• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2016 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?

• Ankete Katılan
    391
Benim kv lerinde ilk oğlu eşim ve ilk çocuğumuz olduğunda taktıkları çeyrek altın oldu . Buna da gram takarlar mı bilmiyorum :işsiz: hani birde sözüm ona oğlunun oğlu oldu anadolu da daha kıymetlidir ya dediğiniz gibi el kızına gidiyor diye düşünüyorlar . Bide eşimin tarafta akraba evliliği fln da var ben hepten el kızı oluyorum. Bi akraba olsaydı 2 de erkek torun olsaydı bir kol bilezik yapardı diyorum kendi kendime . Bize gelince... uygun smile bulamadım anladınız siz onu :KK48:

Benim kv lerinde ilk oğlu eşim ve ilk çocuğumuz olduğunda taktıkları çeyrek altın oldu . Buna da gram takarlar mı bilmiyorum :işsiz: hani birde sözüm ona oğlunun oğlu oldu anadolu da daha kıymetlidir ya dediğiniz gibi el kızına gidiyor diye düşünüyorlar . Bide eşimin tarafta akraba evliliği fln da var ben hepten el kızı oluyorum. Bi akraba olsaydı 2 de erkek torun olsaydı bir kol bilezik yapardı diyorum kendi kendime . Bize gelince... uygun smile bulamadım anladınız siz onu :KK48:
Yaa ben yakın kuzenime götürmeye utandim el gibi ceyrek mi gider diye babanne dede onlar. Torun sevmeye gelince onlardan cok seven olmaz. Whatsupda gülen b.k var ya o uyardi:işsiz::işsiz:

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Valla bak kızım 8-9 yaşına gelene kadar her yıl ben size 100lük altın verdim derdi

İkinciyede dediki e yavrım erkek olaydı yine takarıdık yine kız olmuş olmuş gerek yok dedi :KK70:
ne ayıp.
benim kv her kız doğduğunda
"olsun, o da evlat" der. ama hepsine 100 tl taktı :)

kızım bu ara çok zor dalıyor. az önce yarım kundak yaptım. kolları sıkıca sardım, ayaklar serbest. gözlerini de örtünce hemen daldı. bakalım ne kadar uyuyacak?

Saat 2 de hastanede randevum var iç karnıma bakacaklar sürekli ağlılarım olduğu için
Bakalım ne çıkacak kasıklarım kopuyor yine bugün
İşin tuhafı 4 saat öncesinden hiçbir şey ne yenilenecek ne içilecek ama idrarada sıkışık olmak gerekiyor diyor
:KK64: Nasıl olucaksa idrar işi bişey içmeden
Denicez artık:))
Gecmis olsun canim

:KK70::KK70::KK70::KK70:
Valla bak kızım 8-9 yaşına gelene kadar her yıl ben size 100lük altın verdim derdi

İkinciyede dediki e yavrım erkek olaydı yine takarıdık yine kız olmuş olmuş gerek yok dedi :KK70:
Hahahah buna cok guldum ya cidden boyle mi dedi :D :D vay rahmetlik alem kadinmis :D

Aynen cnm ama dengesizler işte onuda kırk laf ederler zaten çok bisey yapmış gibi nevaya geçmiş olsun inşallah ateşlenmez cnm
Çok sağol kuzum ateş yapmadı. 3 saat oldu. Daha çıkar mı bilmem.

:KK70::KK70::KK70: İlahi Gülistan
Valla öyle yazıyor gönderdikleri Mail'de :))
Çilek ye muz tadıyla gel diyorlar :)))

E yani
Bende anlamıyorum dediğin gibi çeyrek altını yabancılar takar. Beni hiç sevmeyen rahmetli kv dem , etrafa ayıp olmasın diye 100 lük altın takmıştı ilk çocuğuma. Onuda her yıl gelişinde bahsederdi rahmetli
İkinciyede siktiri çalıp boş geçti :KK70::KK70:
3 ede yetişemedi zati :KK70:
Kız 100luk altın ne ola? 100 tane mi yoksa.:halay:

Back
X