- 4 Nisan 2008
- 3.710
- 4.258
- 698
Kızlar D vitamini konuşulmuş..Ben carson d vitamini kullanıyorum 4 yas üzeri diye doz fazladır diye düşünmeyin..Şimdi d vitamini üzerine konuşursak fazlalığı zarar denmiş elbette her şeyin fazlası zarar ama d vitamini eksikliği
Üst doz ise 1000 ünite.
Carlsonun 1 damlasında 400 ünite dvit var. 1 damla kullanıyoruz günlük.
Sağlık ocağının verdiği devitte 50.000 /15 ml var. 3 damla öneriyor hekimler bu da 499 üniteye tekabül ediyor hem de içinde BHA kanserojen maddesi var.
Ben bebeğimi hiç güneşe çıkaramıyorum özellikle havalar soğuduğundan beri ben bu nedenle tercih ettim..
Bizim de 600 ünite dvitaminine ihtiyacımız var.
Sağlık ocağının veridği dviti de kendim kullanacağım 4 damla.Bebeğim için BHA içerikli olduğu için kullanmıyorum ama benim için minimal bir doz aldığımız onca kanserojenin yanında hiç kalır diye düşünüyorum
- Tip 1 Diabet
- Romatoid artrit
- Osteopeni/Osteoporoz
- Multiple skleroz
- Depresyon
- Obezite
- Hipertansiyon
- Şizofreni
- Otizm
- Kanser (Kolon, meme, prostat, pankreas) yapıyor.
Üst doz ise 1000 ünite.
Carlsonun 1 damlasında 400 ünite dvit var. 1 damla kullanıyoruz günlük.
Sağlık ocağının verdiği devitte 50.000 /15 ml var. 3 damla öneriyor hekimler bu da 499 üniteye tekabül ediyor hem de içinde BHA kanserojen maddesi var.
Ben bebeğimi hiç güneşe çıkaramıyorum özellikle havalar soğuduğundan beri ben bu nedenle tercih ettim..
Bizim de 600 ünite dvitaminine ihtiyacımız var.
Sağlık ocağının veridği dviti de kendim kullanacağım 4 damla.Bebeğim için BHA içerikli olduğu için kullanmıyorum ama benim için minimal bir doz aldığımız onca kanserojenin yanında hiç kalır diye düşünüyorum