Cok normal tatlim,.senin stresin cocuga yansiyor,ah ah kafayi yicrm gercekten,aen colugunun cocugunun rizkini nasil harcarsin hemde anne babaya,senin herif benim herife benziyor canim,bizimkide kv ve kp geldimi onune nasil tasiyacagini sasirir,onu da ye bunu da ye diye diye olduurr,kadina tablet aldi,tableti bozulmus gitti hemen yine aynisini aldi. Eli aciktir anasina asla dayanamaz,durumlarida kotu degil ama var ama aciz diye gezenlerden oldugunu dusunuyorum. Gel gorki,cocuga bir igne birsey almadilar,uyduruktan bir nevresim alip getirmis kv,ceyrek taktilar sadece bir tane,benim annemde babamda ayri ayri takti ve durumlari onlardan daha iyi de degil. Anca cocugundan yemeyi bilsinler,lafi geldi mi de kp soylenir,ben baktim bunca yil size,simdi sira sizde diye. Bu esko kafalilar cocuklari kendilerine. Mecbur bakmak zorundalar seklinde yetistirdikleri icin,bunlarda yufka gonul tabi anne baba oldumu dayanamazlar,o yusden dusunmeden ne varsa yapiyorlar. Sinir bozucu bir durum. Ne yani bende mii boyle yetistiriyim bende mi ayni fesat olayim bilemedim ki.
Himmmm deneemyi dusundum suan,
Cok gecmis olsun tatlimmm
Offf sedacim,allaj kolaylik versin,suan kesinlikle is psikolojisine gorebilecek durumda degilim.