2016 Ağustos Anneleri --> DOĞUM HIKAYELERİ

mertur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2012
5.085
4.285
173
Belki şimdi çok erken ama 4. Aylar dolmaya başlayıp yaz havalarını yaşamaya başladıkça beklenen günü düşünmeden edemiyor insan. İnşallah güzel doğum hikayelerimizi burada paylaşırız.

Ayyy nasi duygulandim
Rabbim hepimize zamaninda, kolay, hayirli, guzel dogumlar nasip etsin:)

İlk Doğum hikayesini hayırlısıyla ve sabırsızlıkla bekliyoruz...

Hala bebek şekeri yaptırmamış anne adayları ben burdayım....çok şıkve uygun fiyatlı.kargo ücretsiz

Haklısın canım benim hamilelikte son günlerim olmasına rağmen bile eskisi kadar giremiyorum iş güç son hazırlıklar
doğumdan sonra bebekte eklenecek en ön planda bebeğin olacak Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin cinsiyeti ne ?

38+6 dayim arkadaslar 29 agustosa geliyor tam doğum tarihim kizim olucak insallah ama ben artik zor sabrediyorum son 8 9 gunum var dogum yapsam artik diye bakiyorum geceleri ne uyku var ne rahatlik var midem alt ust olmaya basladi son zamanlarda Allaha dogum yapayim artik diye dua ediyorum astim hastasiyim oksurugum var oksurdukce kasklarim agrio bebegmde bende kurtulalim istyrm dualarinizi bekliyorum

Bir doğum hikayesi de benden :) 21.08.2016 pazar sabahı wc de peçeteme kan geldi. 38+1 deydik. Dr umu aradım hemen hastaneye geçmemi söyledi. 4. Tüp bebek denemesi sonrası geçtiğimiz zorlu sürecin meyvesini alacaktık. Nöbetçi doktorun yaptığı muayenede doğumun başladığını ama normal doğuma asla yatkın olmadığımı bebeğimi tehlikeye atmamam gerektiğini söyledi. Oysa kendi doktorum uygunsun demişti. Riske atamadım ve 16:00 a sezeryan saatim netleşti. Tüm ailem hastaneye geldi ama kadar ani gelişti ki ben sanki hasta ziyaretine gitmiş gibiydim. Sezeryan sonrası malesef ağrılı bir süreç oldu benim için. Ama bebeğimin sağlıklı olması, emzirebilmiş olmam, eşimin mutluluğu yaşanan herşeye değerdi. Oğlumuzun adını Furkan koyduk. Bugün 5. Gün ve çok şükür her şey yolunda. Canım oğlumu 7 yıla yakın bekledik ve mutluluğumuzu tahmin edersiniz. Rabbim sizlere de hayırlı kolay doğumlar nasip etsin.

Allah size bağışlasin her daim sağlık dolu mutluluk dolu yıllar olsun minik furkaninizla ...

Merhaba bilgisi olan bilgisini paylaşsın lütfen kafam karıştı ben 23 haftalık hamileyim dün 22h 6g lüktüm renkli ultrasona girdim doktor dediki renkli görüntü alamıyorum bebek Doğum kanalına girmiş plesanta önünde bende anlamadığım için sormadım eve geldim Doğum kanalına girmesi Doğumun yaklaştığını işaret ediyormuş daha çok erken değil mi kafam çok karıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…