2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Selam kizlar, nihayet sanirim ben de aranuza katiliyorum. bugun BAT gunum, son 4-5 gundur test yapiyordum hep negatif cikiyordu. en son dun gece yaptim oylesine, yine negatf cikti , attim cope tabiki. Bu sabah ise gitmeye hazirlik yaparken gozum lavabodaki cope iliski, dun geceki tek cizgi bu sabah cift cizgi olmustu. Hemen yeni bir test yaptim, bu sefer cift cizgi daha cabuk belirdi. :) Ogluma hamileyken , adetime 5 gun kala cift cizgiyi gormustum , bu sefer daha gec gordum :)
Insallah bebegim benimledir.. en yakin zamanda doktora gidecegim .

hayırlı uğurlu olsun canım

Bugun 7. Haftaya girdik.biraz önce doktordan geldim kesemiz 20mm ama daha kalp atışımızı göremedik p.tesi tekrar gidicez. Sizin kaç haftalık :)

Merhaba herkese , ben de inşallah 16 ağustos annesi olacağım :) Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin :) ben bugün 5+1'im henüz doktora gitmedim Betayı'da 1 kere yaptırdım onda da öğrendim zaten , geçmemişti tam adet olmam gereken günde yaptırdım 127,31 çıktı. Yarın tekrar beta yaptırıp Cumartesi sabah da inşallah doktora gidicem. Gelişmeleri paylaşırım :):):)

Bugun 7. Haftaya girdik.biraz önce doktordan geldim kesemiz 20mm ama daha kalp atışımızı göremedik p.tesi tekrar gidicez. Sizin kaç haftalık :)
canım bnde 5 buçuk haftalık kese 12 mm geç döllenme bizim bebiş ultrasonum avr ama bız bebegı gormedıksanırım doktor a ultrasonda bebiş avrmı dıye sormayı unuttuk heycandan

Hayirli ugurlu olsun canim :) Nasil sabrediyorsun masallah. Ben 3+3 oldugum halde zor tutuyorum kendimi doktora gitmemek icin :)

Kızlar cumartesi günü randevu aldım doktora gidrcem hamilelik için ilk randevu ne tapnak gerekir ne tur bir hazırlık ne sormak gerekir akşıma gelen herseyi sorayım mı yoksa akıla ihtiyacim var

Bende 2016 ağustos annesi olucam inşallah 1 aylık şuan bebişimm

Hayirli ugurlu olsun canim :) Nasil sabrediyorsun masallah. Ben 3+3 oldugum halde zor tutuyorum kendimi doktora gitmemek icin :)

İyi hissediyorum canım maşallah :) ben de aslında sabrıma hayranım ama gidince keseyi göriyim istedim o yüzden bekledim biraz neyse yarın gidicem çok şükür :) bu arada dün yine beta yaptırdım 2578 çıktı. Mide bulantısı vs bişey yok bende şükür sizlerde var mı?

Kızlar cumartesi günü randevu aldım doktora gidrcem hamilelik için ilk randevu ne tapnak gerekir ne tur bir hazırlık ne sormak gerekir akşıma gelen herseyi sorayım mı yoksa akıla ihtiyacim var
Merhaba canım ,çalışıyorsan ve yaptığın işle ilgili sıkıntılı durumların varsa mesela uzun süre ayakta kalmak gibi, onları sor. Kullandığın ilaçlar varsa onları sor , yemen gereken , yememen gereken şeyleri sor.Ben de yarın gidicem inşallah. Gerçi sormamıza da gerek kalmaz herhalde doktor söyler yapmamamız gereken şeyleri :)

Çok teşekkür ederim Allah herkeze nasip etsin 8 ay uğraştık sonunda oldu

İNŞ SÖYLER BEN ÖYLE doktora denk gelemedim bir türlü
sağol teşekkür ederim ilgin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…