ay çok güzel bişi olsa gerek. çok ağlarım ben sanırım =))yok canım yada gordude bnmı anlamadım bılmıorum her odaya grişimde heyecan tavan aklım beş karış havada oluo bu grdımde 3 haftaaya kalbını duyarız dedı ama gordude mı dedı tahmınenmı bılmıorum :)
ultrasonda ıçı boş olan kese bu sefer noktalı grunuo ama çözemedım :)
ben keseyı grdumde gozum doldu valla bebekde nolur bılmıorum :)ay çok güzel bişi olsa gerek. çok ağlarım ben sanırım =))
ayh çok güzel olacak her şey inşallah. en kolay kısmı hamile kalana kadarış onu anladım. şimdi beklemek de çok heyecanlı ve zor. Allah hepimize sağlık ve sabır versin.ben keseyı grdumde gozum doldu valla bebekde nolur bılmıorum :)
bu arada ne tür sıkıntılar yaşıyorsun? herhangi bir ağrı bulantı vs var mı?ben keseyı grdumde gozum doldu valla bebekde nolur bılmıorum :)
olmazmı kasık ağrılarım vardı adet sancısı gbı kı hala var dün ve geçen hafta ara ara kahverengı lekenmelerım oldu doktora sordum yerleşme lekesı problem yok dedı uultrasondan bakınca ama mıde bulantısı yok bıde tatlı şeyler yıemıorumbu arada ne tür sıkıntılar yaşıyorsun? herhangi bir ağrı bulantı vs var mı?
oyy kıyamam sana ben.olmazmı kasık ağrılarım vardı adet sancısı gbı kı hala var dün ve geçen hafta ara ara kahverengı lekenmelerım oldu doktora sordum yerleşme lekesı problem yok dedı uultrasondan bakınca ama mıde bulantısı yok bıde tatlı şeyler yıemıorum
maşallah canım :)) boşver bndede sancı hariç herşey ıı bn keseyı gordum hala ınanamıorum... hcg ılk gordum 43 du bnde kımyasalmı acaba dedım sonra hcg düzenli arttı dedım dış gebelık olabılırmı keseyı gorduk şimdide boş gebelık mıdır cocuk nerde telaşı başladı emeınım cocugu goruncede kalp atışı telaşı başlıcak tatlı ama streslı gunelrdeız :)oyy kıyamam sana ben.
ben de dış gebelikten çok korkuyorum Allah korusun. hcg güzel gidiyor ama keseyi görmeden rahat edemeyeceğim sanırım.
ben de hiç bir belirti yok valla bulantı kusma yorgunluk vs. kan testimi görmesem hamile olduğuma inanmayacağım. maşallah allah nazarlardan saklasın tabi ki böyle iyi.
maşallah canım :)) boşver bndede sancı hariç herşey ıı bn keseyı gordum hala ınanamıorum... hcg ılk gordum 43 du bnde kımyasalmı acaba dedım sonra hcg düzenli arttı dedım dış gebelık olabılırmı keseyı gorduk şimdide boş gebelık mıdır cocuk nerde telaşı başladı emeınım cocugu goruncede kalp atışı telaşı başlıcak tatlı ama streslı gunelrdeız :)
aynen canım bnde arkadşaların hepsıne soledım ama akrabalara aılelere cesaret edemedım daha bebeı goreyım oyle dıorum kalp atışını duyduktan sonra dıorum ama Allah korusun bişe y olursa duyurduma pişman olcam dıom kafam bı mılyon:)evet ya çok stresli gerçekten. İlk hcg 19du kaç gün içi içimi yedi. ağla ağla bi hoş oldum. duramadı herkese de söyledim hamileyim diye
hayırlısı olsun valla dediğim gibi en kolayı hamile kalana kadarmış
valla beni aklımda da şu var sadece Allah korosun bişi olursa en çok ben üzülücem zaten, onlar da benle beraber üzülsün ne yapayım yani. Elimden gelen bişi yok ki. Her şey Allah'tan. Şimdi sevincimi sıcağı sıcağına sevdiklerimle paylaşmak varken, zamanla heyecanın azalmasını beklemedi ne bileyim anneme babama haksızlık gibi geldi. ben gebelik testini yaptım evde hayalet çizgi varken telefon ettim annemeaynen canım bnde arkadşaların hepsıne soledım ama akrabalara aılelere cesaret edemedım daha bebeı goreyım oyle dıorum kalp atışını duyduktan sonra dıorum ama Allah korusun bişe y olursa duyurduma pişman olcam dıom kafam bı mılyon:)
en mantıklısını düşünmüşsün bilmem bende kendıme sakladım şidmiden paylaşmak ıstemıorum :))) doktor a agttınde kesen gorunur ama muhakak senın unutma ıdrara sıkışık gt bayaı cok net gorunuor karnındanvalla beni aklımda da şu var sadece Allah korosun bişi olursa en çok ben üzülücem zaten, onlar da benle beraber üzülsün ne yapayım yani. Elimden gelen bişi yok ki. Her şey Allah'tan. Şimdi sevincimi sıcağı sıcağına sevdiklerimle paylaşmak varken, zamanla heyecanın azalmasını beklemedi ne bileyim anneme babama haksızlık gibi geldi. ben gebelik testini yaptım evde hayalet çizgi varken telefon ettim annemeherkes biliyor zaten ilk 3 ay elimizden işi gelediğini.
bu da benim savunma mekanizmam işte
sabah idrarımı tutucamen mantıklısını düşünmüşsün bilmem bende kendıme sakladım şidmiden paylaşmak ıstemıorum :))) doktor a agttınde kesen gorunur ama muhakak senın unutma ıdrara sıkışık gt bayaı cok net gorunuor karnından
valla tok denılemeyecek kadardım canım randevularım hep 4 e alıorum o yzudn bı poğaça yıyıp gdıorumo saate kadar dayanamıorum mıde cok dolu olmazsa dha ıı tabısabah idrarımı tutucamztn sürekli sıkışığım ben aç gittin dimi?
valla tok denılemeyecek kadardım canım randevularım hep 4 e alıorum o yzudn bı poğaça yıyıp gdıorumo saate kadar dayanamıorum mıde cok dolu olmazsa dha ıı tabı
verıyo canım mınıcık bişe ya doktor ışaretlemese zor gorurum o derece yanı bak bnm son kese fotom 12 mm daha okun ucunda gosterıokesenin fotoğrafını veriyor mu
allahım allahımverıyo canım mınıcık bişe ya doktor ışaretlemese zor gorurum o derece yanı bak bnm son kese fotom 12 mm daha okun ucunda gosterıo
ayy aynen ya harıka olurdu:)) bak bunu yapmışlar evde ultrasom içinama turkıyede yok heralde harıka olurduallahım allahımeve bir ultrason alsak sürekli baksak keşke
ay bu çok süper bişi kaç para acabaayy aynen ya harıka olurdu:)) bak bunu yapmışlar evde ultrasom içinama turkıyede yok heralde harıka olurdu
araştrdım bıraz ama bulamdım yaaay bu çok süper bişi kaç para acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?