- 1 Haziran 2015
- 280
- 983
- 103
- 40
Biz çay kaşığı kadar veriyoruz, geldi mi doktor?Sağol canım
Doktoru bekliyorum hala
Tr de carpol burda panodil var okuyorum ama 10 kg dan itibaren kaç doz verileceği yazıyor bilemedimki şimdi
Yemin ederim şuan okadar sinirliyimki bu kocamın üstüne atlayıp parçalayabilirim
Nekadar duyarsız rahat yahu sinirim kalkıyor manyak şey
Benim kocam olsaydı İstanbul u ayağa kaldırırdı, hatta şimdi bebişi uyutuyor sabah erken kalkması a rağmen normalde o sa çok rahattır ama Bebek konusunda çok pimpirikli hatta ağladığında bana bağırdığı bile olmuştur
annem ayakta bütün evi gezdiriyor bana teyzelerim kadının beli koptu ama buna değermişim beni de çok seviyormuş o yüzden gıkı çıkmıyormuş
Allah sanada hepimizde güç kuvvet versin .. En zor dönemleri atlatıyoruz inşallah birinci yaşlarınıda burda beraber kutlayacaz hepsi birer birer uyku düzenine geçip bizimle yatıp kalkacaklar
bi an gözüm döndü (Aslı'nda adım gibi biliyorum çocuk emerken kucağımda terlediğinde sıcaktan ağız kenarlarında hafif isiliği çıkıyor doktorda gördü normal dedi ) ama dedim ya gözüm döndü yüksek bir sesle bilmiyorum tıp okumadım ama keşke okusaymışım diye bağırdım .. Eşimde keşke okusaydın dedi aklınca laf çarpıyor
bende hemen cevap verdim tıp okusaydım seni almazdım ki
işte hep diyorum beni zorlama zıvanadan çıkarma ama dinlemiyor kaşınıyor
uykusuzluktab duygu karmaşası yasiyorum