• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Kız tulaaayyy o ne öyle çilek yiyeyim muz tadı gelsin. Hem aç hem susuz ama tuvalete sıkışık.
Umarım hiçbirşey çıkmaz canım. Çok geçmiş olsun öpüyorum.

:KK70::KK70::KK70: İlahi Gülistan
Valla öyle yazıyor gönderdikleri Mail'de :))
Çilek ye muz tadıyla gel diyorlar :)))

Bencede baya cimrilermis ya. Şaşırdım duyunca ceyrek yabancıya gider en yakina nasıl takiyorlarsa

E yani
Bende anlamıyorum dediğin gibi çeyrek altını yabancılar takar. Beni hiç sevmeyen rahmetli kv dem , etrafa ayıp olmasın diye 100 lük altın takmıştı ilk çocuğuma. Onuda her yıl gelişinde bahsederdi rahmetli
İkinciyede siktiri çalıp boş geçti :KK70::KK70:
3 ede yetişemedi zati :KK70:

E yani
Bende anlamıyorum dediğin gibi çeyrek altını yabancılar takar. Beni hiç sevmeyen rahmetli kv dem , etrafa ayıp olmasın diye 100 lük altın takmıştı ilk çocuğuma. Onuda her yıl gelişinde bahsederdi rahmetli
:KK70::KK70::KK70:

E yani
Haha :KK49:4 çocuğu düşünüp takmış
Anaam bbenimkiler bilezik taktilardi daha takmazlar bisi bu mantığa göre

Benim kv.görümce ikisi beraber yaşıyor.kocalar vefat etti.düğünde takacakları takıları eşim aldı.bakalım dedim toruna ne alacaklar:ince yiğit yazan bir künye getirdiler getire getire.onlar da olsa benimkini tırtıklamaya bakarlar da yok

Düğünde masraf etmemişler zaten insan hiç değilse torununda esgirgemez ne ayıp :oha:

Inslalah birsey çıkmaz. Ama su içmeden sksik olmakta zor. Sen 4 saate girmeden su ic iyice çıkma tuvaletede anca öyle olur :))

Bende öyle yaptım canım koca koca bardaklarla su içtim içmesinede 4 saat içinde hepsi çıkmazsa yine eyidir:KK70:

E yani
100lük altın ne ki canım?o_Oicine dert olmuş,cigeri sökülmüş demekki ki lafını etmiş durmuş,ikinciye bişey takmayıp ona saymış.
Çok güldüm siktiri çalıp boş geçti lafına:KK70:

Düğünde masraf etmemişler zaten insan hiç değilse torununda esgirgemez ne ayıp :oha:

Bende öyle yaptım canım koca koca bardaklarla su içtim içmesinede 4 saat içinde hepsi çıkmazsa yine eyidir:KK70:
Ben hazmedemem,hazzetmedim de buraya geldiğinde sinir etti beni kavga çıkardım saydım döktüm ne varsa..

100lük altın ne ki canım?o_Oicine dert olmuş,cigeri sökülmüş demekki ki lafını etmiş durmuş,ikinciye bişey takmayıp ona saymış.
Çok güldüm siktiri çalıp boş geçti lafına:KK70:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Valla bak kızım 8-9 yaşına gelene kadar her yıl ben size 100lük altın verdim derdi

İkinciyede dediki e yavrım erkek olaydı yine takarıdık yine kız olmuş olmuş gerek yok dedi :KK70:

Back
X