• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
:KK48:kızım sağolsun o var diye yanındayım :KK70: tek sıkıntım sığmayan gardrop oldu. Onu da koçtaştan ucuz bitane alıcaz. Simdi birkaç günde onu bekleriz :işsiz:
Koçtaşta ucuz ürün var mı kuzum?n11e gittigidiyor a hepsi buradaya da bak .ben aldım oralardan portmanto,kanepe,halı vs.çok hesaplı oluyor

Saat 2 de hastanede randevum var iç karnıma bakacaklar sürekli ağlılarım olduğu için
Bakalım ne çıkacak kasıklarım kopuyor yine bugün
İşin tuhafı 4 saat öncesinden hiçbir şey ne yenilenecek ne içilecek ama idrarada sıkışık olmak gerekiyor diyor
:KK64: Nasıl olucaksa idrar işi bişey içmeden
Denicez artık:))
Kız tulaaayyy o ne öyle çilek yiyeyim muz tadı gelsin. Hem aç hem susuz ama tuvalete sıkışık.
Umarım hiçbirşey çıkmaz canım. Çok geçmiş olsun öpüyorum.

Bu kv deler ne cimri yaaa
Ama oğuldan para tırtıklamaya gelince üstüne yok onlar gibisi
Benim kv.görümce ikisi beraber yaşıyor.kocalar vefat etti.düğünde takacakları takıları eşim aldı.bakalım dedim toruna ne alacaklar:ince yiğit yazan bir künye getirdiler getire getire.onlar da olsa benimkini tırtıklamaya bakarlar da yok

Saat 2 de hastanede randevum var iç karnıma bakacaklar sürekli ağlılarım olduğu için
Bakalım ne çıkacak kasıklarım kopuyor yine bugün
İşin tuhafı 4 saat öncesinden hiçbir şey ne yenilenecek ne içilecek ama idrarada sıkışık olmak gerekiyor diyor
:KK64: Nasıl olucaksa idrar işi bişey içmeden
Denicez artık:))
Inslalah birsey çıkmaz. Ama su içmeden sksik olmakta zor. Sen 4 saate girmeden su ic iyice çıkma tuvaletede anca öyle olur :))

Anacım bu kvler hep aynı galiba bizimki de 1 çeyrek taktı bebeğe yün yatak yaptı örgü ördü bu kadar yeter dedi heralde kendince şunu da biz alalım çıkmadı hiç ağzından hamd olsun ihtiyacımız yok ama insan sorulmasını bekliyor, kendi babam 2 büyük altın bi de yatağını aldı kızımın. İş paraya gelince eşim bana danışmadan tek kuruş vermez kimseye biz her ay biraz birikim yqpalım diye uğraşıyoruz, misal abisi bizimkinden 6000 borç istemiş beni aradı napalım dedi konuştuk paramız yok ama kredi çekerim abi dedi, kredi çekmiş gibi yqptı abi her ay gönderiyor tqksitini yoksa alamazdık parayı geri :)
Benim kv de hiç sormadi bi ihtiyacın varmı diye 200 lira para verdi cnm

Cok normal tatlim,.senin stresin cocuga yansiyor,ah ah kafayi yicrm gercekten,aen colugunun cocugunun rizkini nasil harcarsin hemde anne babaya,senin herif benim herife benziyor canim,bizimkide kv ve kp geldimi onune nasil tasiyacagini sasirir,onu da ye bunu da ye diye diye olduurr,kadina tablet aldi,tableti bozulmus gitti hemen yine aynisini aldi. Eli aciktir anasina asla dayanamaz,durumlarida kotu degil ama var ama aciz diye gezenlerden oldugunu dusunuyorum. Gel gorki,cocuga bir igne birsey almadilar,uyduruktan bir nevresim alip getirmis kv,ceyrek taktilar sadece bir tane,benim annemde babamda ayri ayri takti ve durumlari onlardan daha iyi de degil. Anca cocugundan yemeyi bilsinler,lafi geldi mi de kp soylenir,ben baktim bunca yil size,simdi sira sizde diye. Bu esko kafalilar cocuklari kendilerine. Mecbur bakmak zorundalar seklinde yetistirdikleri icin,bunlarda yufka gonul tabi anne baba oldumu dayanamazlar,o yusden dusunmeden ne varsa yapiyorlar. Sinir bozucu bir durum. Ne yani bende mii boyle yetistiriyim bende mi ayni fesat olayim bilemedim ki.

Himmmm deneemyi dusundum suan,

Cok gecmis olsun tatlimmm

Offf sedacim,allaj kolaylik versin,suan kesinlikle is psikolojisine gorebilecek durumda degilim.
Yukarıda da yazdım incecik bir künye getirmiş kv.görümce.annem tam altın taktı fakir haliyle,kadının kenarda köşede tuttuğü altın belli.bir sürü de kıyafet getirdi benim almama bile gerek kalmadı düşün.

Back
X