2016 ağustos anneleri buluşma noktası :)

Bende gecen hamileleligimde hic mide bulantisi olmamisti. Simdi de yok. Genetik birsey aslinda, annimin de 4 hamileliginde de olmamis. genelde kizlar annelerine cekiyor bu konularda

B.A.T=beklenen adet tarihi
S.A.T=son adet tarihi
Merhaba kizlar ben de aguatos anneai olucam allahin izniyle.keseyi gördük.kalp atişini da dr umuz duydu.herkes sag salim bebeğine kavusur insallah

verıyo canım mınıcık bişe ya doktor ışaretlemese zor gorurum o derece yanı bak bnm son kese fotom 12 mm daha okun ucunda gosterıo
bu doktorun işaretledigi kese mi yoksa bebis mi canım bide bunu kaçıncı haftanda gördün

Kızlar 4. haftamdayiM haftaya kontrolumuz var yani 5. haftada acaba keseyi görebilir miyim siz kaçıncı haftada keseyi bebeği görebildiğiniz kalp atışını ne zaman duydunuz.kafamda deli sorular ne garip şeymiş şu analık pit pit pit pit sesini duymak şu an hayatımın en önemli şeyi onun yaşadığıni duymak görmek filan

canım doktora gtmeden ıkı gun once en son olçtrmuştum 1818 di doktora gderken 2000i geçmiştir sanırım lozen

Canim öncelikle surekli kotu seyler olacakmis gibi düsunme her zaman bebeğinin sağlikli ve iyi lduğunu düsun.ben degerim 2000 lerdeyken keseyi göremedim.2 hafta sonra 6+3 te kese gozuktu kalp atişlarini da dr duydu.bu haftalar herkeste değısiyo.hayirlisiyla stres yapmadan saglikli hamilelikler geçiririz insalahh.

inşallah canım Sağol yorumun icin

Merhaba kızlar ben de ağustos annesi olacagim inşallah. 6. Hafta bugün bitti ama geç döllenme eminim çünkü 26 kasim da hamilelik yoktu son adet 7 kasim. Keseyi gördük folk da belirgin bebek de ince çizgi gibi diye gösterdi doktorum. Herşey yolunda elhamdülillah

Öyle bir dert böyle bir dert dün doktora gittim cok güzel haberler alavağimi düşünerek ama ağlaya ağlaya eve geldim
Randevulu olduğum haldr2saat sırabekledim cok gerildim beklerken
Sonta muayene gectık altı hafyslık verdiğin tarihler ama kese bes haftalık dedi gelişmemiş mi dedim yok belli olmsz gec döllenme deolabilir dedi
Kıpırtı var bebek var gibi dedi kalpatışı görülüyor dedi duyabilir miyiz dedim herseyide bilmeyin daha zamanı var dedi milyonlarca kadın anne oldu daha da olacak ilk senin basına gelmiyor bu ne merak gibisacmaladi durdu
Surda bir kist var dedi ne kist daha önce yoktu dedim gebelikte olur dedi ne peki dedim önemsiz dedi bilgi vermedi kan idrar tahlili aldı pazartesi cıkar gelin alın dedi
İki hafta sonra keseye bakalim buyumusmu dedi cıktık
O psikolojiyle ben basladimaglamaya gelişmemiş kist var diye ne yapmak gerek simdi
Moralim bozuk bir daha gitmemherhâlde o adama

herkese merhaba böyle sayfa açılmamış büyük olasılık kimse daha öğrenmedik erken öğrenenlerdenim şimdiden herkesi bekliyoruuuuuum eğlenelim paylaşalım dertleşelim hadi annişler
Bende varim hayirlisiyla kucagimixa alalim bebislerimizi insallj

Bende ağustos annesi olucam inşallah kahverengi lekelenmelerim var progesteron kullanıyorum ama geçmiyo.5+2de vajinal yoldan keseyi gördük ama yolk sac yoktu 6+2de tekrar gel dedi kalp atışını duyabilirmiyim sizce 5+2de beta 1350ydi

Merhaba kızlar ben de ağustos annesi olacağım inşallah. Dün doktora gittik keseyi gördük 5 buçuk haftalık dedi . İki hafta sonra kalp atışı için gelin dedi. Çok heyecanlıyım Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebeklerimizi

Günaydin kizlar nasilsiniz herkes iyidir inşallah.bir sorun yaşayan yoktur inşallah.bende biraz baş dönmesi var sadece

benim de 5. haftada beta hcg 2000 de ve kan sayımı testleri, hormon testleri, toxoplazma testlerini yaptırdım. sürekli test yaptırmaktan korku girdi içime, bebeğin kesesini gördüm ultasonda henüz 4mm. doktor bu kadar küçük bebek için hormon çok yüksek belki ikiz bile olabilir ama tek kese görünüyor dedi. çok heyecanlıyım. sağlıklı bir çocuk getirmek içi her gün doktor test vb. peşinde koşmak gerekiyor ne yazık ki.

Reactions: ytb
çok güzel inş hayırlısı olsun. Merak ettim bende ikizmi acaba:) kaçıncı haftada belli olurmş acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…