2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

ysnına kitsp dergi bişi götür :) bekle bekle zaman geçmiyor. :)
Tamam canım nasıl yapılıyor toplam kaç saat sürüyor?

Şekerli su içirilip 1 saat sonra kan alınıyor dediler, sonra sonuç ne kadar sürede çıkıyor?

Merhaba 27. haftamdayım, 24 ten bu yana el ve ayaklarda kaşıntı yaşıyorum, sizde de varmı bu sorun, ayrıca karaciğer enzimlerime bakıldı bir sorun yok çok şükür ama kaşıntı beni bezdirdi

Tamam canım nasıl yapılıyor toplam kaç saat sürüyor?

Şekerli su içirilip 1 saat sonra kan alınıyor dediler, sonra sonuç ne kadar sürede çıkıyor?
sabah aç karnına kan veriyosun şekerli suyu için 1 sa sonra bi daha kan veriyosun açsın bu arada hiç bişi yemiyosun uzanmaka uyumak da yasak :) 1 saat sonra bi daha veriyosun. ben sabah 8de başladım 10da bitti ama hiç bişi yiyemediğinden zor geçti. öğleden sonra aldım sonuçları çabuk çıkıyo aslında

Dün yaptırdım bende. 168 çıktı sonuç. Diyetisyene yönlendirdi bir hafta günde 4 kez ölçüm ve diyet var. Diyetle düşmezse insilüne başlanacak dedi.

Dün yaptırdım bende. 168 çıktı sonuç. Diyetisyene yönlendirdi bir hafta günde 4 kez ölçüm ve diyet var. Diyetle düşmezse insilüne başlanacak dedi.
Geçmiş olsun cnm çok insanın başına geliyor hiç panik yapma sadece yediğine içtiğine biraz dikkat edeceksin ki şeker ztn hem snn için hem bebek için hiç faydası olmayan bir yiyecek bi yandan da kontrol edicek olman iyi aslında. Bu sayede fazla kilo alımından da korunmuş olursun. Dikkat ettikten sonra hiç bir sorun yaşamazsın emin ol. Allah bebeğini sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin inşallah.

Benim paşam biz yalnızken çok haraketli fakat ne zaman babası hareketini hissetmek için elini karnıma koysa çocukta tık yok. Son 2 ultrasonda da çocuğum hiiç kıpırdamadı garibim çekingen bişi olacak heralde :) var mı bebek ultrasonda hareketlensin diye yaptığınız bişey? Çikolatayı duymuştum bi de yarın soğuk su içiyim diyorum ultrasondan hemen önce :)

Merhaba 27. haftamdayım, 24 ten bu yana el ve ayaklarda kaşıntı yaşıyorum, sizde de varmı bu sorun, ayrıca karaciğer enzimlerime bakıldı bir sorun yok çok şükür ama kaşıntı beni bezdirdi
Selvi egzama fln olabilir mi allah korusun ciltçiye göründün mü? Bi de susuz kalıyo olabilirsin kuruyosur cildin.

Hayırlısıyla zaman çabuk geçsede o mutluluğu tatsak. 6 yıl bekledim ama 4 ay gözümde büyüyor

Normal olsaydı 3 eylüldü benimde. Ama sezeryan dedikleri için muhtemel tarih 23 Ağustos
Niye sezeryan dedi?

Amin canım teşekkür ederim. İnşallah insilüne gerek kalmaz. Zaten tedavide 100 civarı iğne yedim insilün bile gözümü korkutuyor artık

Ulstrasondan 15 dk önce falan çikolata yada kek pasta tarzı birşey yediğimde daha hareketli görüyoruz :)

Tedaviyle hamile kalınca dr lar riske girmek istemiyor. Aslında her şey normal olduktan sonra doğuma engel yok ama yine de 4 dr da sezeryan dedi.
Anladım. Tabi cnm riske atma hiç boşver. Her şey çok güzel olsun insallah.

İnşallah. Bugünleri görebilmek için çok uğraştık 1 aşılama 4 tüp bebek tedavisi.

Rabbim kimseyi uğraştırmasın her isteyene hayırlısıyla nasip etsin
Ben de hamile kaldığım günden beri dua ediyorum Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın,aratmasın. EVLAT ACISI yaşatmasın diye..

Ben Poyraz koyucam da babası hala burun kıvırıyor isme :) Poyraz olur yanına da bişi koyar belki babası
Çok güzel isim canım kesinlikle vazgeçme :) Ben de Poyraz koyacağım Allah nasip ederse, soyadımız ile de uyumlu oluyor, tabi Poyraz Karayel'den mi esinlendiniz diyen çok çıkıyor ama takmıyorum diziyi de izlemiyorum, güçlü ve hoş bir isim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…