bir ultrason alsak sürekli baksak keşke
allahım allahımeve bir ultrason alsak sürekli baksak keşke
Galenik diye bir marka cnmovulasyon testini hangi marka kullandin canim.
tesekkur ederim canimGalenik diye bir marka cnm
Sagol canım bebegim iyi cok şükür 3 kilo 50 cm dogdu 38.haftada kendi istegimle sezeryana girdim kızımda sezeryandi oglumda 39.haftada olacakti ama ben artik cok zorlaniyorum deyince dr doguma aldi şimdi kucagimda oğluşum kokusunu çekiyorum doya doya darısı sizlere..Hayırlı olsun canım Allâh analı babalı büyütsün nasıl bebiş kaç haftalık doğdu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?