Bende gecen hamileleligimde hic mide bulantisi olmamisti. Simdi de yok. Genetik birsey aslinda, annimin de 4 hamileliginde de olmamis. genelde kizlar annelerine cekiyor bu konulardaİyi hissediyorum canım maşallah :) ben de aslında sabrıma hayranım ama gidince keseyi göriyim istedim o yüzden bekledim biraz neyse yarın gidicem çok şükür :) bu arada dün yine beta yaptırdım 2578 çıktı. Mide bulantısı vs bişey yok bende şükür sizlerde var mı?
Adetin gunun demek canim :)Bat günü nedir ki cok mu cahil kaldım ki
bu doktorun işaretledigi kese mi yoksa bebis mi canım bide bunu kaçıncı haftanda gördünverıyo canım mınıcık bişe ya doktor ışaretlemese zor gorurum o derece yanı bak bnm son kese fotom 12 mm daha okun ucunda gosterıo
kese canım bebeımızı daha goremedık 4 haftalıkken karnımdan ultrasonla grduk keseyibu doktorun işaretledigi kese mi yoksa bebis mi canım bide bunu kaçıncı haftanda gördün
kese canım bebeımızı daha goremedık 4 haftalıkken karnımdan ultrasonla grduk keseyii
Canim öncelikle surekli kotu seyler olacakmis gibi düsunme her zaman bebeğinin sağlikli ve iyi lduğunu düsun.ben degerim 2000 lerdeyken keseyi göremedim.2 hafta sonra 6+3 te kese gozuktu kalp atişlarini da dr duydu.bu haftalar herkeste değısiyo.hayirlisiyla stres yapmadan saglikli hamilelikler geçiririz insalahh.Kızlar 4. haftamdayiM haftaya kontrolumuz var yani 5. haftada acaba keseyi görebilir miyim siz kaçıncı haftada keseyi bebeği görebildiğiniz kalp atışını ne zaman duydunuz.kafamda deli sorular ne garip şeymiş şu analık pit pit pit pit sesini duymak şu an hayatımın en önemli şeyi onun yaşadığıni duymak görmek filan
inşallah canım Sağol yorumun icinCanim öncelikle surekli kotu seyler olacakmis gibi düsunme her zaman bebeğinin sağlikli ve iyi lduğunu düsun.ben degerim 2000 lerdeyken keseyi göremedim.2 hafta sonra 6+3 te kese gozuktu kalp atişlarini da dr duydu.bu haftalar herkeste değısiyo.hayirlisiyla stres yapmadan saglikli hamilelikler geçiririz insalahh.
Bende varim hayirlisiyla kucagimixa alalim bebislerimizi insalljherkese merhaba böyle sayfa açılmamış büyük olasılık kimse daha öğrenmedik erken öğrenenlerdenim şimdiden herkesi bekliyoruuuuuum eğlenelim paylaşalım dertleşelim hadi annişler
çok güzel inş hayırlısı olsun. Merak ettim bende ikizmi acaba:) kaçıncı haftada belli olurmş acababenim de 5. haftada beta hcg 2000 de ve kan sayımı testleri, hormon testleri, toxoplazma testlerini yaptırdım. sürekli test yaptırmaktan korku girdi içime, bebeğin kesesini gördüm ultasonda henüz 4mm. doktor bu kadar küçük bebek için hormon çok yüksek belki ikiz bile olabilir ama tek kese görünüyor dedi. çok heyecanlıyım. sağlıklı bir çocuk getirmek içi her gün doktor test vb. peşinde koşmak gerekiyor ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?